5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima geholpen en erg tevreden. Werken met vaste prijzen wat erg plezierig is. Niet opdringerig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie keuken en binnen het gestelde budget

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben een prachtige keuken gekregen De monteur heeft vakwerk geleverd Wij zijn helemaal tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen en ook de montage door ROVAL uit Ommen is prima verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Teleurstellend in het eindtraject! De wens was een keuken strak tussen de muur en een koof. Voor het stucen (?!) is de muur opgemeten door Primo. Bij het plaatsen (zelf) is de keuken 2cm te kort. 'Stuc het tekort maar op de koof', kreeg ik te horen bij bezoek aan de winkel. Ook blijkt dat de keuken ruim 3cm korter gemaakt is dan wat de monteur gemeten heeft. Niemand kan mij vertellen waarom en wie dit bepaald heeft. Ik had niet gereageerd op de definitie tekening dus akkoord gegeven. Keuken is geleverd, betaald en zelfmontage, zoek het uit! Zelfs mijn broer had na mijn tip ook hier en keuken gekocht. Dan verwacht je toch wat meer service en begrip.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige en niet opdringend advies en keuze mogelijkheden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Foute coating geleverd; kwamen we achter toe we ze erbij hadden gekocht. We hadden nl een opruiming keuken en werden naar Primo gestuurd omdat ze dezelfde keukens hadden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verder prima, maar plaatsing niet volgens afspraak! Wel jammer, want voortraject was prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een prima keuken gekocht bij Primo. Vriendelijk en deskundig advies van Gert Prins. Ook telefonisch kon hij goed advies geven. Verder was hij erg behulpzaam, toen het plaatsen van de keuken qua datum werd uitgesteld. Klantgericht! Toen bleek dat de gekochte verlichting overbodig was, kon dit terug naar Primo. Zeer tevreden dus en zeer aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

deskundige voorlichting, goed advies en meedenkend niet opdringerig, steeds weer bereid vragen te beantwoorden ook als wij ze al een keer gesteld hadden. wij zijn zeer tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was zeer prettig en relaxed om een keuken uit te zoeken. Erg prettig was de tijd om alles te bespreken en uit te zoeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een prachtige keuken geleverd en geplaatst gekregen door Primo! Het resultaat is precies wat we ervan hadden verwacht. Een keuken met goede kwaliteit qua apparatuur voor een zeer scherpe prijs! Kortom een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een mooie nieuwe keuken met erg behulpzame mensen die ervoor zorgen dat alles naar wens wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de geleverde keuken. Alles was compleet en inorde geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een super keuken dankzij Primo. Er werd met ons meegedacht, een mooi ontwerp gemaakt en de plaatsing ging goed. ook was het geweldig dat degene die de keuken erin heeft gezet ook de overige klussen heeft opgepakt. Hierdoor hadden we maar 1 persoon 'over de vloer'. Hij heeft de keuken er superstrak ingezet. Een beschadigd deurtje en wat andere kleine puntjes werden netjes opgelost!

2 sterren: slechter dan verwacht

De keuken is prima en netjes/deskundig geplaatst. Op 19 nov. is de keuken geplaatst, een hoekstuk had verkeerde afmetingen. Nieuwe werd besteld, echter deze was opnieuw niet passend. Nu, ruim 4 maanden later, is de keuken nog steeds niet compleet, en moet ik zelf weer contact opnemen waar het hoekstuk blijft. Mischien overmacht, een tussentijds telefoontje zou niet verkeerd geweest zijn. Marco geeft aan dat de fabriek een en ander niet goed begrepen zou hebben. Marco geeft geen blijk van invoelend vermogen. Geen opmerking in de trant van: “vervelend voor u”. Bij de aankoop is duidelijk door mij aangegeven geen “zone” inductiekookplaat te willen hebben. Er is wel een zone plaat geplaatst waar ik maar moeizaam mee om kan gaan. Een pan waar ik al 20 jaar mee op inductie pannenkoeken bak werkt niet op deze plaat . In mijn beleving levert de plaat te weinig vermogen. In een email klaag ik hierover. Marco antwoord met : “een vreemd verhaal”.de tweede keer dat ik erop terug kom antwoord hij dat ik er misschien aan moet wennen. Bij de levering is een lichtspotje en vergeten. Marco geeft aan dat dit spotje niet echt noodzakelijk is, terwijl hij hem zelf ingetekend had . De installatie tekening is niet correct. Er worden om schakelbare WCD’s gevraagd terwijl deze achteraf niet nodig zijn omdat de apparatuur voorzien is van afstandsbediening.

geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mevrouw Siepie Landman heeft voor ons een pracht ontwerp gemaakt die geheel voldoet aan onze eisen en wensen. Ook de ideeën die ze aandraagt zijn voor ons verrassend geweest. Ze weet wat ze doet en luistert goed naar wat de klant wil. Wij hebben nu een prachtige keuken waar we perfect in kunnen koken.

Prettige ongedwongen sfeer

super goede service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een aanrader voor als je een keuken zoekt. Ongedwongen sfeer, niet van die mensen die de hele tijd achter je aan lopen met verkoop praatjes. Dhr Prins heeft ons uitstekend geholpen en dacht goed mee met onze wensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden en blij met de nieuwe keuken. Er wordt echt met je mee gedacht. Ook de installateur René Vos is een echte vakman. Paar kleine gebreken vanuit de fabriek helaas, maar deze zijn echter snel vervangen. Top service.

Zomerdijk 3 A

7942JR Meppel

Over Primo Keukens

Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.