Kleed weer super schoon en fris! Houden je goed op de hoogte. Top service.

Een heel schoon kleed en Top service!

De service die je krijgt is echt geweldig, keurige mails met de juiste informatie en een netjes en schoon kleed terug gekregen.

Zeer klantvriendelijk

Na de aanmelding voor ons kleed, een hele snelle afspraak, keurig geholpen en tegen een goede prijs.

Snel en goed.

naar grote tevredenheid.

Vooral de berichtgeving van jullie kant naar de klant is prima, hetgeen je tegenwoordig maar sporadisch meer tegenkomt.

Afspraak is afspraak. Top

Prima bedrijf. Houden je goed op de hoogte en houden zich aan de afspraken met betrekking tot ophaal en bezorgtijd. Één minpunt. Ze reageren niet als je een vraag stelt nav hun verzonden mail. Tapijt is mooi terug gekomen.

goede service

Het kleed werd volgens afspraak opgehaald, gereinigd en weer keurig optijd afgeleverd. Hooguit dat de doorloop tijd wat sneller zou kunnen. Nu was ik mijn kleed 3 weken kwijt.

Heel tevreden!!!

Gister is mijn vaste vloerbedekking gereinigd door jullie bedrijf; het ligt al meer dan 20 jaar in de woonkamer. Is prachtig opgefrist en hardnekkige vlek(ken)weg of bijna niet meer zichtbaar. Medewerker kwam op het afgesproken tijdstip, was vriendelijk, legde uit wat hij ging doen en heeft goed werk geleverd!

Great customer service

Cinco kept me informed of the cleaning process every step of the way. Answered my questions promptly and did a good job on my carpet too!

Goed bereikbaar, snelle afhandeling en uitstekende service, vriendelijk te woord gestaan, kortom een 10 waardig

Matig

Rees drie keer ingestuurd maar hetzelfde resultaat. Veel vouwen in het kleed ! Bij reclamatie - ja bij ons niets maar bij transport komen de vouwen! Ja controleer het dan bij jullie , Geen antwoord Laurens Werdmölder

zeer goede ervaring Cinco is een top bedrijf

Pas mijn kleed laten reinigen. Ik moet zeggen van begin tot eind een goede ervaring. Kleed is opgehaald op de afgesproken tijd. Direct daarna krijg je een mail met de ophaal bevestiging. Een dag later een mail met de inspectie van het tapijt ( met 10 foto's). Er was een rand losgelaten ( had ik niet gezien) wat voor een klein bedrag gerepareerd kon worden. Het zou daardoor wel wat langer duren. echter twee dagen daarna werd al gemeld dat het kleed klaar was, gereinigd en gerepareerd. Het kon de volgende dag al bezorgt worden. Kleed ligt nu weer op zijn plek en ziet er weer prima uit. En dat alles binnen een week. Met name erg blij met de uitstekende communicatie. Top bedrijf met ouderwetse service.

Fantastisch

Het tapijt is weer als nieuw! Ze komen afspraken na zijn zeer behulpzaam. Een aanrader!

Al járen hét vertrouwde adres!

Strak georganiseerd zorgt Cinco al jarenlang als een geoliede machine - maar dan wél een zeer klantvriendelijke - steeds weer voor een brandschoon kleed. Heerlijk fris!

Great service!

I had two carpets that needed cleaning and found Cinco Carpet Cleaning online. All the steps from ordering were easy, clear, fast, and very professional. I'm very satisfied with the service and highly recommend it. I will use it again when needed.

Duidelijke communicatie

Geven goede instructies over afhalen en terugbrengen. Goede tijdsblokinfo en houden zich daaraan. Aardig personeel.

Perfect!

Op onze aanvraag volgende per omgaande een duidelijke offerte. Wij hebben ons vloerkleed door Cinco laten ophalen, reinigen en terugbrengen. De deskundigheid en de service hebben wij als zeer prettig ervaren. Fijn weer zo’n fris vloerkleed!

Goede service,geen lange wachtijden tot t product gereinigd is.....heb de pers nog niet uitgerold of opengehad....gaat na de verbouwong gebeuren...maar ga er vanuit dat het zeer goed gereinigd is.

Geweldige service

Duidelijke afspraken, goede communicatie, houden zich aan de afspraken, vriendelijke en behulpzame chauffeur. EN, het gereinigde kleed zag er prachtig uit ! Aanrader

Prima tent !

Een firma die doet wat ze beloofd ; goed eindresultaat; goede communicatie; prima haal- en brengservice.

Goed georganiseerd, schoon tapijt en goede communicatie.

Ophalen en terugbrengen verliep plezierig. Vanaf het ophalen tot en met het terugbezorgen wordt je prima over het reinigingsproces geïnformeerd middels mail berichten. En wat natuurlijk belangrijk is het tapijt is weer schoon. Het tapijt heeft een anti mot en een huisdieren behandeling gehad. Prima ervaring.

Na contact met bedrijf gelijk duidelijkheid over reinigsproces ophalen en weer terug brengen. Kleed is mooi en schoon gereinigd.. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.de communicatie is correct en concreet

uitstekende service, prettig kontakt en goed werk!

Alles in de communicatie verliep positief en prettig en het resultaat van de reiniging is geweldig!

Zo goed als nieuw!

Ik heb twee tapijten ingeleverd en zo goed als nieuw terug gekregen. Ik was zelf aan het werk en had een plek doorgegeven waar ze op gehaald konden worden en ook gebracht konden worden. Dit is heel netjes gebeurd. Toen ze de tapijten eenmaal hadden, kreeg ik een mailtje met een inschatting in welke staat ze ze zouden kunnen terugbrengen (welke vlekken toch echt blijvend zijn en evt schade). Erg duidelijk en naar afspraak :) zeer tevreden.

Perfect.

Keurige werknemer. Perfecte nauwkeurige reiniging vaste vloerbedekking.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte