Prima advies / goede levering op afgesproken tijdstip.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Heerenveen
We zijn heel blij met onze schitterende keuken!
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel
Ontzettend prettig en kundig geholpen. Ook nadat er bij uitpakken bleek dat er schade zat op 1 van de bovenkastjes, super snel en goed geholpen.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Bedankt voor uw ingezonden tip. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel
Wij zijn fantastisch geholpen bij Primo keuken. Dit vanaf het eerste contact tot de montage van onze keuken.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Kampen
Goede service en de keuken is helemaaal naar wens!
Vriendelijk. Behulpzaam. Alles wordt goed uitgelegd. Bij twijfel, geruststelling. Meedenken. Dus ja een goede ervaring.
Wij hebben een mooie praktisch werkende keuken voor een betaalbare prijs. En deze hebben wij gekocht in Meppel waar je op een vriendelijke en vooral gezellige manier wordt geholpen. Van A tot aflevering top. Fantastisch! (en een jaar later nog altijd top in service verlenen!!)
Perfect alles wat er gezegd is nagekomen.
Zeer tevreden. Fijn gesprek gehad met Marian, prima installateur, correcte aflevering (hielden - zonder dat ik het vroeg - een gaatje open, zodat ik nog tv kon kijken.
een geweldige keuken prachtig
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te zien dat u tevreden over ons bent! Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel
Marco was alleen geïnteresseerd in het verkopen van een keuken met apparatuur. Onze vraag ging over de levering van laden en kasten a € 10.000. Daarna werd de belangstelling voor de klant nihil. Dat blijkt ook uit de discussie over de leveringsdatum en het geleverde product. De heren die de keuken kwamen stellen hadden er geen zin in. De kasten waren te groot en deurtjes kwamen zonder grepen. Resultaat : een half gemonteerde keuken, geen reactie op onze telefoontjes en mails. En een datum wanneer de nieuwe kastdeuren geleverd en gemonteerd worden is nog steeds onbekend. Binnen 24 uur geen antwoord dan gaat er een aangetekende brief uit met kopie naar de aannemer , dan weet die dat Primo keukens nooit geadviseerd moet worden aan hun klanten. Hierna zullen wij zelf maatregelen nemen en de kosten bij Primo keuken in rekening brengen. Ook zullen wij het tv programma Kassa op de hoogte brengen van deze ervaring.
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw keuken en onze service. Wij hebben u zojuist telefonisch gesproken en gaan ervoor zorgen dat de besproken punten keurig worden opgelost. Met vriendelijke groet, Primo Keukens
Er werd ruim de tijd genomen voor voor en toelichting.
Alles tot in de puntjes geregeld en er wordt goed geluisterd naar de klant
Deskundig advies, ze hebben goed met ons meegedacht.
Gewoon prima!
Bovenstaande zegt genoeg, alles wordt voor je geregeld en uitgevoerd
Direct een goede prijs, geen nonsens verhaal met daarna nog kortingen waar je gelijk al argwaan bij krijgt. Direct een mooie duidelijke offerte en een 3D afbeelding.
We zijn ontzettend blij met onze prachtige nieuwe keuken. Het is nu nog even afwachten op een nieuwe koelkastdeur en plinten, maar we gaan ervan uit dat dit goed gaat komen. We raden Primo zeker aan!
Hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Uiteraard zorgen wij ervoor dat de nieuwe koelkastdeur en plinten goed bij u terecht komen. Wij wensen u nogmaals veel kookplezier in uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Primo Keukens Meppel
prima service, goed advies van Marian weet waar ze over heeft. kwaliteit goed
Wij zijn heel fijn en deskundig geholpen.. Hij heeft vele opties / mogelijkheden getekend. De keuken is inmiddels geplaatst en het is prachtig geworden..helemaal naar onze wens. Paul TOP.. En bedankt voor je geduld.
Goed advies gekregen bij het samenstellen van onze nieuwe keuken. Service afhandeling is super verlopen.
Lekker vlot geholpen. Prachtig ontwerp ontvangen en helemaal compleet. Precies wat ik zocht.
Kwamen tot het ontwerp hetgeen we voor ogen hadden. Afleveringperfect. Ziet er prima uit. Contact is prima.
Zomerdijk 3 A
7942JR Meppel
Primo Keukens, de voordeligste keukenzaak, staat al jarenlang bekend als betrouwbare leverancier in voordelige keukens. Primo Keukens is een ideaal adres voor starters en mensen die voor een complete keuken niet boven het budget van zo’n € 10.000,- uit willen komen. Je vindt er droomkeukens voor elk budget en volgens de laatste keukentrends. “Wij bieden Duitse kwaliteitskeukens voor een vaste en eerlijke prijs en werken niet met ondoorzichtige acties”, aldus Alex Voors van Primo Keukens Meppel. Bij Primo Keukens kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en snelle levering van jouw droomkeuken. Je vindt Primo Keukens in Meppel, Kampen, Heerenveen, Hardenberg, Dronten, Roden, Almelo en Emmen. Met 8 vestigingen in Noord-Nederland is er dus altijd een Primo Keukens in de buurt. In de showrooms van Primo Keukens vind je diverse stijlen keukens: van modern tot klassiek en van warme landelijke keukens tot moderne en tijdloze exemplaren. De keukenadviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en geven graag een uitgebreid en deskundig advies. “Klanten kunnen bij ons geheel vrijblijvend een 3D-tekening laten maken en ontvangen direct een uitgebreide offerte. Wij adviseren in optimale ruimtebenutting en kunnen desgewenst het gehele montagetraject inclusief inmeten voor de klant regelen". Benieuwd naar de mogelijkheden voor het realiseren van jouw droomkeuken? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in een van onze showrooms.