Stipte afsprakengemaakt en ook nagekomen. Zowel het ophalen als reiniging en weer terug brengen van mij wollen tapijt, Berber.

Het honderdjarige Deventer kleed is reuze opgeknapt van de schoonmaakbeurt. Er is uiterst zorgvuldig omgegaan met de oude dame en er werd meegedacht over een losse rand, een onderkleed en slijtage plekken. Tot slot bleef de bezorger net zo lang helpen tot het grote kleed weer helemaal op haar plek lag.

Fantastische communicatie en geweldig resultaat

Vanaf het maken van de reinigingsafspraak tot en met het ophalen, reinigen en terugplaatsen was de communicatie geweldig. Waren er maar meer bedrijven die zo communiceren! En een toptesultaat. De Ziegler is als nieuw. Tweede tapijt gaat er snel achteraan.

Duidelijke communicatie en vlotte afhandeling van uitstekende kwaliteit

Duidelijke communicatie, vlotte afhandeling van uitstekende kwaliteit

Heel goed

Verbazingwekkend goed georganiseerd voor een meubel cleaning bedrijf. Daarnaast mag het eindresultaat er ook zijn! Bank is gereïncarneerd!! Fris en vlekvrij zijn 2e leven in!!

Als nieuw

Goede informatie,goede verzorging. Het kleed is als nieuw. Zeer tevreden

Heel tevreden.

Vloerkleed ziet er als nieuw uit.

alles verliep goed

het was duidelijk dat Cinco Cleaning bedrijf niet bij mij in de buurt zat en hierdoor wat langer duurde (wekelijks hun collectief verzamelen van tapijten)... maar is ok. alles was zeer netjes geregeld en zij hielden mij via mail continu op de hoogte. Waren bij het ophalen en het terug brengen keurig op tijd... Dank

Fijn bedrijf, voor de tweede keer mijn kleed laten reinigen. Je kleed wordt netjes opgehaald en weer terug gebracht. Duidelijke communicatie. Vriendelijke chauffeur ook niet onbelangrijk. Zeker een aanrader.

Erg goed

Ik ben erg tevreden met de goede service van dit bedrijf

zeer klantvriendelijk en deskundig

Cinco Cleaning heeft nu voor de tweede keer ons kostbare kleed gereinigd. Onze hond denkt vaak dat het kleed óók een plasplek is, behalve lekker om op te liggen. Het kleed is goed gereinigd, de hondengeur is er uit en het kleed ziet er weer fris uit. De reinigingsploeg gaat zorgvuldig te werk, stellen nog een paar vragen over het reinigen en vertellen hoe ze het gaan doen. Het halen en brengen gebeurt efficiënt door eveneens klantvriendelijke jongens. Kortom een bedrijf om als klant bij te blijven!

Voor de service een dikke 10. Binnen de tijdsindicatie is mijn kleed opgehaald en ook weer schoon, zonder nare geur en binnen 1 week weer terug gebracht. Ik kan weer genieten. Dank jullie wel!

prettig contact en goede service

alle contacten met bedrijf waren prettig. Helder verhaal en goede voorstelling van zaken. Haal- en brengservice is natuurlijk top!! Geen loze beloftes! Vriendelijk mensen aan de deur.

Perfect.

Alle afspraken zijn voor 100% nagekomen en uitgevoerd, Een pluim voor dit bedrijf.

Zeer klantvriendelijk en goed

Zeer prettig klantcontact, haal- en breng service heel efficiënt. Reiniging top en uit 1 kleed was nog niet helemaal de kattenurine verdwenen maar dit was geen probleem. Het kleed werd snel weer opgehaald voor reiniging en het ligt nu lekker schoon weer in de woonkamer

Vriendelijk, goede service, prachtig kleed terug.

Voor de tweede keer een kleed gereinigd. Nu een oude pers min 40 jaar oud. Mooi op kleur retour en weer heerlijk zacht. Weer genieten.

Elke keer weer een schoon tapijt en de service is top.

Altijd fijn om weer een schoon tapijt thuisbezorgd te krijgen. De haal en brengservice is super! Al vaker een tapijt laten reinigen, altijd 100%goed verzorgd.

Super klantenservice service en kwaliteit

Ben zeer tevreden met resultaat en klantenservice !

Prima, resultaat staat, en alles volgens afspraak

Positief, alles dik in orde en volgens afspraak.

Snel en goed

Heel snel een afspraak op korte termijn 3 dagen later tip top terug!

Alles duidelijk en goed geregeld.

Van het begin tot het eind alles goed geregeld, met duidelijke informatie. Daarbij ook geen praatjes verkopen en een realistisch verwachting management. Heel prettig. Ik heb weer een mooi schoon kleed in mijn kamer. Dank jullie wel!

Zeer tevreden!

Prima service al vanaf het eerste moment. Vriendelijke medewerker die aan huis kwam en de bank is weer prachtig schoon.

Geweldige service

Ik had 3 kleine tapijtjes van mijn oma. Deze hebben voor mij dus een belangrijke waarde. De mensen van Cinco Cleaning zijn hier super goed mee omgegaan. Super fijn dat ze de kleedjes kwamen halen en brengen! Contact is goed verlopen en ze zijn super vriendelijk. De prijs en de service zijn goed in verhouding naar mijn idee. Ik raad dus zeker aan om hier je tapijt of kleed te laten reinigen!

Snel en zorgvuldig

Online reacties zijn razend snel evenals de service, ophalen reinigen en terugbrengen. Ben erg content met het resultaat.

Ben zeer tevreden over het gewenste resultaat, mijn kleed is weer als nieuw

Weer een fris kleed en ook nog sneller dan verwacht. Prima service.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte