Top ervaring!

Ons harige kleed is goed gereinigd. Er wordt vooraf informatie gevraagd en hierdoor is het ook meteen duidelijk wat je moet betalen en kan verwachten qua reiniging. Ook worden er relevante aanbevelingen gedaan. We hebben een hond en hiervoor was een speciaal, extra reinigingsprogramma beschikbaar. Het was erg makkelijk om data en tijdstippen af te spreken voor ophalen en brengen. Het ging allemaal erg soepel. De volgende keer bel ik ze zeker weer!

Fantastische service

Binnen een week is mijn tapijt opgehaald, gereinigd en teruggebracht. Tussendoor duidelijke en functionele communicatie vanuit Cinco Cleaning. Het 13 jaar oude wollen tapijt ruikt weer lentefris en is brandschoon. En dit alles voor een redelijke prijs. Dit bedrijf beveel ik iedereen aan!

Heb drie kleden laten reinigen. De afspraken omtrent halen en brengen, geweldig precies op tijd het leek wel of ze voor de deur wachten en precies op het tijdstip aanbellen echt geweldig. Ook de kleden geweldig gereinigd en van te voren laten weten wat er waarschijnlijk niet uitgaat. Je kan maar 5 sterren geven maar ze zijn zeker 10 sterren waard

Van vaal en groezelig naar fris en kleurig.

Super tevreden over het proces en resultaat. Ik ben niet van de online reviews, maar voor dit resultaat maak ik een uitzondering. Soepel verlopen contact, duidelijke afspraken die nageleefd worden en een kleed dat enorm is opgeknapt. Wij wachten niet meer zo lang als het weer nodig is om een afspraak te maken.

Topservice

Mijn wollen vloerkleed weer als nieuw. Werd gedurende het hele reinigingsproces van a tot z op de hoogte gehouden. Ook dat ik rekening moest houden met zgn loopplekken, die te zien zouden blijven. Het tegendeel bleek waar: kan niet eens meer zien waar er gelopen is en kleed is weer als nieuw. Chauffeur bood zelfs nog aan om het kleed uit te rollen op de juiste plek. Echt een topbedrijf met enorm goeie service. Zeer tevreden!!!

Prima en vlot gedaan

Er werd goed meegedacht om een afhaal afspraak te maken. Keurig op de afgesproken tijden opgehaald en terug gebracht. Voor mij als leek zien de 2 tapijten er weer als nieuw uit. Wist niet meer dat ze zo hoogpolig waren. Alles keurig verlopen.

Eerste topervaring met Cinco tapijtreiniging

Veel complimenten voor de klantenservice. Je wordt van ophalen tot levering van iedere stap op de hoogte gebracht. In overleg is veel mogelijk mbt ophalen en levering en in overleg wordt bijna maatwerk geleverd. Resultaat is prima. Zeer tevreden!

Helemaal goed!

Prima afspraken kunnen maken en kleed is weer als nieuw!

Top bedrijf, super snel en goed gereinigd. Fijne communicatie

Heel goed

Geweldig geholpen en het kleed ziet er weer super uit. Dit adres is een aanrader

Super blij mee

Wat een service, ophalen, reinigen en terugbrengen voor een schappelijke prijs. En het vloerkleed is echt opgeknapt, zijn er blij mee.

Voor de 2e maal heb ik mijn karpet laten reinigen bij Cinco cleaning! Prima ervaring, vanaf het eerste contact loopt het helemaal soepel! Duidelijke uitleg(vriendelijk dame) net als de eerste ervaring, helemaal prima! Karpet is prima schoon. Bedrijf is aan te bevelen!

Fantastisch, snel, mooi schoon.

Vriendelijke benadering. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Eindresultaat is uitstekend.

Geweldig!

Via internet gezocht naar een berijf dat ons vloerkleed kon reinigen. Van dit bedrijf een positief idee gekregen. Gereageerd en dat werd direkt opgepakt. Tapijt is opgehaald en keurig weer thuis bezorgd. Via de mail duidelijke aanwijzingen en tips gekregen, met foto's en al! Zeer tevreden klanten dus!

Vlotte, no-nonsense afhandeling

Vlot contact, makkelijk bezorging inplannen, dezelfde week nog opgehaald door vrolijke medewerker, weekje later alweer terug. Relatief weinig geld voor veel gemak en weer een fris tapijt.

En zo hoort het; goed werk, afspraken nakomen en afdoende communiceren!

Vloerkleed goed behandeld, gedaan zoals afgesproken, keurig op de hoogte gehouden. Zo heurt 't!

Met Cinco ben je geheel ontzorgd…..

Vanaf het eerste contact via de website, tot het ophalen en schoon afleveren van onze tapijten, werden wij via mail en foto’s prima op de hoogte gehouden van het verloop van het proces. Het kost wat, maar dan krijg je ook wat….. Wij zijn zeer tevreden…..

Ons kleed is super schoon geworden! Ook hele goede service. In een woord top!

We hebben ons kleed door Cinco Cleaning laten schoonmaken. Duidelijke offerte vooraf. Het wordt opgehaald en weer teruggebracht. Super schoon geworden. Ook al gaven ze aan dat wellicht niet alle vlekken verwijderd konden worden, is dat volgens mij toch goed gelukt. Alle afspraken werden goed nagekomen en dat is ook heel prettig. Met andere woorden: zeer blij dat we dit bij Cinco hebben laten doen.

Goed geregeld en netjes schoon.

Super! En fijn dat het mogelijk was om op een andere plek op de halen en weer terug te brengen.

Makkelijk bereikbaar

Fijn om telefonisch een afspraak te maken als de tijdvakken in de mail niet uitkomen. Geen wachtrij aan telefoon, een verademing tegenwoordig. Ze denken goed met je mee. Ook de ophaalservice was uitstekend optijd, daar houden wij van! Het resultaat van het kleed is super, we genieten er elke dag van!

Ben erg blij met de perfecte reiniging van mijn berber kleed. Ook de service met het halen en brengen was perfect. Prettige jonge mensen en erg behulpsaam voor mij als bijna 83jarige!!! Een mooi bedrijf ,zeer aan te bevelen. Met vr gr K.Egberts Zwolle

Deze tapijt reinigers verdienen het “hofleverancier “ label.

Snelle reactie, analyse volgt daarop in no time gerelateerd aan omschrijving probleem en onderzoek tapijt. Grondige reiniging met op het oog de kwaliteit en vezels vh tapijt. Het resultaat uitmuntend. Ophalen en terugbrengen fantastisch in samenspraak goed geregeld!

Echte aanrader mooi resultaat

Wat een top bedrijf. Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie zowel vooraf als tijdens. De ophaal en wegbrengservice was top. Onze creme wollenmat zag er weer super uit en dat voor een eerlijke prijs. Echte aanrader.

Prima bedrijf

Wij hebben zeer goede ervaring met Cinco Cleaning,erg vriendelijk personeel, en de service is uitstekend

alles keurig geregeld

vanaf het begin: de offerte aanvragen tot de aflevering van het schoongemaakte tapijt prima service. Goedbereikbare klantenservice en alles keurig volgens afspraak

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte