Omdat wij op zoek waren naar een specifiek werk togen wij vanuit Hilversum naar Hoorn. We waren blij verrast, Hoorn is een leuk stadje en het Art Center een hele mooie zaak. Wat opvalt is de aandacht die je als zoekende krijgt. Uitleg en advies. En ook opvallend is de manier waarop kunst is ingelijst. Hierdoor steken ze in Hoorn echt boven de rest uit. Mooie lijsten met passe partout. Ook is het aanbod uitgebreid. Van modern tot klassiek. Van grote namen tot onbekende kunstenaars. Duur tot goedkoper ( ze verkopen ook mooie posters) Ik had even tijd nodig om alles op mij in te laten werken. En die tijd krijg je ook. Zodra je hulp wilt staan de heren, vader en zoon, voor je klaar. Uiteindelijk zijn wij voor een ander werk gegaan. Deze is ook vakkundig ingelijst. Wij zijn zeer tevreden met de service van deze zaak. Huren kan ook. Maar wij wilden kopen.
Zelf dachten we dat het schilderij wat we mooi vonden te groot zou zijn voor de plaats waar we het wilden ophangen. We kregen het advies om het eerst op te hangen en van een afstand te bekijken en....ja het klopte dat het op deze plek hoorde te hangen en het helemaal niet te groot was.
Prima geholpen. Met ons meegedacht. Snel klaar.
Ontzettend prettig geholpen, en nemen ook goed de moeite om met hun kennis en ervaring jouw kunstwerk zo goed mogelijk in te lijsten.
We zijn heel tevreden over het advies en de snelle service.
Het bovenstaande lijkt me voldoende.
Prachtige ruime toegankelijke zaak. Zeer kundig rustig en verbazingwekkend snel had de heer Bakker de juiste keuze voor paspartout en geschikte lijst tevoorschijn gehaald. Ook de keuze van glas werd heel goed zonder verkooptruc uitgelegd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en snelle levering. Ook de prijs productverhouding is sympathiek. Perfect uitgevoerd Heb inmiddels bij mijn vrienden reclame voor deze zaak gemaakt.
Het laatste jaar 2 x een mooi modern olieverf bij Art Center Hoorn gekocht. Goed advies en goede service! Het hele grote kunstwerk welke ik niet in mijn auto kon vervoeren werd netjes en gratis op de afgesproken tijd bij mij thuis bezorgd.
Heb me laten adviseren om museumglas toe te passen , mooie lijst uitgezocht. Prijs vind ik erg meevallen als je kijkt naar het maatwerk wat er geleverd is. Ik ben erg tevreden !
Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Fijne communicatie en prettig contact bij aflevering. Meedenkend en adviserend met liefde voor hun vak.
De inlijsting is naar verwachting. Het museumglas vind ik erg mooi.
Goed advies, schitterende kwaliteit van materiaal dat gebruikt wordt, zeer gastvrij en vooral een prachtig eindresultaat
Voor mijn verzameling cartografie al heel wat oude, kwetsbare zaken laten inlijsten. Altijd uitstekend advies bij keuze voor lijst, glas en passe-partout. Lijstwerk is vakwerk. Hoogste kwaliteit in materialen en uitvoering. Zeer tevreden!
snel en netjes.
Prachtig ingelijste ark van Noach en zeer gewaardeerd door de ouders van Charlotte Maria Faye!
Top advies ontvangen voor een inlijsting. Combinaties van pass partout en lijst waar je zelf niet aan denkt.
Voor de tweede keer een kunstwerk laten inlijsten bij de Molensteen. Goede en prettige advisering. Kunstwerk is heel professioneel ingelijst. Niet goedkoop maar dan heb je ook wel iets moois voor de rest van je leven.
Beste Bert, Bedankt voor het delen uw positieve ervaring met ons! Nogmaals veel plezier met de inlijsting! Met vriendelijke groet, Team Art Center Hoorn
Het uitzoeken van een passende lijst met bijpassende passe partouts en glas was op zich al een verademing. Kennis van zaken en meedenkend met onze wensen vielen Onder meer op. Het feit dat ik bij een eerder bezoek aan de werkplaats van de lijstenmaker had aangegeven dat het voor een verjaardag was en dat het wel kort dag was om het allemaal rond te maken, verhinderde niet dat het ingelijste werk de volgende dag al klaar was. In onderling overleg tussen winkel en werkplaats werd er zonder aarzelen direct begonnen. Onze dank daarvoor. Klantvriendelijkheid en meedenken ten top!!!!
Beste familie Pasterkamp, Het onmogelijke doen we direct, de wonderen duren iets langer! :) Nogmaals veel plezier met de inlijsting. Met vriendelijke groet, Team Art Center Hoorn
Zeer goed geholpen bij het inlijsten van een zeefdruk. Na verschillende lijsten om de zeefdruk gelegd te hebben werden de vóórs en tégens besproken van een lijst...verveeld hij over zoveel jaar, haalt hij het schilderij op? De meneer die ons hielp heeft een geoefend oog en begreep feilloos welke smaak wij hebben en kwam met een lijst waar wij ontzettend blij mee zijn. Ik kan alleen nog maar zeggen dat ons schilderij heeeel mooi is ingelijst! Heeeel mooiiiiiiii!!!
Ik kwam met een inlijst klus bij vader en zoon Bakker, zij hebben veel voorbeelden aangedragen en uiteindelijk vakwerk geleverd. Omdat het schilderij van dusdanige omvang was werd het thuis afgeleverd en zelfs opgehangen!
Altijd goed advies, mooie sortering lijsten en snel klaar.
Op zoek naar mooie lijst voor kado diamant painting kunstwerk. Goed advies gekregen en hangt nu prachtig aan onze muur!
Bedankt voor je leuke review Hannie! Veel plezier met jullie inlijsting! Hartelijke groet, Team Art Center Hoorn | De Molensteen
Zeer prettig dat er uitgebreid tijd voor je wordt gemaakt, nodig ook omdat er zo veel keus is. Kwaliteit spat er echt vanaf. Erg blij mee. Ik kom zeker weten terug als ik een nieuw kunstwerk heb aangeschaft.
Beste Lennaert, Wat leuk dat je zo'n goede ervaring hebt met ons bedrijf. Veel plezier met je inlijsting! Hartelijke groet, Team Art Center Hoorn | De Molensteen
Nieuwstraat 11
1621EA Hoorn nh
Art Center Hoorn | De Molensteen is een lijstenmakerij, kunstuitleen en producent van fotoprints en fine art prints die die zowel aan particulieren als bedrijven levert. Bij Art Center Hoorn kunt u een keuze maken tussen honderden olieverf schilderijen, zeefdrukken en fotografische kunst van vooraanstaande kunstenaars. Art Center Hoorn biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheden om een kunstwerk te kopen of te lenen. Daarnaast heeft Art Center Hoorn een ruim assortiment in zowel houten als aluminium lijsten.