Perfect!

Zeggen wat ze doen - doen wat ze zeggen! Heel erg tevreden!!

Prima verzorgd en goede informatie top

Goede informatie vooraf En alles verder goed verzorgd

brandschoon

Ons wollen kleed van 17 jaar oud was met een hond in huis voor de tweede keer aan een schoonmaakbeurt toe. De eerste keer was ook bij Cinco Cleaning zo'n 10 jaar geleden en dat was voortreffelijk gebeurd. (dankzij een spuitbus tapijtreiniger kon ik het bedrijf weer terug vinden). Afspraak gemaakt en binnen enige dagen werd het tapijt op het afgesproken tijdsblok opgehaald. Na ontvangst een tussen rapportage hoe de toestand van het tapijt was en wat ik kon verwachten. Binnen een week was het kleed weer retour. Een prachtig schoon tapijt; zelfs de slijtplekken waar de hond altijd ligt waren nog nauwelijks zichtbaar. Kortom een aanrader

Super bedrijf

Zeer tevreden met resultaat. Keurig opgehaald en weer bezorgd.

Helemaal top!!

Ik heb voor mijn cliënt een perzische tapijt laten reinigen wat boven onze verwachting heel goed is gereinigd omdat het kleed oud en behoorlijk vlekkerig was...maar vandaag binnen gekregen en mijn cliënt is er heel erg blij mee...ook de communicatie is zeer goed...dus een alles bij mekaar is het goed bevallen!

Communicatie sterk en het kleed ziet er netjes uit

Cinco cleaning ervaar ik als zeer correct en met name communicatief dterk!

Komt alle afspraken na. Een aanrader Mvg thea

Geen fris kleed terug

Duurste pakket "huisdieren" genomen. Helaas zijn alle vieze geurtjes na het schoonmaken nog steeds aanwezig.

fantastisch

zeer netjes alles geregeld, snel! en schoon tapijt terug!

Helemaal blij

Super! Ik heb nog nooit een tapijt moeten laten reinigen dus wel beetje spannend welk bedrijf je dan moet kiezen. Twee offertes laten maken en voor Cinco gekozen. Gelukkig goede keus! Duidelijk wat ik wel en niet mag verwachten, duidelijke prijsafspraken en snelle haal- en brengservice. Het tapijt ligt en ik ben er helemaal blij mee.

Wat een service!

Vanaf ophalen en retour brengen verliep alles heel voorspoedig. Binnen 4 dagen (5 tot 10 werkdagen was voorspeld) hadden we een prachtig schoon kleed retour.

Mijn meubels (bank en stoelen) werden heel professioneel gereinigd. Afspraken klopten perfect en de prijzen ook. Ik ben heel blij met het resultaat. Eerder liet ik een vloerkleed reinigen en dat was ook prima - het kwam als nieuw terug! Bovendien: de medewerker was heel vriendelijk en netjes - dat vind ik erg belangrijk.

Erg goede communicatie, doen wat ze beloven!

Erg tevreden!

Alles is naar wens , heb er niets aan toe tevoegen

Een top ervaring supernetjes en op tijd weer afgeleverd I.v.m onze vakantie

Een supergoed organisatie van begin tot einde, mijn tapijt is als nieuw de ophaaldienst en terug breng dienst is top. Ze willen het zelfs weer voor je terugleggen. Vriendelijke mensen en iedereen houd je goe dop de hoogte. Een top bedrijf absoluut een aanrader ook voor mensen die niet goed ter been zijn. Oerbetrouwbaar.

Geweldig resultaat!!

Bij de aflevering zagen wij wat een prachtig resultaat het is om de Perzische tapijten schoon te laten maken door Cinci.

Geweldig!

Ik had een antiek kleed dat gereinigd moest worden (een Aubussonkleed). De mate waarin er werd omgegaan met het toch wat fragiele kleed en de wijze waarop Cinco daarin meedacht is buitengewoon. In samenspraak hebben we de reiniging besproken en het resultaat is gewoonweg geweldig! Wij komen al jaren bij Cinco en hebben niet anders dan zeer goede ervaringen! Toppers!

Goeie communicatie en duidelijke afspraken. Het kleed is nu voor de 3e keer gereinigd bij Cinco en als ik het nodig vind bel ik ze zeker weer

Zeer goede dienstverlening.

Service correct, snel en betrouwbaar.

Goed en vakkundig gedaan

Prima prijs en duidelijk

Doen wat ze beloven!

Heldere en snelle communicatie, je weet precies waar je aan toe bent. Ze komen hun afspraken na. Heel blij met ons schone kleed.

Zeer betrokken en vakkundige medewerkers

Het proces van de dienstverlening mbt het reinigen van een tapijt is vlekkeloos verlopen. Zowel het telefonisch contact als het persoonlijk contact verliep dermate plezierig waarbij de persoonlijke benadering een pluim verdient!

Weer een mooi en schoon carpet

Van opdracht tot reinigen en weer terug bezorgd alles super geregeld. In alle fases van het proces zeer precies op de hoogte gehouden via de mail. Het eindresultaat mag er zijn, weer een schoon carpet. Dit bedrijf is een absolute aanbeveling.

Opnieuw geweldig!

Snel reageren op een aanvraag, duidelijke communicatie en heldere afspraken, op tijd zijn en alle tijd nemen voor het reinigen én een goed advies. Norbert was zeer vriendelijk en behulpzaam, nam naast de geoffreerde reiniging van onze zitcombinatie ook nog even een eetkamerstoel, met een niet eerder ontdekte vlek, mee.

Perfecte ervaring.

Van begin tot einde perfect van het hele proces op de hoogte gehouden, gecommuniceerd, keuze in haal- en brengtijden, advies mbt de staat van de kleden. Klant is koning.

Oeveraseweg 13 a

7971PA Havelte