Helemaal geweldig!

De afspraken heel makkelijk online gemaakt. Heel duidelijk wat je kan verwachten en ook de ophaal en teruglevering ging vlekkeloos haha.. Zijn er weer super tevreden over.. P.S. Dit was nu de 2e keer dat onze berber werd gereinigd..

Heel goed

Duidelijke afspraak en mooi schoon tapijt, ook de service bij bezorging heel fijn.

Zeer betrouwd bedrijf.

Voor de 2de keer heb ik mijn vloerkleed laten reinigen bij hun en ben zeer tevreden.

Kleed ziet er weer als nieuw uit. Uitstekende service en vriendelijk persneel

Professioneel, klantvriendelijk en goede communicatie

Dit bedrijf heeft een goede combinatie van raclame maken, klantgerichtheid en goede communicatie tussen bedrijf en klant. Zij doen wat zij beloven. Daarnaast hebben zij kortingsacties en de service is perfect. Zij komen de spullen bij je thuis ophalen en brengen ze weer netjes retour. De prijs/kwaliteitverhouding is gewoon heel goed. Een pluim voor dit bedrijf.

Geweldige en snelle service!

Van offerte tot factuur werden wij goed op de hoogte gehouden. Ophalen en terugbrengen verliep uitstekend, binnen het aangegeven tijdvak. Keurig schoon vloerkleed, we zien de kleuren weer!

Onze oude Iraanse Gabeh ziet er weer top uit, prima afspraken, perfect geregeld

Ons kleed heeft al eerder een behandeling gehad door Cinco, vandaar dat we opnieuw een reiniging wilden laten uitvoeren. Cinco gemaild en dan volgt er een strakke regie: prima mail-wisseling met haal afspraak; de ruime planningstijd wordt 1 dag tevoren bijgesteld en ... het werkt prima. Er volgt een inspectierapport van het kleed. Retour gaat het weer net zo strak geregeld met tijdige informatie. Het kleed wordt door de medewerker uitgerold en .... het resultaat is heel goed. De kleuren zijn weer opgefrist en de wol voelt weer zachter aan, Kortom: Een tevreden klant van Cinco

In één woord Fantastisch!

Meer dan correct! Geweldige communicatie, uiterst behulpzaam zowel aan de telefoon als ook aan huis. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden tijdens het proces. Tussendoor werd er nog een mogelijkheid gegeven om nog een behandeling extra toe te voegen , overigens geheel vrijblijvend. Op exact de geplande tijd werd ons tapijt gehaald, en ook op de afgesproken tijd terug aan huis bezorgd, door een vriendelijke medewerker. Wij zijn meer dan tevreden over de gehele gang van zaken . Wij zeggen het voort.

Top ervaring!

Cinco cleaning heeft ons vloerkleed gereinigd en het ziet er erg goed uit. Wat er naast de kwaliteit van het kleed na reiniging uitspringt is de geweldige service die ze verlenen. Ze halen en brengen het tapijt op de afgesproken tijdstippen, zodra het bij hen is gearriveerd krijg je een update met gemaakte foto's van het tapijt en houden ze je op de hoogte. Ook zijn ze makkelijk en snel te bereiken. Er is persoonlijk contact. Van ons krijgen ze een dikke 10!! Zeer tevreden en zeer aan te bevelen.

Vloerkleed is weer als nieuw!!!

Dikke pluim voor het hele gebeuren, vriendelijke vrouw aan de telefoon, perfect gecommuniceerd per mail, precies op tijd, makkelijk betalen, alles klopt, TOP!!

Fantastisch! Wát een vakwerk!

Ik ben zó blij met de service van Cinco Cleaning! Mijn berbers zijn echt als nieuw — ik herken ze bijna niet terug. Ze werden keurig op het afgesproken tijdstip opgehaald en binnen een week weer bezorgd. De chauffeur belde netjes van tevoren, zodat ik thuis kon zijn. Tijdens het hele proces werd ik goed op de hoogte gehouden, met duidelijke uitleg en zelfs foto’s van de voorinspectie. De verwachtingen waren helder en zijn méér dan waargemaakt. Wat een vakwerk en service. Aanrader!

Duidelijke afspraken, prima resultaat

Via internet bij Cinco Cleaning terecht gekomen. Prettig contact en goede afspraken die stipt worden nagekomen. Goede communicatie nadat het tapijt is opgehaald, zodat je vooraf weet wat er gaat gebeuren en wat je kunt verwachten. En het belangrijkste is natuurlijk het uiteindelijke resultaat: prima! Keurig bedrijf, aan te bevelen.

Keurig gereinigd tapijt retour

Een leuke aanbieding verleidde ons het tapijt te laten reinigen. Het tapijt werd opgehaald door een keurige chauffeur en binnen tijdslot teruggebracht!! Dank voor uw goede service; wij zijn klant!!!

Verbluffend schone vloerbedekking

Vriendelijk en doeltreffend.

Vlot en snel gehaald en geleverd. Het resultaat is geweldig

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ondanks vele vlekken helemaal schoon geworden. Het kleed ziet er weer als nieuw uit. Terwijl het al 18 jaar oud is. (Wel een berber) Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Snelle behandeling met een prachtig schoon resultaat!

Ik ben heel tevreden over CINCO Cleaning. Onze vloerkleden werden snel opgehaald en binnen nog geen week schoon en vlekvrij terug gebracht. De kleuren zijn weer terug! De personeelsleden van CINCO zijn vriendelijk en erg behulpzaam. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Snel en afspraken worden goed nagekomen

Jammer dat niet alle vlekken verwijderd konden worden, maar daar was ik voor gewaarschuwd. Zowel ophalen als bezorgen verliep volgens de gemaakte afspraken

Snel en schoon

Gebeld, heldere keuzes, afspraak gemaakt. Kleed is opgehaald, was sneller klaar dan verwacht, schoon en fris, lijkt wel nieuw, ligt hij alweer op zijn plek.

Heel erg tevreden!

Ben heel tevreden , alles verloopt zoals afgesproken.

Goeie service

We zijn zeer tevreden over het resultaat van ons gereinigde Perzisch tapijt. Het is schoon, helderder van kleur en zachter. Goeie service en communicatie wat betreft het ophalen van het kleed en terugbrengen.

Aantal jaren geleden heeft Cinco de vloerbedekking over de hele boven verdieping gereinigd. Zeer tevreden. Dus dit voorjaar het vloerkleed in de woonkamer met een gerust hart meegegeven. Weer heerlijk schoon en geïmpregneerd terug ontvangen. Fijne mensen om mee samen te werken.

Perfecte sevice

Snelle en adequate service en komen de afspraken na.

Altijd schone vloerkleden

Al enkele keren mijn vloerkleden laten reinigen. Prijs, service en kwalitiet is in verhouding. Komen afspraken na. Kleden worden gehaald en retour gebracht op de tijdsindicatie die via de mail gegeven word. Zeker een aanbeveling waard.

Een fijn schoon kleed bij een betrouwbaar bedrijf !

Dit was de tweede keer dat ik gebruik maakte van de diensten bij Cinco en ook dit keer ben ik zeer tevreden ! Hele goede communicatie vanaf het begin tot aan het eind, via de telefoon en via de mail, prettige mensen en ze bieden tussendoor geheel vrijblijvend ook nog andere diensten aan voor je kleed. Opgehaald en afgeleverd bij de voordeur en je hebt het kleed best snel weer retour. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen !

vloerkleed

Geweldig: haal-en brengservice, vriendelijke chauffeurs, kleed weer als nieuw, voor een nette prijs

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte