Wij zijn goed geholpen door Siepie Landman bij Primo Heerenveen. Er werd meegedacht bij onze wensen, en alles verliep prima in de communicatie en adviezen. Het plaatsen ging ook zonder problemen. Wij zijn erg blij met ons kookeiland! Bedankt!
Wij zijn heel tevreden over de keuken maar veel minder over de apperatuur. Spoelbak beschadigd en de bijkomende kosten zijn erg tegen gevallen.
Originele beoordeling
Ja wat zal ik hier opzeggen gewoon zeer positief voor hoe het is gegaan met het uit zoeken van de keuken er wordt geen enkele druk en echt alle tijd voor je genomen als klant Ook de levering ging zoals gepland en het plaatsen ging zeer goed in goed overleg met de monteurs Dus verkoper Harry bedankt
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel
Heel goed onze wensen in de praktijk gebracht; goed mee gedacht in praktische oplossingen.
Na een eerste afspraak meteen een mooi voorstel ontvangen. We kregen ruim de tijd om over het voorstel na te denken.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Kampen.
Onze eerste indruk bij Primokeukens Heerenveen was geweldig. Geen opdringerige verkopers e.d. Uiteindelijk onze keuken daar gevonden. We zijn zeer goed geholpen door Gert Prins, hij gaf ons goed advies en dacht geweldig mee. Alles liep volgens afspraak. Ook het plaatsen door de keuken monteur Izet hebben wij als zeer goed ervaren. Kortom we zijn super tevreden en raden Primokeukens dan ook zeker aan.
De keuken is mooi, maar het is een enorm nadeel dat er geen achterwanden geleverd worden en de installatie door derden gedaan moet worden. De betaalbare zzp'er voor installatie bleek geen zzp'er en de tarieven voor extra werk (installatiewerkzaamheden en stucwerk) waren zo absurd hoog dat we daarvoor andere partijen hebben moeten zoeken. Een van de installateurs van de keuken was zo ruw aan het werk dat er allerlei schade ontstond en daarbij een enorm grote bek. Na enkele uren hebben we die weggestuurd. Na contact met zijn werkgever is het uiteindelijk opgelost en is de keuken geïnstalleerd, maar het totaalplaatje is daardoor waardeloos. Minpunt van de levering was dat we 2 keukens gekocht hadden, voor onze dochter en voor ons zelf, en dat alle mail naar onze dochter gestuurd werd omdat haar emailadres toevallig als laatste ingevoerd was.
Wat vervelend dat de installatie niet naar tevredenheid is verlopen. Fijn dat het uiteindelijk toch opgelost is. Wij wensen u alsnog veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
We hebben bij meerdere bedrijven onze droomkeuken laten tekenen en berekenen. Bij Primo was het veruit het goedkoopste maar ook het meest overeenkomstig met de bedoeling en verwachting. Producten zijn van hoogwaardig materiaal en ziet er super netjes en strak uit. Het installeren was nog wel even een klus maar met je boeren verstand krijg je de keuken in elkaar zoals bedoeld (natuurlijk was er ook installatieservice). Later nog een ongelukje gehad in de keuken waardoor we genoodzaakt waren een ander blad en deurtjes te bestellen. Dit is super netjes afgehandeld waardoor we snel de keuken af konden maken. Kortom. Hele goede service, kwaliteit en prijs voor een prachtige keuken.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen.
Goede service, er wordt goed naar je wensen geluisterd en mee gedacht. Vriendelijk personeel.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier met uw nieuwe apparatuur. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel.
Goeie info van de verkoper, toezeggingen na gekomen.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier met uw nieuwe apparatuur. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Kampen.
Bij de levering ontbraken 2 apparaten maar deze werden snel nageleverd.
Originele beoordeling
Bij de levering ontbraken 2 apparaten!
Bij mijn bestelling van alleen nieuwe apparatuur (en geen geheel nieuwe keuken) ben ik heel goed geholpen bij Primo. De door Primo geadviseerde/ingeplande monteur heeft alles zeer vakkundig geïnstalleerd en tot in de puntjes verzorgd.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier met uw nieuwe apparatuur. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen
De levertijd werd precies nagekomen. Er werd meegedacht en goede suggesties gedaan. Prima Primo Keukens
Op een paar ‘schoonheidsfoutjes’ na was dit een heel prima bedrijf om een keuken bij te kopen. Tijn is heel klantgericht, gastvrij en vriendelijk!
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Hardenberg
Voor het advies werd ruim de tijd genomen en het ging in een gemoedelijke sfeer. Er werd meegedacht en ideeën aangedragen. Uiteindelijk is de keuken helemaal naar onze zin geworden.
Alle tijd om tot een efficiënte en mooie keuken te komen voor een goede prijs. Alles keurig op tijd en compleet geleverd. Geen gedram, vriendelijk personeel.
Hele goede service en ze staan altijd klaar als je nog vragen hebt. Ook de monteur die alles ingebouwd heeft was ook heel vriendelijk en behulpzaam met alles..Wij zijn goed tevreden..
We kwamen met een plan naar Primo over hoe we de keuken wilden hebben. De verkoper wist het nog mooier te maken dan we hadden kunnen dromen.
Wij gingen naar jullie omdat jullie aangeven de beste prijs te hebben voor klanten en dat er niet te onderhandelen valt. Dus direct de laagste prijs. Ondertussen is onze keuken 1 april geplaatst en lopen we overal tegenaan. De 'wangen' zijn verkeerd besteld, daar komen nieuwe voor. De bovenkant van de kastenwand is verkeerd besteld, daar komt een nieuwe op. Enkele lades zijn niet goed afgewerkt, daar komen ook nieuwe voor. En dan heeft de man van de montage van de keuken pas weer plek in de agenda na de bouwvak. Nu dus de schilder afgebeld omdat eerst de keuken in orde moet zijn. Dat duurt dus nog even. Dan hebben wij al 2 x een monteur bij de Coocker gehad. Dit terwijl de keuken pas begin april geplaatst is. Eerlijk is eerlijk, Primo Meppel doet nergens moeilijk over, alles kan, maar liever had ik het in 1x goed gehad en wat meer betaald voor de keuken. Ik zeg echt goedkoop is duurkoop!
Beste Marjan, Dank voor uw review. Wij betreuren het dat jullie ervaring qua uitlevering niet goed is. We gaan er alles aan doen om z.s.m. de juiste materialen te leveren, zodat jullie alsnog de keuken ontvangen welke we jullie beloofd hebben. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel
We zijn goed geholpen door dhr Gert Prins. We wilden ons eerst bij een aantal keuken winkels laten informeren en vergelijken, dit is er niet van gekomen. Voor we het wisten hadden we een keuken gekocht. Alles verliep volgens afspraak en snel. Hopelijk gaat dit ook zo met de laatste dingen die nog aangepast moeten worden.
Vlotte en uitstekende service
Wij zijn door Alex Voors super geholpen op een vakkundige, vriendelijke vrijblijvende manier. Hij heeft onze wensen vertaald in een mooie keuken zoals wij die wensten. De prijs was gelijk duidelijk en viel ons erg mee. Wij zijn uitermate tevreden over de kwaliteit en service van Primo keukens in Meppel. Dat is ook de reden dat wij inmiddels 3 andere gezinnen door hebben verwezen naar Primo keukens en zij hebben daar ook een keuken gekocht.
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.