Super goed

Even gedacht aan nieuw vloerkleed. Blij dat ik het niet heb gedaan. Wat één fantastische service van Cinco. Top bedrijf . Snelle offerte, duidelijke communicatie en eerlijk. Mijn kleed werd opgehaald door vriendelijke medewerker, die duidelijk nogmaals de procedure met me door nam. Daarna op de hoogte gehouden betreffende de schoonmaak procedure. Het kleed werd , binnen 1 week, weer thuis gebracht, uitgerold en geplaatst. Wat één enorme service. Maar bovenal het kleed is weer nieuw. Ik geniet ervan. Cinco is overduidelijk een aanrader.

Super snel opgehaald en weer gebracht

Een echte aanrader dus

Makkelijk om afspraken te maken. Na 2 weken kreeg ik mijn kleed prachtig schoon terug.

Perfect geregeld.

Perfect geregeld en als nieuw.

Uitstekende service en duidelijke prijsafspraken

Afspraken worden nagekomen, personeel is vriendelijk, de prijs is transparant en het resultaat is een heel schoon en fris vloerkleed

Tapijt werd netjes en op tijd opgehaald en teruggebracht. Goede communicatie. Tapijt is goed schoon en ziet er weer prima uit.

Uitmuntende service

Mijn ervaring met Cinco Cleaning overtreft alles. Ik zag er erg tegenop mijn grote vintagekleed te laten reinigen. Het is met de grootste zorgvuldigheid gedaan. Na de eerste keer was ik teleurgesteld over het resultaat. En na contact te hebben gehad hebben ze het kleed opnieuw opgehaald met de mededeling hem grondiger te behandelen, met een zeker risico voor de vezels. Vandaag is hij teruggebracht en het ziet er in één woord geweldig uit. De levering was altijd volgens schema en de bezorgers zijn voorkomend en zeer representatief voor het bedrijf. En ik zie dat mijn kleed zo'n behandeling nog meerdere keren aankan. Kosten zijn éénmalig in rekening gebracht. Telefonisch contacten verliepen altijd prettig. Chapeau!!! Janny Doorn.

Prima zo!

Het voor en natraject van het reinigen van mijn vloerkleed is vlot en perfect. Zo ook het resultaat van het reinigen. Het is de kosten zeker waard!

geweldig

zeer duidelijke communicatie, uitstekend vakwerk en een prima service het resultaat is boven onze verwachting. ik zou het iedereen aanbevelen. dank namens fam. Leeuwenburg

Snelle service en ons kleed weer lekker schoon en fris

Regelmatig maken wij gebruik van Cinco Cleaning en altijd naar volle tevredenheid. Ons kleed wordt intensief belopen door mens en dier, dus heeft af en toe een grondige reinigingsbeurt nodig. Snelle service en het kleed komt altijd weer schoon en fris terug.

Snel, correct

Snelle service, correct personeel

Prima!

Ons kleed was aan een opknapbeurt toe, nadat we een nieuwe pup hadden gekregen, die helaas een aantal ongelukjes op het kleed had gehad. Nadat Cinco Cleaning het kleed vlot had gereinigd, kwam het helemaal schoon terug. We zijn heel tevreden!

Banken zijn weer perfekt schoon!

Heel erg tevreden met het resultaat want onze banken waren erg vies!

Prima bedrijf

Alles heel goed geregeld van begin tot het bezorgen aan huis. goede voorlichting het vloerkleed is als nieuw bedankt

Vloerkleed keurig op afgesproken tijd en datum opgehaald. Vloerkleed een week weggeweest, en weer keurig op afgesproken tijd en datum weer afgeleverd. Alles perfect verlopen, en vloerkleed weer als nieuw. Top

Kleed ziet er weer prachtig uit

Kleuren komen weer mooi uit en t kleed voelt weer zacht aan de voeten. Ik ben heel blij dat ik dit heb laten doen. Wat ook heel handig was dat het in Harlingen werd opgehaald en in Naarden afgeleverd kon worden.

tevreden

Prettige service en snelle afwikkeling

Goed service

Alles is goed gegaan en op tijd. Communicatie via de mail is uitstekend.

Mooi resultaat, goede service en communicatie

Stoffen bank en wollen kleed na vlekken van overgeven weer mooi schoon. Wollen kleed was nog gelige waas zichtbaar maar is na nog extra behandeling mooi schoon geworden. Fijne communicatie, mooi resultaat, snelle service voor een goede prijs.

Vlekken zijn verdwenen. Het tapijt voelt zacht aan. Keurige levering. In de tijd die per e-mail gestuurd is.

Snel en klantvriendelijk

Duidelijke communicatie over de toestand van het kleed. Na reiniging superblij met een mooi schoon vloerkleed.

Prima resultaat

Bijzonder goede ervaring. Tapijt is heerlijk schoon Communicatie heel goed. Daarbij zeer klantvriendelijke chauffeurs, maken onze ervaring uitstekend

Beter dan verwacht

Wij twijfelden om nieuwe kleden te kopen, maar kozen er toch voor om de oude te laten reinigen. Ze zien er weer uit als nieuw en we zijn er enorm blij mee. Ze werden opgehaald en teruggebracht op een ander adres dan wij wonen en dat was geen enkel probleem. Een absolute aanrader dus.

Vriendelijke chauffeur, goede communicatie via mail, je wordt constant op de hoogte gehouden van de voortgang Zeker een aanrader

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte