Service en prima prijs

Prima service en prijs

• Naam adviseur Gert
  • Opmerking N.v.t.

De keuken is prima. Daar zijn we tevreden over. Wat betreft de installatie en de planning daarvan hebben we wel een paar puntjes. De Stucadoor verzette op het laatste moment de afspraak vanwege een probleem met zijn rug. Het was toen even onduidelijk of de planning zoals deze was afgesproken kon doorgaan. Na korte tijd is het opgelost. Op het stuccen van de achterwand Is wel wat af te dingen. De overgang tussen wand en plafond zag er slordig uit. Na installatie van de keuken bleef er in het plafond een opening van ruim 2 cm tussen schacht afzuigKap en gat in plafond. Verder is er niet goed gekit tussen aanrechtblok en achterwand. Tot slot bevreemdt het ons dat er in het bovenkastje een flinke bundel van el.draden los blijft liggen. Daar is vast een elegantere oplossing voor te bedenken. Samenvattend: de keuken op zich is uitstekend, bij de installatie ervan zijn wat steken gevallen.

• Opmerking Geen

Super begeleiding en meedenken bij aanvang.

We werden door dhr G.Prins (Heerenveen) enorm vriendelijk geholpen. Hij dacht mee in oplossingen en droeg alternatieven aan. Eerlijk over producten en materialen. Na bezorging bleek een kastje stuk maar dat was reeds opgepikt en na enkele dagen al vervangen. Kortom, super tevreden met Primo Heerenveen, Gert Prins.

• Opmerking Langs gereden en naar binnen gegaan

Aanrader voor iedereen

Wij zijn heel goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Ook de bezorging was top.

• Naam adviseur Alex
  • U kent ons via: Aannemer, Mond-op-mondreclame
  • Opmerking Via bouwbedrijf van der Kolk Emmeloord bij jullie terecht gekomen.

Vakkundig en prettig geholpen.

Klein probleem volledig naar tevredenheid verholpen.

• Naam adviseur Harry klumper
  • Opmerking Winkel/ showroom

Goed adres

Prima geholpen in de winkel en uiteindelijk een geschikte prijs moeten betalen. Een ster minder omdat de keuken vier beschadigingen had bij ontvangst. Lade en frontpaneel worden opgelost, evenals de gescheurde bak in de koelkast. Voor de hoge kast die boven uit elkaar lag is door de monteur een oplossing gevonden.

• Naam adviseur Gert
  • U kent ons via: Mond-op-mondreclame
  • Opmerking Prima geholpen, later geadviseerd door monteur.

klantvriendelijk

We werden vriendelijk en vakkundig begeleidt. Alles is prima en netjes verlopen.

• Naam adviseur Harry klumper

Klant is koning

Ons contact met Tijn van Primo keukens was prima en geen vraag was te gek of teveel voor hem. Ook toen er een klein deukje in een van de frontjes zat werd er gelijk een nieuwe besteld. Hij heeft samen met ons een top keuken samengesteld waar wij hopelijk nog jaren plezier van zullen hebben.

• Naam adviseur Tijn
  • Opmerking N.v.t.

Helder, duidelijk eerlijk en verstand van zaken

Bedankt Eddy, Zeer blij met hoe alles is verlopen....uitstekend

• Naam adviseur Eddy huisman
  • Opmerking Toppers

Heldere en vakkundige uitleg

Heel prettig

• Naam adviseur Weet ik niet meer
  • U kent ons via: Aannemer
  • Opmerking Goed

Nette keuken voor nette prijs

Goed geholpen, montage was wel even wat later maar zal wel goed komen. Hij is nl nog niet geplaatst

• Naam adviseur Harrie
  • Opmerking Via familie

Zo zie je ze niet veel meer

In een totaal ongedwongen sfeer werden wij ontvangen. Harry Klumper spreekt ieders taal en maakt er een gemoedelijke voorstelling van. Mooi dat ze er nog zijn. Heeft aan 1 woord genoeg en denkt mee op een prettige wijze. Keuken is ondertussen geleverd. Vlekkeloos verlopen. Familie Borgdorff

• Opmerking We rijden er vaak langs

Goed geprijsd, uitstekende kwaliteit

Leuk oriënterend gesprek waarin veel mogelijkheden werden genoemd zonder dwang. Men dacht echt mee....... Dit bleef hangen en zorgde ervoor dat ik van de 5 zaken die ik had bezocht Primo als eerste weer werd bezocht. Doordat ik prijs limiet aangaf en de verkoper Tijn scherp meedacht ontstond er een prettig betaalbare kreuken op papier die ik heb gesteld

• Naam adviseur Tijn
  • U kent ons via: Overig
  • Opmerking Ik mis na het zelf plaatsen van de keuken een persoonlijk contact of telefoontje. Alleen deze vragenlijst komt langs en dat vind ik te weinig service.

zie boven

• Naam adviseur Paul
  • Opmerking N.v.t.

Veel keuken voor weinig geld

Rondje 'gewone' keukenzaken was teleurstellend: Geen tijd, achteraan sluiten en heel veel geld voor weinig keuken. Via onze architect bij Primo keukens terecht gekomen. Hadden dezelfde dag nog tijd voor ons. Vriendelijke adviseur, Hennie van Schravendijk in Hardenberg, met veel kennis en ervaring. Denkt goed met je mee zonder zich op te dringen. In een aantal slagen prima keuken geheel volgens onze wensen met alles er op en er aan voor € 8.790. Krijgen standaard complimenten en bewondering voor de keuken als er mensen op bezoek komen.

• Vestiging: Hardenberg
  • Naam adviseur Hennie van Schravendijk
  • U kent ons via: Architect
  • Opmerking Zeer tevreden

Mooie keuken

Ik ben tevreden over de keuken!!, alleen baal ik dat ik ongeveer een klein jaar geleden de keuken heb besteld en een maand van te voren wordt gebelt "Ja de afzuigkap komt een week later dan de rest, vervolgens wordt er gesproken in weeknummers en is niet duidelijk wanneer die geleverd wordt, hierdoor wist ik niet waar ik aan toe was, en kon de ZZP er niet afwerken. Dit is enigste min puntje. Verder dik tevreden!

• Naam adviseur Rudy de Vries

Uitstekende ervaring

De verkoop van de keuken is op een professionele en prettige manier verlopen. De installatie/montage is op een kwalitatief goede wijze uitgevoerd

• Naam adviseur Alex voors
  • Opmerking N.v.t.

Prima prijs- kwaliteitsverhouding. De service is ook prima!

De keuken is exact zoals vooraf besproken en voorgelegd. De service en kwaliteit is prima. De medewerkers zijn uiterst bekwaam en geven een goed advies. Ik kan iedereen Primo Keukens aanraden!

• Naam adviseur Eddie Huisman

Top service!

We zijn goed geholpen door toegankelijke medewerkers. Ze hebben de tijd genomen om ons alles uit te leggen en daarna rustig met ons, onze droomkeuken gemaakt. Ze dachten praktisch met ons mee en gaven handige tips. We hadden constant goed contact via telefoon en mail. Dit was erg prettig. Keuken was op tijd geleverd, zelfs in deze vreemde tijden. De monteur was ook een geschikte vent. Waar we goed contact mee hadden. Super blij met onze nieuwe keuken!

• Opmerking Geen

prima primo keuken

We werden prima geadviseerd, veel uitleg gekregen. Scherpe prijs.

• Naam adviseur Marjanne
  • Opmerking N.v.t.

Duidelijke communicatie wordt goed met de klant meegedacht.

Als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie. Toen tijdens plaatsen bleek dat er 1 keukenblad ontbrak is dit netjes opgelost binnen 20 min was het andere deel er. Zou er de volgende keer zeker weer een keuken kopen. Goede prijs en kwaliteit.

• Opmerking Via vrienden

Prima bij Primo!!

Het is ons zeer goed bevallen bij Primo keukens. Prima service en installatie.

uitstekend

Het was een waar genoegen om de keuken bij Primo keukens gekocht te hebben. Het hele traject van ontwerp, verkoop en plaatsing is in één woord fantastisch. En dat ook nog voor een mooie prijs.

• Naam adviseur dhr.H. Klumper
  • U kent ons via: Aannemer
  • Opmerking nvt

Er wordt: snel gereageerd, meegedacht, actie ondernomen op je vragen

Het viel ons op dat er met je mee wordt gedacht in plaats van klakkeloos overnemen wat je wensen zijn en een financieel plaatje neer te leggen. Vragen werden helder en snel beantwoord.

• Naam adviseur E. Huisman
  • U kent ons via: Advertentie

geweldig

goede voorlichting en voortreffelijke afspraken

• Naam adviseur N.v.t.
  • U kent ons via: Project

Zomerdijk 3 A

7942JR Meppel

Over Primo Keukens

Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.