zeer tevreden

Vloerkleed laten reinigen, we zijn zeer tevreden over het resultaat. Duidelijke communicatie en vlotte afhandeling.

Geen gedoe, grondig en schoon

Super geregeld, jullie nemen alles uit handen en houden ons ook nog op de hoogte van het hele proces. Top! Jullie slogan klopt! Geen gedoe, grondig en schoon. Heel fijn. Bedankt voor de fijne service en een heerlijk schoon kleed!

Kleed weer als nieuw!

We wilden ons 10 jaar oude wollen kleed eigenlijk weggooien, maar een nieuw kleed van dergelijke afmeting (2x3m) en dergelijk materiaal is een forse uitgave. We besloten Cinco een kans te geven. We werden gelijk geholpen en het kleed werd opgehaald. Nu we het weer terughebben, kunnen we het resultaat bijna niet geloven. Het ziet er weer als nieuw uit en ruikt heerlijk fris. Naast dit mooie resultaat was ook de communicatie met het bedrijf erg prettig. Bedankt Cinco!

In een woord geweldig

Strakke planning, goede informatie mbt werkwijze, logistiek . Zeer tevreden.

Uitermate tevreden

Kundige, relevante informatie. Komen afspraken na. Zeer tevreden met het resultaat.

Prima, van begin tot eind

Je wordt goed op de hoogte gehouden. Alles zeer beleefd. Geduldig. Keurig weer bezorgd.

TOP!

Een geweldige service, vanaf het moment dat wij informatie inwonnen tot het moment dat we ons tapijt terugkregen. Heldere communicatie, uitermate vriendelijke medewerkers en een tapijt dat erg is opgeknapt van de behandeling.

Goed werk geleverd en alles keurig volgens afspraak

Doen wat ze zeggen!

Helemaal goed.

Kleed weer als nieuw

Een echte aanrader. Alle vlekken van onze hond zijn verdwenen. Het kleed is weer als nieuw. De communicatie met het bedrijf is uitstekend.

Cinco zegt wat ze doen,en doen wat ze zegt

Tapyt gereinigd zoals beloofd;zonder overdrijving. Qua communicatie echt TOP! Medewerkers in direct contact zijn echt fijne mensen-een verademing!

Fantastisch

Vriendelijke en prima communicatie. Tapijt is heerlijk opgefrist voor een goede prijs. Prima haal en breng service

Zeer slecht

Eerste keer vloerkleed niet gereinigd, daarna opgehaald en alsnog gedaan maar stinkt enorm, krijg ook geen reactie op mijn mail dat ik mijn geld terug wil à €180,00

zeer tevreden

afspraak is duidelijk. prijs en kwaliteit zijn goed tot zeer goed te noemen. service is beslist een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan. kortom 100% tevreden.

Zeer tevreden!

Twee oude tapijten laten reinigen. Communicatie door Cinco Cleaning is heel erg goed. Gaven goed aan wat ik kon verwachten. Zowel de chauffeur die de tapijten kwam halen en die ze terugbracht, aardig en behulpzaam. Je kunt van een oud tapijt geen nieuw maken, maar ze zien er weer heel netjes uit.

Uitstekend!!

Communicatie van het eerste tm t laatste (mail) contact verloopt vlekkeloos en zonder onduidelijkheden. Jullie doen voor 100 procent wat jullie zeggen en beloven. Ons kleed is weer als nieuw en zelfs de mankementen waarvoor jullie voorzichtig waarschuwden waren na de behandeling volledig onzichtbaar en opgeknapt. De jonge chauffeur die het kleed ophaalde kon ook al mn vragen beantwoorden over vlekken e.d.. Echt alleen maar goeds en er ligt weer een prachtig vol opgeklopt roomwit fris wollen tapijt!

Niet goedkoop maar het geld waard

Vlotte service. Zeer vriendelijke mensen. Kleden worden gehaald en gebracht. Hulp bij t neerleggen. Mooi schoon geworden. Anti mot behandeling.

Het contact is buitengewoon goed. Het resultaat is fantastisch. Niets op aan te merken.

Goed opgelost

Tapijt en wandkleed laten reinigen tapijt was heel schoon Het wand kleed niet Is opnieuw gratis gereinigd en is goed gelukt Heel tevreden ANNIE zwaans ft

Heel erg slechte service

Nadat mijn kleed is opgehaald komt er een foto van de voorinspectie waarin ze zeggen dat het kleed beschadigd is en na reiniging los zal komen. Dat dat "normaal" is. Na reiniging komt het kleed terug en het valt letterlijk uit elkaar. Het is als een trui waar je aan één draadje trekt en alles komt los. Iedere dag verdwijnt het kleed stukje bij beetje. Als ik cinco cleaning na reiniging een bericht stuur geven ze totaal niet mee. Zij beweren dat het kleed al beschadigd was. Klaar. Maar het kleed zat helemaal niet los van tevoren. Anders zou ik het natuurlijk niet meegeven. Er is geen gesprek met ze te voeren. De houding is zeer stug. Ze willen helemaal niet met jou het gesprek aangaan of kijken naar een oplossing. Ze blijven hetzelfde zinnen herhalen. Het was al beschadigd. Wat gewoon een leugen is. Dat is het meest teleurstellende. Kleed van €800 euro naar de knoppen. Je kan niet iemands eigendom beschadigen en zeggen "het was al zo". Zeer onprofessioneel bedrijf. Wat mij betreft nog geen één ster waard. Geen idee waar al die 5 sterren reviews vandaan komen.

Prima ervaring, aan te bevelen!

Wij hebben nu voor de tweede keer het tapijt bij Cinco laten reinigen en zijn tevreden. Het tapijt is weer lekker fris. Ophalen en bezorgen gebeurt netjes op de afgesproken tijd. Ze vertellen vooraf goed en eerlijk wat het resultaat zal zijn. Op naar de derde keer!

Mijn tapijt heeft zwaar te lijden,maar Cinco maakt het weer presentabel. Eens per jaar maak ik gebruik van dit bedrijf en ben zeer tevreden

Wauw!

Ons grote ronde vloerkleed was na een paar jaar aan een verfrissing toe en zeker toen onze pup vorig jaar bij ons kwam zijn er een aantal ‘ongelukjes’ op het vloerkleed gekomen. Zelf kreeg ik het niet meer schoon, ook niet met een gehuurd apparaat. Wat een service; kleed keurig opgehaald op de afgesproken tijd, keurig op de hoogte gehouden per mail tijdens het proces en vandaag weer keurig afgeleverd. Het kleed is helemaal schoon en ruikt heerlijk fris! Erg blij mee en dat voor een keurige prijs. (Zelfs nog een bedrag van de factuur afgehaald omdat het vloerkleed kleiner bleek dan de door mij opgegeven m2) Bedankt!!

Alleen maar positief

Geweldige service. Als klant word je op een prettige en correcte manier op de hoogte gehouden van hetgeen zij voor de reiniging nodig achten. Heel snel had ik mijn kleed terug en ben heel tevreden over het resultaat. Mijn wollen berber is weer als nieuw.

Schone ervaring

Kundige medewerker die heeft geholpen om nog wat meubels te verplaatsen naar een andere ruimte. Het resultaat van de schoonmaak is voldoet aan de verwachting. Van oude tapijt maak je geen nieuwe door het schoon te maken.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte