Pri

Prima service, kleden zijn als nieuw

Prima ervaring met dit bedrijf.

Voordat ze het kleed gingen reinigen een rapport (info) over het kleed ontvangen. Ook het halen en terugbrengen was uitstekend. Ik werd op tijd geïnformeerd. Het kleed is keurig schoon gemaakt. Ben erg tevreden .

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Je wordt goed op de hoogte gesteld door het bedrijf. Over wat ze gaan doen, en het doen zijn, de conclusies. De gemaakte afspraken worden perfect uitgevoerd. Fijn bedrijf!

Goede service, komen kleden halen op afgesproken tijd, kleden mooi schoon. Helemaal goed

Alles naar wens

Goede service nette chauffeurs dik te vreden

Top!

Voor het eerst gebruikgemaakt van tapijtreiniging door Cinco Cleaning. Zeer tevreden over de informatie in het voor-, tussen- en na-traject. Ons vloerkleed werd tussen de afgesproken tijd afgeleverd en zag er weer brandschoon uit. Top!

Heel klantvriendelijk!

Klantenservice is uitstekend, bijzonder vriendelijk en accuraat personeel.

Tegenvallende ervaring.

Het tapijt laten reinigen zodat de hondengeur verdwenen zou zijn. Helaas nog steeds is er een hondengeur aanwezig, wel minder dan geweest. Ook langere tijd last van een muffe lucht alsof het tapijt niet geheel droog was.

2 wollen tapijten terug schoon gekregen

Zeer tevreden met hoe mijne tapijten zijn schoongemaakt. Service was vlot , het ophalen en bijgehouden van de bijzonderen tijdens schoonmaken en op tijd terug geleverd.

Goede ervaring!

Erg tevreden! Goede communicatie, duidelijke afspraken. Fijne dat het tapijt opgehaald en weer teruggebracht wordt! Tapijt goed gereinigd en prima prijs

Tevreden

Wij zijn heel tevreden met de service en transparantie van dit bedrijf. Toen wij op vakantie waren heeft onze hond helaas wat plasjes gelaten op onze ecru wollen kleed. De oppas heeft dit of niet gezien of niks mee gedaan. Het bedrijf heeft geen garantie gegeven dat de plasvlekken zullen verdwijnen maar zouden hun best doen, toch hebben wij voor hen gekozen. Het was naar mijn idee best duur maar ons kleed is helaas met de plasvlekken die er niet meer uit konden wel weer heerlijk zacht en schoon, het ruikt niet vies meer en andere kleine gebruikersvlekken zijn er wel uit.

prima !

Ons wollen vloerkleed is grondig gereinigd. Afspraken over halen en brengen worden stipt nagekomen. Tot slot een hele goed prijs-kwaliteit verhouding vanuit ons als klant gezien.

Netjes alles volgens afspraak. Dikke voldoening

Mijn verwachtingen zijn overtroffen

Zowel de kwaliteit van de reiniging van het vloerkleed als de kwaliteit van de service heb ik als zeer positief ervaren. Mijn vloerkleed ziet er uit als nieuw ondanks een paar hardnekkige vlekken. De manier waarop ik op de hoogte ben gehouden van de voortgang is uitstekend.

Goede service en geweldig resultaat

Ons vloerkleed lag buiten te luchten. Een bui volgde, dus kleed drijfnat. Opgehaalden mooi schoon teruggebracht.Wat een service! Geweldig! Komen zeker nog eens terug!

Prima service en resultaat

Ik ben heel verbaasd dat mijn wollen tapijt weer schoon is. Ondanks dat er voorheen hardnekkige vlekken in zaten en ik er al aan dacht om het tapijt bij het grof vuil af te leveren. Ik ben erg blij met het resultaat en ook de haal- en breng service is super geregeld! Top!

mooi schoon en fris kleed

Mijn vloerkleed werd opgehaald, gereinigd en mooi schoon en fris teruggebracht precies volgens afspraak. Er werd helder en duidelijk gecommuniceerd. Ik ben heel blij met deze dienst!

Helemaal tevreden!

Flinke kop thee en dan kijken naar Femke Bol op de Olympische Spelen. Eén onhandige move en de volle beker zwarte thee spat over het (flinke) wollen kleed met héél lichte kleuren.” Ooohh nee, wat nu! Femke niet gezien. Zelf voorzichtig aan het redderen; kansloos. Dé redding kwam van Cinco. Goede afspraken; duidelijke communicatie én betrouwbaar. Het kleed straalt weer. En ik ook; bedankt Cinco!

Prima service komen afspraken na. Resultaat reinigen prima

Het kleed is weer als nieuw!

Na 3 jaar gelegen te hebben was het kleed vuil geworden vóór de bank en op plekken "in de loop". Cinco heeft het kleed opgehaald en 2,5 week later weer teruggebracht. Na het uitrollen waren we aangenaam verrast! We zijn heel tevreden over het resultaat. We hebben het kleed ook laten impregneren, dus hopelijk wordt het nu minder snel vuil.

Het hele proces was keurig geregeld.

4 Perzische tapijten zien er weer helder uit.

Super goede service

Super goede service en eindelijk weer een heel schoon kleed

Fantastisch

Mijn langharig kleed is heel goed schoongemaakt. Netjes opgehaald en teruggebracht Erg vriendelijk personeel Ben er erg blij mee. Een aanrader

Totaal ontzorgd en superkwaliteit

Onze kelim tapijten en kussens hadden op loggia gelegen en waarin zwaar vervuild. Cinco haalde ze op, maakte als nieuw en bracht ze terug met een grote glimlach. Heel erg tevreden!

op zich prima

Het tapijt is minder schoon teruggebracht dan ik had gehoopt. Een grote niet defineerbare vlek is nog steeds zichbaar. Is bedrijf niet aan te rekenen denk ik, ook al geeft men je een ander gevoel. Over de werkwijze cinco cleaning geen klachten. Prima verder.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte