Zeer goede service

Zeer goede snelle service en het kleed is als nieuw topic gedaan bedankt

Geweldig !

Een goede service! Wat ze beloven doen ze ook .Mijn vloerkleden waren weer als nieuw. Houden zich ook aan tijd van ophalen en thuisbrengen.Kan ze echt aanbevelen !

Topper

Een cijfer tien is meer dan verdiend. Er is een enorm goede en accurate communicatie en bovenal een mooi resultaat! Het kleed is weer helemaal fris en ruikt lekker en weer mooi wit.Tevens is het een snelle service. Thx

Betrouwbaar bedrijf

Voor de derde keer is ons Berber tapijt schoongemaakt op een goede manier. Clino Cleaning is een helder, klantvriendelijk bedrijf. Afspraak is afspraak . Prettige mannen die het kleed komen ophalen en weg netjes terug brengen. Absoluut een aanrader voor uw kleden en tapijten etc!

Keurig afgehandeld

Snelle en goede communicatie. Netjes en snel schoongemaakt.

Mooi schoon en goede service

Ons wollen tapijt is weer prachtig. Goede service. Tapijt wordt thuis opgehaald en weer netjes thuisgebracht.

Heel goed service

Onze tapijt is perfect schoongemaakt en met haal en breng service. We zijn heel tevreden.

Gewoon top!

We keken naar een nieuw vloerkleed maar vonden ons oude vloerkleed eigenlijk nog steeds mooi. Besloten om te laten reinigen. Het kleed is echt als nieuw teruggekomen, heel blij mee! En met een week weer terug (opgehaald en gebracht).

Geweldig bedrijf

Super snel geregeld. Top service.

Very prompt and on promise

I am only using this service for cleaning our carpets. They provide full service (picking up and delivery) and checkin points if there are additional things to consider (for example small repairs on the carpets). Items are cleaned and delivered as scheduled.

Jullie bedrijf werkt als een geoliede machine, zo maak je het niet vaak mee. Snelle service, binnen één week uit en opgeknapt thuis! Kortom zeer aan te bevelen!

Snel en zeer goed schoon kleed

Zaterdag kleed opgehaald donderdag kleed teruggebracht. Zeer snel dus en perfect schoon kleed. Ik raad iedereen aan om dit bedrijf in te huren om je kleed of tapijt terug laten reinigen. Top bedrijf.

Topwerk met een kleed van meer dan 25 jaar oud, weer als nieuw

Geweldig werk geleverd met mijn meer dan 25 jaar oude wollen kleed. Het oogt weer als nieuw!

Super schoon, snel en vriendelijke bezorging van deur tot deur.

Uitstekend. Het tapijt is in een geweldige staat terug gekomen. Vlekken zijn eruit en meubelafdrukken ook!

Oog voor klanten

Cinco Cleaning is een bedrijf dat oog heeft voor haar klanten. Dit blijkt uit alle updates die worden gegeven. Het resultaat van het schoonmaken is prachtig. We zijn er blij mee.

Schoon en keurig opgeleverd

Na één week kregen wij ons wollen vloerkleed prima gereinigd weer terug. Een goede prijs/kwaliteit verhouding . Ophalen en terugbrengen werd goed begeleid en met adequate aanduiding van het tijdschema. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Ik heb een prima ervaring met Cinco gehad. Kwaliteit en verzorging was uitstekend. Ik vond de service van halen en brengen ook heel goed. Alleen maar lovende woorden voor dit bedrijf. Ik zou er zeker weer gebruik van maken.

Snel, keurig, alles op tijd, geheel volgens afspraak

Prima tussentijdse informatie, uitvoering geheel volgens afspraak. Goed adresje!

Fijne zaak,goede afspraken die nagekomen worden. Goede voorlichting,vooradviezen,overleg Behandelingsresutaten heel goed,ook bij oudere kleden, Al met al een prima aanrader !

Helemaal tevreden

Heel handig dat het kleed wordt opgehaald en dan weer schoon wordt afgeleverd. Heel tevreden!

Zeldzaam goed en uiterst betrouwbaar bedrijf!

Een bedrijf dat doet wat het zegt en houdt je super op de hoogte per mail over de stand van zaken. Ophaal keurig binnen de vooraf gegeven tijd en brengen idem dito. Ook een zeer scherpe prijs en mooi resultaat van het schoonmaken van ons vloerkleed. Zou geen beter bedrijf kunnen vinden. Chapeau voor Cinco Cleaning!

Zeer betrouwbaar. Komt afspraken na

Wij vinden dit een zeer betrouwbaar bedrijf. Heel goede service en duidelijk in afspraken. We zouden Cinco Cleaning zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Kleuren als nieuw!

Ons veelkleurige kleed was blijkbaar vuiler dan wij dachten. Na het uitrollen is het als nieuw. Het was het geld meer dan waard. Bedankt team Cinco! Monique en Peter

Perfecte zorg

LS Vanaf het eerste contact tot de aflevering van het gereinigde tapijt, alleen maar positieve ervaringen. Geen valse beloften. Ik had zelf de prijs van de reiniging berekend, maar het bedrijf corrigeerde mij. De prijs daalde een aanzienlijk bedrag. Ik kan deze firma alleen maar aanbevelen. Mogelijk is de beste aanbeveling. Dit is mijn 2e keer dat ik met deze firma in zee ga.

Beste ervaring met een bedrijf ooit!!!

Wat een service! Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt. Vriendelijk en meedenkend personeel. Komen hun belofte ruimschoots na. Ophaal en afleverservice perfect!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte