Top gedaan

We zijn heel erg tevreden met het resultaat van de vloerkleed. Heel netjes gereinigd.

Al jaren klant en super tevreden

Alle stoelen, banken, bedden en vloerkleden fantastisch schoon en de communicatie met Cinco is echt heel goed!

Fantastisch!

Heel professioneel, aardige communicatie en de witte woelen tapijt is helemaal schoon!!! Wij zijn onder indruk. Bedankt!

Top!!

Ons 30 jaar oude zithoek kleed ziet er na de behandeling uit als nieuw. Goede communicatie. Hele vriendelijke mensen. Men houdt zich aan de afspraken. Bovendien denken ze met je mee.

Ondanks mijn eerste kleed aan een opknap beurt toe was zijn we zomaar met Cinco Cleaning in zee gegaan niet wetende dat dit zover van huis was. Stipt op tijd werd het opgehaald en met zorg verpakt. Al gauw werd een analyse met foto,'s toegezonden . Het verraste mij dat ik na 8 dagen mijn kleed retour kreeg . Het was wederom netjes verpakt. Pas tegen de middag konden we het open rollen en op zijn plek leggen . Het resultaat was boven verwachting schoon als nieuw. Beste mensen die dit gedaan hebben bedankt voor je prima werk..sjapoo

Transparant en geweldige service!

Zeer tevreden! Nadat ik een offerte had aangevraagd kreeg ik inderdaad binnen 5 minuten een mailtje met de vervolgstappen. Ook een persoonlijk whatsapp berichtje ter controle dat de mail is binnengekomen. Bij elke stap in het proces krijg je een mailje met informatie, dus je bent continue op de hoogte hoe het staat met de schoonmaak van de kleden. Na het ophalen krijg je zelfs foto's van de kleden met notities (of er een vlek in zit, of looppaden). Erg transparant en prettig. De dag na de offerte werden de kleden al opgehaald en nog geen week later had ik ze weer in huis. De bezorgers waren vrolijk en behulpzaam. Als je bij het ophalen nog een opmerking hebt als klant, zullen ze dat bij de notities meenemen en krijg je daar zelfs een bevestiging van in de mail. De kleden zijn weer mooi schoon en roken lekker toen ze weer gebracht werden. Cinco gaf zelf aan de looppaden op de kleden niet helemaal als nieuw te kunnen krijgen (logisch, natuurlijk kan dat niet), maar ze zien er weer pluizig en egaal uit, dus de reiniging is wat mij betreft boven verwachting. Volgende keer zou ik zeer weer gebruik maken van de service van Cinco Cleaning en ze bij deze absoluut aanbevelen!

Zo mooi!

Geweldig!wat ben ik blij met mijn als nieuwe frisse kleden.

Heel er tevreden

De telefonische afspraak met Cinco cleaning was prettig en informatief en werd stipt nagekomen. Ik was ook blij met de prijs. Kleed op tijd opgehaald en keurig schoon teruggebracht. Medewerker hielp zelfs ongevraagd met het terugplaatsen van mijn salontafeltje

Gewoon heel goed!

Zeer tevreden over dit bedrijf. Ons 20 jaar oude vloerkleed is weer als nieuw. Hartelijk dank medewerkers van Cinco Cleaning. De afspraken worden keurig nagekomen. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen. Vriendelijke mensen. Top!!

Uitstekend resultaat, zorgvuldige en duidelijke communicatie en stipte dienstverlening. Zeer betrouwbaar bedrijf

Resultaat boven verwachting.

Betreft een handgeknoopt Nepal kleed van 3 x 2 m, die al 16 jaar in de woonkamer lag, vol met wijn en etens vlekken. Omdat het een tamelijk kostbaar tapijt was, lange tijd getwijfeld of we het schoon zouden laten maken. Gelukkig toch gedaan en het resultaat was boven verwachting. Het kleed ziet er weer als nieuw uit.

Schoon kleed, professionele service en goed bereikbaar

Het kleed is keurig gereinigd en bij elke vraag kregen wij snel en vriendelijk antwoord. Complimenten, zeer professioneel.

geweldig goed bezig en alles op tijd en volgens afspraak

zeer goede ervaring alles naar wens verlopen

Super goed

Wat een geweldig resultaat. Alles als nieuw. Zelfs het zijdekleed met vlak van hond helemaal als nieuw. Halen en brengen perfect volgens afspraak. Het kan gewoon niet beter.

Onze bank is weer als nieuw. Top!

1e keer van deze service gebruik gemaakt. Goede communicatie en service, vriendelijk en kundig personeel. Netjes gewerkt en conform de vooraf gemaakte afspraken. Onze bank ziet er weer uit als nieuw, wij zijn blij.

Heel goed

Geweldige service en perfecte reiniging

Good service, but not a good result

We chose the basisreiniging which was not cheap at all, and all the stains on the rug are still there. Even the easy-to-clean stain aren't removed. The rug is cleaner than it was in general. But the stains are still there. We used a rug cleaning service and paid €150 especially because the the stains. So it's quite disappointing that they didn't try to remove the stains. The pick-up and delivery service went smoothly.

Klasse.

Boven verwachting. Heel mooi en als nieuw. Allen de ff wennen aan het schone luchtje.

Goede service en perfect schoon kleed

Goede afspraken, perfecte service en werd goed op de hoogte gehouden.

Zeer tevreden over kwaliteit en service

Onze vloerkleden zijn keurig opgehaald en perfect schoongemaakt. We werden tussentijds steeds op de hoogte gehouden over het resultaat. Keurig schone tapijten teruggekregen. Onze verwachting zelfs overtroffen. Een zeer klantgericht bedrijf met zeer klantgerichte service. Iets wat je niet veel meer tegenkomt op deze manier hoe cinco cleaning werkt. Chapeau

goed en snel

Goed georganiseerde haal en breng service . Eenmaal in Havelte , wordt het vloerkleed eerst nauwkeurig onder zocht-met uitgebreide foto reportage- en daarna een plan van aanpak gemaakt. Het resultaat is een leeg geklopt tapijt - veel zand er uit - en na de was beurt en drogen was het weer een fris ruikend tapijt met heldere kleuren.

Je krijgt wat ze beloven

Ik wist niet dat het talijt er nog zó goed uit kon zien. Verbluffend. Het begint al goed met het uitzoeken van het type reiniging. Simpel en duidelijk. Daarna het uitzoeken van reinigingsdatum. In ons geval wat verder weg in tijd vanwege de vakantie. Even bellen en het was zo geregeld. Aardige medewerker. Geen gedoe. Herinneringsmails en kennisgeving van ophaaltijd. Na het ophalen krijg je een rapport over het haalbare. In ons geval werd gezegd dat een vlek tot in de vezels was getrokken en vermoedelijk niet te verwijderen was. En dat bleek ook het geval. Dat was overigens ook op de site van tevoren vermeld. Dan uiteindelijk het resultaat: de kleuren zijn weer terug, levendig als nieuw. Terugbezorgen ook weer met de juiste zorg en afgesproken dag en tijd. Aanbevelen? Jazeker!

Super service en afspraken worden nagekomen!

Op tijd opgehaald en weer netjes thuis afgeleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Erg goed geïnformeerd over de status van het vloerkleed. Weer lekker fris afgeleverd.

zeer tevreden met de service van Cinco cleaning

Alhoewel ons tapijt 20 jaar oud is kregen we deze terug in een perfecte staat. Het tapijt ziet er weer als nieuw uit. Top service

Snel, vriendelijk en grondig

Cinco Cleaning heeft onze witte Berber snel en mooi schoongemaakt. De medewerkers zijn zeer vriendelijk

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte