Zeer positief resultaat.

Vriendelijk personeel welke correct gemaakte afspraken qua ophalen en terugbrengen van het kleed uitgevoerd hebben. Het kleed is zeer tot onze tevredenheid schoongemaakt.

Resultaat van reiniging is ver boven onze verwachting

Keurig bedrijf Communiceert goed. Levert echt kwaliteit

Super goede service

Tapijt opgehaald ,gereinigd en terug bezorgt. Ben gelemaal blij tapijt weer als nieuw. Binnenkort een ander tapijt erheen. Super fijne firma ,

Betrouwbaar, kundig, klantvriendelijk

Weer opnieuw zijn onze lichte banken gereinigd. Deze keer door Harry. Onwijs aardige man die tussentijds ook overlegde en met zorg onze spullen verzorgde. Met een prachtig schoon resultaat. Ik ben benieuwd naar het vloerkleed wat is meegenomen.

Super en snel!!!

Echt een aanrader!!! Onze kat had per ongeluk op het kleed gepiesd, zelf proberen te reinigen maar dat was niet gelukt. Contact gezocht en keurig een prijsopgaaf gekregen en diverse datas voor het ophalen. Op de afgesproken datum werd deze keurig op tijd opgehaald en na twee weken weer keurig, en wederom op tijd, weer thuis gebracht en op zijn plek gebracht. Het ziet er als nieuw uit!!! Heel erg tevreden !!!

Fantastisch

Harrie was hier….nu 9 uur geleden….( moet 24 uur drogen vertelde hij) Ziet er nu al prachtig uit…. Eerlijk advies….hij” twijfelde”…..eerlijk over verschil tussen de “ versleten loop” zeg maar en “ vlekken”…. Liet alle ruimte voor mijn besluit na eerst n stukje te laten “ zien”….. uitgeprobeerd…. Ik “ ben ervoor gegaan”….. geen spijt( na 9 uur) Heel erg bedankt Harrie…..ik zal na 24 uur het eindresultaat nog laten weten…. Hartelijke groet Anita

Topservice, kan niet anders zeggen

Mijn pers laten reinigen, opgehaald, teruggebracht, en alles geheel vlgs afspraak, ben dik tevreden, kan het iedereen aanbevelen

zeer tevreden

tapijt goed gereinigd, heeft weer heldere kleuren, zeer goede breng en haal service en vriendelijk personeel

Zeer goede service alles volgens afspraak en het kleed ziet weer als nieuw uit

Uitstekende service en goede communicatie

Ons wollen tapijt ziet er weer als nieuw uit na waterschade.

Zeer goede communicatie. Goede informatie over hoe mijn kleed werd ontvangen. Dat er loopslijtage aanwezig was en enkele vlekken die mogelijk niet volledig verwijderd konden worden. Met foto´s. Maar ik heb mijn kleed supermooi terug ontvangen. Ben heel blij dat ik het gedaan heb. Mijn kleed voelt weer als nieuw terwijl het 18 jaar oud is. Ophalen en terugbrengen volgens afspraak. Echt geen enkel verbeterpunt.

Superfijn bedrijf

Goed en fijn mailcontact. Snelle op-en aflever service van ons vloerkleed. Heel vriendelijk, toppers! Vloerkleed is mooi schoon. Alleen die geur, die van het vloerkleed afkomt. Ruikt niet lekker. Dank je wel Team Cinco

Perfect, en goede communicatie

Duidelijke communicatie over prijs en afhandeling. diverse mails over ophalen en weer terugbrengen, en komen afspraken keurig na. geen klachten.

Zier er weer prachtig uit!

Goed contact gehouden, mooi schoon en weer heldere kleuren.

To ervaring

Snelle offerte, prima prijs, ophalen, brengen, mooi en schoon resultaat, goede en snelle afhandeling en communicatie. Aanrader

Helaas niet geheel geurvrij en beschadigd

We hebben een pakket met "geurvrij garantie" gekozen, helaas is de geur er niet helemaal uit. Ook hebben we het kleed behoorlijk beschadigd terug gekregen. Er zaten lichte beschadigingen op omdat het een erg oud kleed is, maar nu is het wel een stuk meer beschadigd. We zouden dit bedrijf niet zo snel weer inschakelen denk ik.

Prachtig!!

Onze berbers zijn weer als nieuw, een echte aanrader is dit adres. we zijn continu op de hoogte gebracht van de stand van zaken.

Super service

Ook al wonen wij niet in het klantengebied, toch is Cinco Cleaning ons tapijt op komen halen. Ze hebbenhem goed gereinigd en vervolgens weer op de juiste plek terug gelegd, precies volgens afspraak,

Duidelijke makelijke site. Fijne goede communicatie. Houden je op de hoogte hoe en wat. Een goede eind resultaat van mijn vloerkleed.netjes personeel.

Schoon en opgefrist

Ons wollen vloerkleed laten reinigen. Resultaat is helemaal naar wens. Het kleed ziet er fris en schoon uit. De communicatie via mail was perfect. Ophalen en terugbrengen volgens afspraak. Met een nieuw ondertapijt ook via Cinco Cleaning ligt het vloerkleed weer te stralen in onze woonkamer. Prijs- kwaliteit is uitstekend. Dankjewel voor de service!

Goed werk goede service

Kleed lijkt als nieuw. Heel tevreden.

Goede service en kwaliteit. Afspraken zijn prima nagekomen. Kleed ziet er weer netjes en goed uit.

Mooi schoon geworden en volgens afspraak alles goed geregeld zowel de ophaal en de retour bezorging

Keurig bedrijf en goed en duidelijk contact. Nette chauffeurs. Voor herhaling vatbaar.

Het tapijt is weer als nieuw en topservice!

Er wordt duidelijk aangegeven indien er vlekken of slijtage plekken minder goed uit zouden vallen bij het cleanen. Echter ik kreeg een fantastisch schoon kleed terug ! Zo mooi niet verwacht. Goede ophaal en terugbreng service! Je merkt dat ze veel ervaring hebben en een zeer goede kwaliteit leveren.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte