Transparant en geweldige service!
Zeer tevreden! Nadat ik een offerte had aangevraagd kreeg ik inderdaad binnen 5 minuten een mailtje met de vervolgstappen. Ook een persoonlijk whatsapp berichtje ter controle dat de mail is binnengekomen. Bij elke stap in het proces krijg je een mailje met informatie, dus je bent continue op de hoogte hoe het staat met de schoonmaak van de kleden. Na het ophalen krijg je zelfs foto's van de kleden met notities (of er een vlek in zit, of looppaden). Erg transparant en prettig. De dag na de offerte werden de kleden al opgehaald en nog geen week later had ik ze weer in huis. De bezorgers waren vrolijk en behulpzaam. Als je bij het ophalen nog een opmerking hebt als klant, zullen ze dat bij de notities meenemen en krijg je daar zelfs een bevestiging van in de mail. De kleden zijn weer mooi schoon en roken lekker toen ze weer gebracht werden. Cinco gaf zelf aan de looppaden op de kleden niet helemaal als nieuw te kunnen krijgen (logisch, natuurlijk kan dat niet), maar ze zien er weer pluizig en egaal uit, dus de reiniging is wat mij betreft boven verwachting. Volgende keer zou ik zeer weer gebruik maken van de service van Cinco Cleaning en ze bij deze absoluut aanbevelen!