Doen wat ze beloven !

Goeie communicatie, je wordt precies op de hoogte gehouden, snelle reactie en bovendien een goed schoon gemaakt carpet terug. Het geld is het absoluut waard. Gewoon doen !

Zeer goed bedrijf

Kleed word opgehaald en schoon terug gebracht,je word op de hoogte gehouden en het kleed is schoon en ruikt lekker ,aardige mensen en denken met je mee.

Snelle en hele goede service

Snelle, goede service! Meedenkend personeel, top!

Alles meer dan prima verlopen

Snelle offerte Heldere afspraken voor afhalen en bezorgen Ons vloerkleed is boven verwachting schoon en heerlijk fris

perfect

een prima bedrijf met een prima resultaat, bravo!

Betrouwbaar bedrijf

Heldere communicatie. Kleed is goed opgeknapt. Vooraf werd ik goed ingelicht over de kans dat niet àlle vlekken te verwijderen zouden zijn. Afspraken werden prima nagekomen.

Geweldige ervaring

Kleed ziet er mooi en schoon uit ben zeer tevreden Ook netjes gehaald en weer terug gebracht

Goed werk

Ons kleed is weer als nieuw. Snel opgehaald, gereinigd en weer terug. Zorgvuldig in contact en afspraken. Ik ben er erg tevreden over.

Mijn oude kleed is weer gereed

Ik heb altijd van dit tapijt gehouden. Door de rode kleur geeft het bijna warmte af. Maar ondanks stofzuigen werd het vaal. Cinco heeft de oorspronkelijke kleuren teruggehaald! Ik hoop als 76 jarige nog vele jaren ervan te mogen genieten.

Het kleed is zichtbaar schoner en ruikt lekker fris

Vlotte aflevering, kwaliteit goed advies, prima allemaal

Duidelijke en vriendelijke communicatie.

Vanwege een lichamelijke mankement was het in overleg mogelijk om het kleed op te laten rollen en ook weer neer te leggen. Super die extra service!!!!! Chapeau voor de bezorgers!!!

Super tevreden. Mooi resultaat. Uitstekende service.

Ik kan Cinco Cleaning sterk aanbevelen. Heel klantvriendelijk, accuraat, netjes, snel en een TOP resultaat geleverd.

Goed werk geleverd

Ziet er weer goed uit.

Uitstekend!

Na veel online zoeken hebben we besloten ons lichte wollen vloerkleed te laten reinigen door Cinco. Nadat we de aanvraag voor een offerte ingestuurd hadden kregen we zeer snel een prijsopgave die ons aanstond. De afspraak was snel gemaakt en vervolgens werden we van elke stap op de hoogte gesteld. Na 9 werkdagen kwam het kleed terug. Prachtig schoon, ziet er weer uit als nieuw en ruikt lekker fris. Wij zijn helemaal tevreden en gaan onze kleden in de toekomst zeker weer door Cinco laten reinigen! Ik raad Cinco zeker aan!

Zorgvuldigheid staat bovenaan.

Ik ben blij met dit bedrijf. Vanaf het begin tot het einde van de reiniging word je op de hoogte gehouden. Ervaar dit bedrijf als zorgvuldig en vriendelijk. Fijne chauffeurs die het kleed ophalen en brengen. Ik geniet van mijn schone kleed. Aanrader!!!

Wat ben ik blij dat ik gekozen heb voor Cino Cleaning. Super haal en breng service , super aardige jongens die je tapijt komen halen en brengen. Ons perzisch tapijt is weer zó fris en de kleuren weer zo mooi helder. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten Ik raad het iedereen aan.

De beste.

Tweede keer dat ik Cinco services gebruik. Topkwaliteit vriendelijke service en grondige schoonmaak.

Heel tevreden

Kleden goed schoon en uitstekende service Op afgesproken tijd gehaald en gebracht. Top

Super,alles goed afgeleverd

werd vanaf de 2de verdieping op gehaald,en ook weer retour gebracht.Wij zijn zeeeer te vreden

Fijne service

Snel en wordt gehaald en gebracht. En weer een lekker schoon kleed.

Net nieuw!

Alles volgens afspraak en goed geïnformeerd over de mogelijkheden voor mijn wat ouder Perzisch kleed. Heel blij dat hij als nieuw terugkwam!!

Zéér tevreden

Werkelijk voortreffelijke service: meteen iemand aan de lijn met verstand van zaken, kleed is opgehaald en teruggebracht, keurig op de afgesproken tijd en- het belangrijkste- ons 15-jarige tapijt ziet er prachtig uit. Kortom: helemaal geen minpuntje te ontdekken!

Goede service, geweldig resultaat

Duidelijke offerte, gemakkelijk een afspraak gemaakt voor ophalen en brengen, online betaling en geen nare verassingen. Resultaat is ongelofelijk, kleed is mooier dan het ooit geweest is!

Communicatie en service snel, open en accuraat

Vanaf eerste contact per mail met Cingo werd heel duidelijk het proces en de prijs aangegeven. Hielden je van elke stap op de hoogte. Het ophalen en terugbrengen werd opende aangegeven tijden goeds geregeld. Resultaat ziet er uitstekend uit. Kleed is weer schoon en fris. Erg tevreden!

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte