Materialen keurig verpakt geleverd, alles compleet, overal nette beschrijvingen bij (wij hebben zelf geplaatst).
Beste Adri, hartelijk dank voor de super beoordeling. Ook via deze weg wensen wij jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Hardenberg.
Een erg fijne ervaring met Primokeukens Heerenveen. Erg goed advies en contact met de verkoper, denken in oplossingen en kansen. Wanneer de keuken is geleverd is alles en compleet aanwezig. Erg goed.
Wow, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Namens het team van Primo Keukens Heerenveen wensen wij jullie heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken.
Primo keukens Dronten heeft ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Inmiddels is deze geleverd en staat hij prachtig in ons interieur. Hartelijke bedankt voor de goede dienstverlening!
Beste Gerlinde, Bedankt voor de leuke beoordeling. We wensen jullie ook via de weg heel veel kookplezier toe in de prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten.
Correct geholpen. Denken mee. Van iedere verandering werd dit bevestigd per mail.
Beste Gretha, bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Heerenveen.
Van begin tot eind heeft Primo keukens mij goed geholpen. Heel geduldig zijn diverse opties doorgenomen en ik kon altijd terecht voor vragen. Ook was de offerte en de prijs van de montage meteen duidelijk .De monteur/ instalateur heeft prima werk geleverd en ik ben zeer revreden met het geheel.
Wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank daarvoor! Ook via deze weg willen wij u heel veel kookplezier toewensen in de prachtige nieuwe keuken.
We zijn op een uitermate deskundige en plezierige wijze geadviseerd en begeleid bij de aankoop door de heer Eddy Huisman en de keuken is op de afgesproken datum vakkundig en keurig geplaats door Steven de Graaf.
Snel een offerte tegen een goeie prijs goed advies en strak geregeld volgens planning
Beste Johan, bedankt voor deze geweldige beoordeling namen het team van Primo Keukens Kampen.
We zijn echt ontzettend blij met onze keuken! Primo Keukens heeft erg goed meegedacht met onze wensen! Ook de installatie van de keuken door Jan Heite ging super snel. Jan is echt een vakman!
Beste Jennifer, Wow! Wat een super beoordeling! Hartelijk dank. Ook via deze weg wensen wij jullie heel veel kookplezier toe in de prachtige nieuwe keuken. Het is een plaatje. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Goede service, sympathieke medewerkers
Beste Anne Marie, bedankt voor de prachtige beoordeling namens het team van Primo Keukens Heerenveen.
Goed geholpen
Beste, bedankt voor deze geweldige beoordeling namens het team van Primo Keukens Emmen.
Perfect geholpen, binnen een paar uur stond de keuken op papier. Levering keuken volgens afspraak. Installatie van de keuken via Primo, geweldige installateur, super gemonteerd
Wow, wat een prachtige cijfers. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Deskundig advies en goede communicatie!
Beste Natasja, Bedankt voor de mooie beoordeling en veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst namens het team van Primo Keukens Heerenveen.
Komen afspraken na en zeer kundige monteur
Beste wvO, bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel kookplezier gewenst met de nieuwe keuken namens het team van Primo Keukens Dronten.
Wij hebben een goede ervaring met Primo keukens, eerst een gesprek en rondkijken. Wat past bij ons, wat is handig enz.. even de showroom weer in om te kijken. En dan... het eindresultaat. Wij zijn heel blij. Ook de montage liep prima. Bedankt!!
Beste Jolanda, Wat fijn om te lezen dat jullie ervaring met Primo Keukens is zoals we het ons voorstellen. Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en heel veel kookplezier in de nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
In een woord "Geweldig"
Beste H., En wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank daarvoor. Heel veel kookplezier gewenst in de prachtige nieuwe keuken namens het team van Primo Keukens Kampen.
van plan tot realisatie alles goed geregeld !
Beste Robert, wat een fijne beoordeling; hartelijk dank! Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Dronten
Tip: misschien is het wel gezegd of geschreven maar wij dachten dat de montage bij de keuken inbegrepen was!
Beste Karst, Bedankt voor deze prachtige beoordeling en heel veel kookplezier namens het team van Primo Keukens Meppel.
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering, alles is vlekkeloos verlopen. Top service en een prachtige volledig functionerende keuken zoals beloofd.
Beste Teddo, wat een supermooie beoordeling; hartelijk dank! Ook via deze weg heel veel kookplezier in de prachtige nieuwe keuken gewenst. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen
Ik was opzoek naar een keuken en liep spontaan bij Primo Keukens Kampen naar binnen. Daar stond een prachtige keuken. Er werd direct tijd voor mij vrij gemaakt en de keuken werd helemaal naar mijn wensen gemaakt. Er word naar je geluisterd en er word super goed advies gegeven. In de keuken staan genoeg showmodellen waarmee ze je alles kunnen laten zien. Keuken staat inmiddels en is echt prachtig. Erg blij met de keuken en de service van Primo!
Beste Jolina, bedankt voor de geweldige beoordeling. Leuk om te lezen dat het eindresultaat ook zo naar je zin is; heel veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Kampen
Ze luisteren naar je wensen. En maken het niet moeilijker dan het is. Gewoon duidelijk. Mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij hadden de keuken al volledig in beeld, daar hebben ze goed bij geholpen. En niet geprobeerd om onze wensen om te praten in andere opties. Wel de verschillende opties laten zien die voldeden aan onze wensen zodat we als nog een betere keuze hebben kunnen maken. Om uit eindelijk uit te komen bij onze droomkeuken.
Beste Calvin, wat een prachtige en uitgebreide beoordeling; hartelijk dank! We wensen jullie ook via deze weg heel veel plezier toe met jullie nieuwe droomkeuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Zeer goed geholpen door de medewerkers,tel. Vragen worden gelijk beantwoord, je wordt ook zsm teruggebeld indien nodig. Mooi op tijd geleverd ook zoals afgesproken .
Beste Gert, wat een prachtige beoordeling; hartelijk dank! Ook via deze weg heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Emmen
Goed geholpen en rustig kunnen rondkijken. Uitstekende service.
Beste Wiebe, wat een geweldige beoordeling; hartelijk dank daarvoor namens het team van Primo Keukens Roden.
Alles volgens afspraak geregeld
Beste Bennie, bedankt voor deze mooie beoordeling, namens het team van Primo Keukens Meppel.
We zijn zeer goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd. Er werd de ruim de tijd voor je genomen.
Beste familie, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We wensen jullie ook via deze weg heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Team Primo Keukens Meppel
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.