Ben zeer tevreden over het gewenste resultaat, mijn kleed is weer als nieuw

Weer een fris kleed en ook nog sneller dan verwacht. Prima service.

Fantastische service

Heel correct bedrijf, is mijn ervaring

Tevreden!

Ik heb Cinco Cleaning gebruikt om mijn kasjmierkleed schoon te maken. Ook al was hij behoorlijk vies, hij ziet er als nieuw uit! De kamer kreeg een frisse uitstraling met een goed gereinigd tapijt. Bedank voor de goede en snelle service:het tapijt is volgens afspraak opgehaald en afgeleverd. Ik raag dit bedrijf aan.

Boven alle vewachtingen. Fantastisch

De communicatie met de medewerkers van Cinco is uiterst zorgvuldig, toegewijd, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De resultaten van de schoonmaakacties, van twee wollen tapijten, waren verbluffend. 1 kleed, waar meer dan 40 jaar op werd geleefd, kreeg ik weer prachtig helder en fris terug. Ik had dit veel eerder moeten doen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Afspraken worden prima nagekomen. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van hoe ver het is met je te reinigen kleed. Als zeer prettig ervaren.

Top service

Goede prijs/kwaliteit. Je wordt netjes op de hoogte gehouden in het proces. Halen en brengen volgens afspraak en snelle reactie bij vragen. Ik kan Cinco Cleaning zeker aanbevelen!

Boven verwachting

Wij hebben ons wollen kleed laten reinigen door Cinco Cleaning. Met het resultaat zijn wij erg blij; het ziet er weer fris uit en ook de looppaden zijn 'omhoog gekomen'. Net zo tevreden zijn wij over de communicatie; die is snel, vriendelijk en helder. Wij gaan zeker ook de bank laten reinigen door Cinco.

Vriendelijk en efficiënt

Zie hierboven.

Cinco Cleaning komt de gemaakte afspraken daadwerkelijk na. Ophalen op de dag en tijd die is afgesproken. Voorgang in het reiniging proces wordt gecommuniceerd. En thuis bezorgd op de afgesproken dag en tijd. Prima werk.

Zeer vriendelijk, goede communicatie en afspraken worden nagekomen

Ik had een kleed met lastige vlekken en vanaf het eerste contact een heel goede ervaring gehad. Zeer vriendelijke medewerkers, duidelijk verhaal, geen onzinboftes en tussentijds duidelijke updates. Ze hebben duidelijk hun uiterste best gedaan om het kleed zo schoon mogelijk te krijgen en dat is gelukt. Halen en brengen, volgens afspraak en netjes. Ik ben echt heel tevreden!!

Fantastisch!

Zeer kundige en vriendelijke mensen, van de telefoniste, tot de chauffeur, alles heel netjes! Ons kleed had flinke vlekken en ons werd verteld, vooraf, dat ze er wellicht niet allemaal uit konden. Hele nette communicatie hierover. Uiteindelijk een kleed teruggekregen dat er weer uitziet als nieuw! Wat een kadootje, dankjewel!

Ontzettend goede communicatie en snelle serviceverlening door Cinco Cleaning!

Het is lang geleden dat ik zo’n goede ervaring heb opgedaan met een dienstverlenende organisatie. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de tijdsloten waarin de vriendelijke mensen van Congo Cleaning langskwamen op het berber tapijt op te halen, en terug te brengen. Tussendoor werd ik netjes en vriendelijk op de hoogte gebracht van het schoonmaakproces. Daarnaast is mijn berber weer keurig schoon. Kortom: ik heb een eerlijke, zorgvuldige en verrassend goede ervaring met Cinco Cleaning gehad en raad hun dienstverlening aan!

Hele fijn ervaring

Komen afspraken goed na. Houden goed contact via de mail. Kleed. Eitjes schoon geworden. Zou zeker weer met dit bedrijf in zee gaan.

Heel prettige ervaring

Vanaf het begin dat ik contact zocht met Cinco Cleaning werd ik prettig behandeld. De juiste maat van het te reinigen tapijt werd nog eens nagerekend (het bleek iets kleiner) en de prijs werd bijgesteld. Ik werd steeds goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en bijzonderheden bij het schoonmaakproces. Het halen en terugbrengen van het tapijt verliep zeer plezierig, ik kon zelf een datum uitzoeken. Het tapijt is erg opgeknapt van de reinigingsbeurt en het was absoluut niet duur!

Alles keurig volgens afspraak. Kleed heel schoon. Precies op afgesproken tijd.

keurig geregeld !

aan de telefoon vriendelijk , snel een afspraak ,prima chauffeur die de kleden ophaalde , snel verwerkt binnen 14 dagen terug , en ook weer op een vriendelijke manier kwam de chauffeur ze weer terug brengen! En de kleden zagen er goed uit

Erg tevreden

Fijn contact, goeie service en een mooi resultaat

Betrouwbaar, goede afspraken heel goede communicatie

Kijk naar mijn zin hierboven. Toegevoegd: inzicht geven aan de klant in het schoonmaakproces. Klantvriendelijk en goed resultaat.

Uitstekende service

Mijn kleed laten reinigen, ook huisdier reinigen laten doen ivm een loge pup en zieke kat. Geen gesleep 2 weken geleden opgehaald en vandaag weer terug gebracht

Resultaat boven verwachting

Professioneel, accuraat, zorgvuldige afhandeling. Vriendelijk personeel

Tevreden

Prima afhandeling met fijn eindresultaat

Is alles goed geregeld incl. afspraak haal en retour service. Zeer tevreden net de reiniging van het vloerkleed

Mooi schoon

Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Ons kleed netjes gereinigd, goede correspondentie en men informeert eerlijk over de staat van het kleed.

Super geregeld

Perfect bedrijf en ook een perfect resultaat. Keurige ophaal en breng service. Binnen een week een prachtig schoon vloerkleed. Echt super top.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte