Uiterst vriendelijk

Prettige omgang met de medewerkers,zowel bij ophalen en retour brengen

Zeer tevreden!

Keurige offerte gekregen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over het halen en terugbrengen van het kleed. Je krijgt na beoordeling een mail, dat je eventueel slijtplekken kunt blijven zien. Niets van dit alles na reiniging. Binnen een week was het kleed weer thuis! Ziet er weer uit als nieuw, zeer tevreden!

Goede snelle service

Zoals afgesproken vloerkleed opgehaald en binnen 2 weken weer netjes en schoon afgeleverd.

Magnifiek

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Chapeau voor de voortreffelijke hoffelijkheid van zowel het personeel op kantoor als de medewerker die spullen ophaalt en terugbezorgt.

Verrassend resultaat

Ondank dat het een oud kleed is en vooraf werd ik geïnformeerd dat sommige plekken waarschijnlijk niet schoon zouden worden!! Ben ik zeer tevreden!! Het kleed is weer als nieuw. Deze kan toch nog een paar jaartjes mee. Je krijgt snel een offerte en ophaal datum. Dus al met al een hele goede service

Zeer goede service en je wordt goed op de hoogte gehouden. Het ophalen gaat in goed overleg en je krijgt de avond ervoor een berichtje over de tijd. Het Perzische tapijt netjes en schoon teruggekregen. Fijn en vriendelijk bedrijf wat ik van harte aanbeveel.

Geweldig resultaat!

Kleed is als nieuw teruggekomen! Wat een geweldig resultaat!

fantatisch!!!!

Ik had een kleed ooit van mijn schoonmoeder gehad en ik was er niet heel erg zuinig mee, dus deze dat inmiddels vol met vlekken Nu ik verhuist ben vond ik het toch wat onverzorgd en heb dit kleed aangeboden bij Cinco Cleaning Allereerst was het mailcontact heel fijn en kreeg ik op al mijn vragen antwoord en altijd netjes en vriendelijk en toen uiteindelijk de bezorgen deze kwam ophalen was ik verbaast over zijn vriendelijke hulpvaardigheid, zo ook bij het weer terugbrengen En ik had begrepen dat waarschijnlijk niet alle vlekken helemaal schoon zouden worden, nou tot mijn verbazing was dit kleed hélemaal schoon, alsof ik het nieuw in de winkel had gekocht (en het was echt een behoorlijk duur kleed) dus het geld zéker waard!!! Mensen van Cinco Cleaning, héél erg bedankt!!! Ik vertel iedereen in mijn omgeving wat blij en tevreden ik ben en een ábsoluut verdiende 10!!!

ze maken waar wat ze beloven

vlotte afhandeling, foto s en uitleg over procedures van schoonmaak en aflevering. Nette en vriendelijke bezorgdienst.

In één woord perfecte organisatie!

Waren er maar meer bedrijven zoals Concordia cleaning. Zij komen afspraken na, houden je tijdens het proces op d beoogde en het kleed is perfect gereinigd. Ik kan geen slecht onderwerp ontdekken, gewoon top!

Prima service, doen wat ze beloven

Reageren snel met offerte. Kleed werd ook snel opgehaald en week later weer teruggebracht. Zijn eerlijk of het wel/ niet gaat lukken.

Zeer positieve ervaring, goeie info, snelle reacties en top service

Opdracht wordt snel uitgevoerd. Het halen en brengen erg fijn. Afspraken worden hoe meegekomen. Regelmatige info tijdens proces. En prijs en resultaat zeer naar tevredenheid. Top

Zorgvuldige, voorkomende communicatie en vlotte afhandeling.

Zeer vlotte bediening en voorkomende, zorgvuldige communicatie.

Visueel schoon maar slechte geur

Niet grondig schoongemaakt. Had een slecht geur. Maar visueel schoon. Te duur voor de geleverde service.

Top service!

Ik kan niet anders zeggen dan dat Cinco top service levert!

Snelle Service & Klant vriendelijk

Binnen 1 wk is mijn tapijt grondig gereinigd! Het ruikt weer heerlijk fris! Super snelle service en zeer vriendelijk personeel.

Prima resultaat en een prima service

Alle stappen in het proces zijn uitermate logisch, van offerte-aanvraag tot en met de levering. Alle processtappen zijn ook goed te volgen door de informatie-verstrekking via e-mail. Service van medewerkers bij het ophalen en afleveren is prima. Jammer dat jullie in Z-H geen bankstellen reinigen, had ik ook graag door jullie willen laten doen. Vriendelijke groet, Jan en Trudie Cornelissen

Klantvriendelijk , deskundig en top

Afspraak snel gemaakt, komt op afgesproken tijd, eerst uitleg en overleg over hoe en waar schoongemaakt wordt, in ons geval buiten. Snel , met resultaat en we kunnen er weer jaren tegen.

Perfect!

Het bedrijf is transparant over de prijzen en de werkwijze. Super communicatie en alles zoals afgesproken! Mijn tapijt had een koffievlek, alles is weer mooi schoon en heeft een frisse geur.

Nette service

Na zeer duidelijke e-mail en telefonisch contact hebben ze de bank vakkundig gereinigd en geïmpregneerd

We hadden een oud Perzisch tapijt, met veel geschiedenis, gezien de vlekken en toch ook de geur. De jonge pup heeft ook zijn sporen achtergelaten. Ik kwam via internet uit bij dit bedrijf Cinco. Ze komen het thuis ophalen, ik kreeg regelmatig een mail over de werkzaamheden. Binnen 6 dagen werd het weer thuisbezorgd. Wat een mooi tapijt is het weer geworden, heerlijk fris, zacht en de kleuren komen weer tot z’n recht. Met de prijs vind ik het wel meevallen, zoals zij met zorg en vakmanschap om gaan met misschien voor een ander een gewoon tapijt, voor mij een waardevolle

Verwachtingen meer dan waargemaakt

Ik had mijn kleed eerst door een ander bedrijf schoon laten maken waar ik erg ontevreden over was. Toen bij Cinco cleaning uitgekomen. Erg goede communicatie gedurende het hele proces,, Keurig gehaald en gebracht. Wij hadden al een eerder ervaring maar na de reiniging bij Cinco Cleaning kwam het kleed erg mooi en schoon terug, Ontzettend tevreden en aan te raden voor een ieder.

Netjes snel en goed geregeld

2 Chinese kleden laten reinigen zijn keurig netjes schoon en snel weer terug geleverd. Dit bedrijf is een aanraders

Vanaf het eerste kontakt een goed gevoel over dit bedrijf. Goede communicatie en alles volgens afspraak uitgevoerd. Ik ben erg blij met mijn schone tapijt.

Goede ervaring!

Duidelijke communicatie, afspraken van ophalen en retour brengen worden goed nagekomen, duidelijk rapport over de staat van het karpet, Dus al met al een goede ervaring, zou de volgende keer weer voor deze partij kiezen.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte