Klopt wat er beloofd wordt

Halve kalkoen besteld en de levering ging zoals beloofd en goede instructie erbij voor de bereiding .bestel zeker nog een keer

Lekker vlees, snelle levering

Voor de kerstdagen een hertenbiefstuk besteld. Het werd netjes op tijd geleverd en degelijk verpakt. Vlees was van heel goede kwaliteit.

• Product (hoofdaankoop): Herten/Reerugfilet

Heerlijk, klantvriendelijk en afspraak is afspraak. Topbedrijf.

Jan, Rene en hun team zetten een topprestatie neer ! Zowel qua heerlijke produkten, de vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers en de bezorging was keurig volgens afspraak.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

We hadden hertenbiefstuk besteld. Super lekker, goede kwaliteit. De wildsoep was ook heel goed!

• Product (hoofdaankoop): Overig

Geweldig!

Prima geregeld Zo duidelijk uitgelegd Heerlijk vlees Lekker granberrysaus Verrukkelijke jus. Nazorg ook geweldig!

Uitmuntende kwaliteit

We hebben dit jaar de halve gevulde kalkoen, wildstoof en soepen besteld en gegeten. Bereiden van de kalkoen was gemakkelijk dankzij duidelijke instructie. De overige gerechten hoefden alleen opgewarmd. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de smaken!

Mooie producten

Mooie producten, van goede kwaliteit, op tijd geleverd en eenvoudig te bereiden.

Voortreffelijk !!

Duidelijke website, goede producten en dito service die ook nog eens wordt waargemaakt.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoenrollade

Geweldige kreeftensoep en smaakvolle garnalen

Alleen al de manier van levering is een feestje Alleen maar lof. Super kwaliteit , elke euro waard geweest.

• Product (hoofdaankoop): Overig

Fantastisch!

Levering ging perfect, had niet verwacht dat ontdooien zoveel tijd nam, maar had de tijd. Bereiding ging prima, beschrijving geweldig! Smaak fantastisch, vlees zo mals en zacht, vulling geweldig! Al met al geweldig kerstdiner gehad!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Heel lekker, goed aangeleverd, prima kwaliteit!

Alweer de derde keer dat ik dit besteld heb. Het product, de begeleiding en bezorging, het is allemaal top!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Ieder jaar weer uitstekend vlees en een prima thuis bezorging.

Wederom dit jaar was alles weer tot in de puntjes geregeld. De hertenrugfilet was super mals en de bezorging was top!

Geweldig.

Voor het derde jaar op een rij het hoofdgerecht voor het kerstdiner besteld, en het was ook dit jaar weer een groot succes. Prachtig product, makkelijk te bereiden. De eerste keer hebben thuis laten bezorgen en de bezorging was perfect. De laatste twee keer hebben we het zelf opgehaald en dat was erg gezellig. Bedankt Boers & Boers, jullie zijn wat ons betreft een blijvertje!

Heerlijke beleving

Gevulde kalkoen is makkelijk te bereiden en prima van smaak. Ruim voldoende voor 12 personen. Afleverservice is tevens prima geregeld!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel ongevuld

Producten van Boers en Boers beveel ik aan

Boers en Boers maakt de feestdagen compleet met de lekkere producten en bereidingen.

Geen stress

GLUTENVRIJ en heerlijk, dus voor mij geen stress en ook feestelijk. Kwaliteit was fantastisch en echt heel veel. Nog nooit zo’n grote kip gezien. Vulling was heerlijk Transport super geregeld, instructies zijn duidelijk! Volgend jaar zeker weer!!!!

• Product (hoofdaankoop): Kip Gevuld

Alles voor kerst goed geregeld en heerlijk!

De gevulde kalkoen was uitstekend en meer dan genoeg voor 12 personen. Alles netjes thuis geleverd met duidelijke beschrijving van wat te doen van moment van arriveren tot het op tafel zetten.

topkwaliteit en super service

Het aanbod is zeer uitgebreid en alles wat ik bestelde was van topkwaliteit. De kalkoen was super, hier hebben we meerdere dagen van gegeten en zelfs nog andere gerechten mee gemaakt. Alles werd tot in de keuken bezorgd in stevige koeltassen en vooraf werd ik op de hoogte gehouden waar de chauffeur was. Ik kon precies na het laatste berichtje de deur openen voor de chauffeur. De bereiding was duidelijk via bijgeleverde folder en ook nog een QRcode zodat je het online kon opzoeken. Alle andere dingen die ik mee besteld had (vis en soep) waren ook super lekker en van heel goede kwaliteit

Prima service, heerlijk eten

Ik had meerdere vragen ivm allergieën en bereidingen. Zowel per mail als telefonisch werd snel gereageerd en werd ik goed geholpen. De gevulde kip zou goed zijn voor ruim 6 personen volgens de site, maar wij hadden nog ruim over na een diner met 8 personen. Ik ga volgend jaar zeker weer bestellen!

• Product (hoofdaankoop): Kip Gevuld

Top product! Heerlijk mals en smakelijke vulling.

Het hele concept van een ontbeende en gevulde kalkoen sluit perfect aan op hetgeen wij zoeken met kerst. We willen toch iets speciaals maar wel veel tijd aan elkaar besteden i.p.v. lang in de keuken. Het hele concept is goed doordacht en "idioot-proof". Als je precies doet wat op de bereiding staat kan het niet mis gaan, kost uiteindelijk erg weinig tijd en je zet iets heel leuks op tafel! Goed van smaak, heerlijke vulling, niet droog en als je je goed houd aan de temperaturen precies gaar.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Goede service. Prachtige gerechten.

• Product (hoofdaankoop): Herten/Reerugfilet

(wederom) een fantastische ervaring.

Na eerder een heel gevulde kalkoen hebben we dit jaar de paupiettes bereidt, heerlijk en enorm genoten. Ook weer een super service en een vriendelijke bezorgster!

• Product (hoofdaankoop): Turkey Paupiettes

Weer een feest dankzij de kalkoen van B&B!

Voor het tweede jaar op rij een heerlijke kalkoen gehad die de Kerstdagen perfect heeft gemaakt.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Voortaan blijf ik veilig bij de kalkoen

Dit jaar hadden we een wildzwijn rollade, helaas viel hij niet zo in de smaak als de gevulde kalkoen die we andere jaren hadden. De service van Boers en Boers was echter onveranderd

• Product (hoofdaankoop): Wildzwijnrollade

Turkey Paupiettes

Tijdens het Kerstdinner met familie, onder meer deze Paupiettes, klaargemaakt in de oven. Smaakte goed, zacht en menigeen vond het lekker. Wel de volgende keer de Cranberriesaus erbij bestellen. Miste nu wel een vleessaus of de Cranberrie. Dan smaakt het denk nog lekkerder.

Witdonk 20

5768RD Meijel