Fantastisch

Mijn langharig kleed is heel goed schoongemaakt. Netjes opgehaald en teruggebracht Erg vriendelijk personeel Ben er erg blij mee. Een aanrader

Totaal ontzorgd en superkwaliteit

Onze kelim tapijten en kussens hadden op loggia gelegen en waarin zwaar vervuild. Cinco haalde ze op, maakte als nieuw en bracht ze terug met een grote glimlach. Heel erg tevreden!

op zich prima

Het tapijt is minder schoon teruggebracht dan ik had gehoopt. Een grote niet defineerbare vlek is nog steeds zichbaar. Is bedrijf niet aan te rekenen denk ik, ook al geeft men je een ander gevoel. Over de werkwijze cinco cleaning geen klachten. Prima verder.

Uitsteked

Prima service en goed werk geleverd !

Snelle en goeie service.

Na mijn eerste contact met Cinco ging alles super snel. Heel snel een offerte, ophaal afspraak, na aantal dagen nieuwe afspraak om kleed te retourneren. Kortom: tevreden klanten met een heerlijk schoon kleed.

Wow ! als nieuw

Dank dank !goeie communicatie Heerlijke schone tapijten ! Ze zien er weer als uit ! Dank

Het ziet er weer schoon uit

Het is echte de eerste keer dat ik kleden door een expert liet reinigen maar ziet er weer netjes uit hopelijk is jullie werk niet voor niets geweest maar als ik een kleden reiniger dienst moet aan geven dan zal toch zeker jullie doen de communicatie ging ook op laaste moment nog adres gewijzigd was goed aan gekomen Ik vindt ze netjes hun werk gedaan hebben hopelijk vindt mijn schoonmoeder dat ook

prima service en het kleed is weer fris en schoon.

prima service en het kleed is weer fris en schoon.

Fantastisch

Voor de 2e keer is ons hand geknoopte karpet door dit super bedrijf gestoomd en gereinigd met wederom een verbluffend mooi resultaat

Uitstekende service

Fijne ervaring met dit bedrijf. Alles was snel en vriendelijk geregeld en wordt duidelijk gecommuniceerd. En zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat, van ons gereinigde vloerkleed.

service die je niet meer gewend bent

Vaak krijg je het idee dat je blij mag zijn dat bedrijven je als klant willen hebben. Dat idee krijg je bij Cinco Cleaning absoluut niet. Heel belangrijk is natuurlijk dat je tevreden bent met het eindresultaat. Wij zijn heel tevreden met dit resultaat en het kleed lijkt weer als nieuw! Wat maakt onze beoordeling een 10, dat komt dus door het eindresultaat, maar zeker ook door de service. Ze handelen snel, ze communiceren snel en ze laten weten dat zij blij zijn jou als klant te hebben. Kortom Cinco Cleaning levert service die je jammer genoeg nog maar weinig tegenkomt en waar je je weer echt klant voelt.

Goede communicatie en prima resultaat!!

Van begin tot eind een heldere en superconcrete benadering via e-mail tot in de kleinste details (met foto’s vastgelegd). Op de hoogte gehouden van het verloop. En tijdige info over ophalen en brengen van onze nain-pers. Fijn gevoel dat het helemaal weer “als nieuw” is. Vriendelijke chauffeurs bij ophalen en afleveren.

Snelle en prima service!!

Snelle reactie na de aanmelding, prima service wat betreft communicatie en afspraken en ons kleed kwam super schoon terug. Alles bij elkaar HELEMAAL TOP!!

Lekker opgefrist

Cinco heeft mijn tapit keurig opgehaald en gebracht overeenkomstig de afspraken. Het tapijt is lekker schoon en de kleuren zijn zichtbaar opgefrist. Er zaten hier een daar wat vlekken maar die zijn er nu uit. Wat ze uiteraard niet hebben kunnen verhelpen is de slijtage als gevolg van ouderdom en gebruik, maar dat is logisch. Ik ben best tevreden over Cinco.

Aanrader

Zeer goede service, absolute aanrader!!

uitstekende service en communicatie

Mijn dure mooie kleed is prachtig gereinigd. Ik ben 100% tevreden!

Goede service en mooi eindresultaat.

Duidelijke communicatie en afspraken. Goede service volgens afspraak. Kleed ziet er weer als nieuw uit.

Wat ik als prettig heb ervaren is de vriendelijkheid aan de telefoon en het snelle reageren per mail. En waar het natuurlijk ook om gaat is het resultaat van de reiniging van de kleden. Zeer tevreden over het resultaat, de hardnekkige vlekken zijn er uit gegaan en de kleden zien weer als nieuw. De communicatie over de verwachtingen van het resultaat zijn ze ook duidelijk en eerlijk. Er worden geen valse verwachtingen gegeven. Dus kortom, een tevreden klant.

Super bedankt

Me kleed is lekker schoon en fris ben super tevreden bedankt cinco

Goede service en houden zich prima aan de afspraken.

Kleed mooi schoon, zoals beloofd.

Goed werk, fantastische service!

Afspraken worden nagekomen, er wordt goed meegedacht. Hele positieve ervaring!

Schoon en Fris !!!

We zijn zeer tevreden, ook op de wijze waarop jullie communiceren en ons op de hoogte hielden. Fijn dat jullie je ook zo stipt aan de afspraken houden. Kortom niets dan lof!

Kleed ziet er prima uit en blijft braaf liggen op het nieuwe onderkleed. Afspraken perfect nagekomen. Kortom, tevreden klant.

Duidelijke info en snel gedaan

Men heeft tevoren duidelijk prijsopgave gedaan en gezegd wat te verwachten. Niet alle vlekken konden verwijderd worden. Al met al ging het snel en is resultaat zeer bevredigend.

Zeer tevreden over het resultaat. Fijn klantcontact. Top bedrijf.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte