Weer topprestatie geleverd.

De zoveelste inlijsting achter de rug. Zeer tevreden weer.

Prachtig resultaat

Het spiegelende glas is door u vervangende litho is nu de hele dag goed te zien, ook in de zon.

Inlijsten is prachtig geworden

We kregen goede adviezen en het resultaat is prachtig.

Hele goede service.

Er werd aangeboden bij ons thuis langs te komen, om te kijken of het schilderij in onze woonkamer mooi stond. Heel blij met deze service en het schilderij behouden

gewoon goed

We zochten iets voor onze woonkamer in ons nieuwe huis, maar wisten nog niet helemaal wat. Zo zijn we bij Art Center Hoorn De Molensteen terechtgekomen. We konden rustig in de winkel kijken en vragen stellen. Als we de deur weer zonder kunstwerk uitgelopen waren was het ook prima. Dat vind ik tenminste altijd wel erg fijn. We hebben een mooi kunstwerk gevonden en dat konden we eerst uitproberen en kijken of we dit echt zo mooi vonden dat we het wilden houden. Het was nogal groot, dus Art Center heeft het kunstwerk netjes bij ons thuis gebracht. Inmiddels zijn we een paar maanden verder. Het kunstwerk heeft het zijn plek gevonden, hebben we het aangekocht en zijn er erg blij mee.

• Ervaring met: Kunst(uitleen)

Bijzonder fijn adres om kunst aan te schaffen

De eigenaren van de Molensteen zijn zeer vriendelijk en denken graag met je mee om tot een goede keuze te komen

meedenkend vakmanschap

Wij hebben 4 werken laten inlijsten. Ieder werk heeft zijn eigen karakter dat door de geadviseerde lijst goed tot zijn recht is gekomen. Het uiteindelijk resultaat heeft allure. Het is een dagelijks genot om naar te kijken.

• Ervaring met: Lijstenmakerij

Bedrijf wat het vak verstaat

Ik had film poster van Diavid Bowie laten inlijsten. Is een kunstwerk en eye catcher geworden. Men hielp mee met kiezen lijst kleur en partout vorm. Advies was juist en dat bleek bij eindresultaat. Supertrots en heel erg blij mee. Echt aanrader om hier langs te gaan en te laten informeren. Albert

• Ervaring met: Lijstenmakerij

Goed en vriendelijk geholpen.

Goed advies voor inlijsten .

Gedegen werk

Goede voorlichting over mogelijkheden om een linnen doek op te spannen en in te lijsten.

Schitterend

Borduurwerk ingelijst met speciaal glas en zo kwamen de kleuren beter uit. Je kan het verschil met eerder ingelijste werken zien. Het is alleen wel erg prijzig.

• Ervaring met: Lijstenmakerij

Zeer goede kijk op omlijsting van kunstwerken

Zeer goed advies, laat verschillende opties zien die zeer verrassend zijn en kwalitatief perfect!

• Ervaring met: Lijstenmakerij

Heeft oog voor passende lijst.

Mijn borduurwerk is prachtig geworden omdat er zo'n mooie passende lijst met het passe-partout omheen is gezet. Een sieraad in mijn woonkamer. Goed vakwerk!

• Ervaring met: Lijstenmakerij

We worden altijd zeer prettig geholpen en er hangen mooie werken.

Altijd leuk om even langs te gaan.

Mooie werken, fijne winkel

2 schilderijen uitgezocht, werden gebracht en opgehangen. 1 extra schilderij mee zodat wij nog een keuze konden maken. Prima geholpen

snelle service

altijd bereid om mee te denken en snel handelen.

In één woord: geweldig.

Zeer plezierig, meedenken resulterend in zeer goede adviezen. Voor herhaling vatbaar.

Professioneel, zeer deskundig.

Klantgericht, ze informeren je op een plezierige manier. Niet opdringerig en laten de beslissing over aan de klant.

Gewoon fantastisch !

Heel vlotte communicatie. Werk perfect en vroeger dan verwact afgeleverd. Super service met goeie plaatsingsdienst .

• Ervaring met: Lijstenmakerij

Mijn ervaring met “Art Center Hoorn” zijn zéér positief.

Grote kennis van (kunst)zaken, zéér nette en goede afhandeling door het mijn aangeboden pastel ter inlijsting. Alles zeer snel en accuraat afgehandeld.

• Ervaring met: Lijstenmakerij

Zeer vakkundig met een professioneel resultaat.

Al een aantal keren kunstwerken laten inlijsten en dit is zeer professioneel en mooi gedaan met de door mij uitgekozen lijsten.

Borduurwerk perfect ingelijst

Veel ervaring met inlijsten van borduurwerk. Ik rijd ervoor van Amsterdam naar Hoorn

• Ervaring met: Lijstenmakerij

Het is geweldig en mooi gedaan zo blij mee en hangt op mooi plekje.

Nieuwstraat 11

1621EA Hoorn nh

0229-219657

Over Art Center Hoorn | De Molensteen

Art Center Hoorn | De Molensteen is een lijstenmakerij, kunstuitleen en producent van fotoprints en fine art prints die die zowel aan particulieren als bedrijven levert. Bij Art Center Hoorn kunt u een keuze maken tussen honderden olieverf schilderijen, zeefdrukken en fotografische kunst van vooraanstaande kunstenaars. Art Center Hoorn biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheden om een kunstwerk te kopen of te lenen. Daarnaast heeft Art Center Hoorn een ruim assortiment in zowel houten als aluminium lijsten.