Professionele bezorging van de halve kalkoen, die niet helemaal was zoals gedacht. Maar is na overleg perfect opgelost

Mijn kalkoen was top.

De kalkoen smaakte heerlijk en ook de beschrijving er bij was helemaal top en erg gemakkelijk . Alleen jammer dat hij wel een uur langer in de oven moest en we zo dus ook een uur later konden eten . Maar verder zeker een aanrader

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Fantastisch vlees waar merkbaar veel zorg aan is besteed

Voor 2 kerstdagen besteld: gevulde kalkoen (voor 9 mensen ruim voldoende) en beef Wellington voor de volgende dag (5 mensen). Beide waren heerlijk mals, de vulling van de kalkoen was heerlijk. Zo smaakvol dat de beef Wellington voor 5 man net te weinig is om nog een keer op te scheppen, voor 4 perfect!

Uitstekend kan niet beter

Had al eerder goede ervaring met Boers en Boers (kalkoen) Dit jaar wilden we venison. Door het vieren van X mas in Engeland gedurende 11 jaar wist ik dat de leverancier in Engeland ook venison racks aanbied. Dit bij Boers en Boers gevraagd en dat was mogelijk. Een heerlijk gebraad en een uitstekende service. Dit jaar weer !!!

• Product (hoofdaankoop): Hertenrugfilet

Goede service en uitstekende kwaliteit

De service was heel goed. Duidelijk en precies volgens afspraak. Een dame belde zelfs om aan te geven dat de koerier (slechts) een half uurtje later zou zijn. De gebruiksaanwijzing was duidelijk, het bereiden kostte tijd maar was wel makkelijk en de smaak was heerlijk !

Tegenvaller

Helaas niet beter als een andere kalkoen Droog en de poten niet erg lekker

Makkelijk en goed

Voor het eerst een kalkoen klaarmaken leek wat eng, dus de kant-en-klare kalkoen besteld met traditionele vulling en dat was een heel goed idee. Vanaf bestellen tot het op tafel zetten was alles heel duidelijk en goed geregeld. De beschrijving voor het bereiden was super, de bezorging in een speciale koeltas ook. En de outfit van de bezorger maakte het helemaal compleet, oog voor detail! We hebben er met 7 mensen van gegeten en toen was er nog wel een halve kalkoen over denk ik, dus zeker waar voor je geld.

Lekker en makkelijk

Wij hebben genoten van de halve gevulde kalkoen. Officieel voor 6 personen maar we konden er minstens met 10 van eten (ik schat in dat wij gemiddelde eters zijn, er was voor ieder een flinke plak). De kalkoen is al ontbeend, heel fijn want dat voorkomt een slagveld aan tafel. Het vlees was lekker en mals, de vulling prima. Bezorging keurig en volgens afspraak. Uitleg helder. Aanrader!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Ik heb dit jaar bij Boers&Boers een kalkoen, en ham besteld. Kalkoen en ham heb ik nooit voorbereid zelf. Maar met de thermometer, en handig folder met uitleg die je erbij krijgt, lukte het mij om een heerlijke kerstdiner te maken. Wat er op hun website staat, maken ze 100%waar.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Traditie en verfijning in de lekkerste kalkoen ooit

Voor het eerst in mijn leven heb ik een kalkoen bereid voor de kerstdagen. Een zeer traditionele keuze, maar niet eerder hadden we met de kerst een kalkoen op tafel. Op Google gekeken wie goede en smaakvolle kalkoenen kon aanleveren en kwam ik bij hen uit. Een goede keuze, hoewel niet goedkoop. Maar ook hier: alle waar naar zijn geld. Zeer mooi en diep gevroren afgeleverd, compleet met koeltas en vleesthermometer. Uitstekende handleiding erbij (hoewel even wat struggles met de eindtemperatuur van rond de 60 graden), en de kalkoen was de aandachtstrekker die avond. Iedereen vond het lekker. En ook de volgende dag was er nog genoeg aan af te kluiven.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Lekkere kalkoen en gemakkelijk om klaar te maken

Wij hebben de heel kalkoen gevuld gehaald met extra vijgen. De ervaring was helemaal top! Lekker makkelijk dat het al ontbot is en netjes de instructies gevolgd. Alleen was de kalkoen zo groot dat het nog extra 30 min in de oven moest. Maar zoals aangegeven is de kern temperatuur leidend. Goede ervaring gehad en zullen het zeker volgend jaar weer doen.

Heerlijke malse ham!

Wij hebben heerlijk gegeten met kerst. De ham was supermals en ruim voldoende voor 6 personen. De restjes waren de dagen erna erg lekker gewoon koud op een broodje. Wij zijn verkocht! Dit jaar weer!

• Product (hoofdaankoop): Ham

Excellent! Wat een mooie en heerlijke producten!

Vanaf het eerste contact tot aan de levering is alles super verlopen! Het zijn de (h)eerlijke producten (kalkoen, kaas en de wijn) die de beleving helemaal compleet maken.

Volgende keer weer!

Eenvoudig via de website onze gevulde kalkoen met bijproducten besteld. Je wordt vooraf super geïnformeerd over het verloop van je bestelling. Er wordt zelfs voor de bezorging een link gestuurd, waarbij je de chauffeur live kunt volgen. Leuke gadget! De bestelling werd goed verpakt aangeleverd met een heldere beschrijving over de (voor-)bereiding. Wij hebben de kalkoen op de barbecue bereidt volgens instructie en was een groot succes! Heerlijk mals en de de combinatie met de vulling was overheerlijk! Mocht je zelf twijfelen om een kalkoen voor kerst te bestellen? Niet twijfelen en gewoon bestellen! Graag een volgende keer weer! Karin en Richard (én gezin)

Prima product.

Ik vertel mijn kerstgasten altijd dat deze kalkoen een goed leven heeft gehad, buiten mocht scharrelen en wat ouder mocht worden. Hoop in godsnaam dat het waar is.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel, ongevuld

Super.

Zowel de bestelling, levering als de produkten voldoen boven verwachting. We hebben mede daardaar al 2 keer geweldig vlees met de kerst gegeten. We hebben de kalkoen, kip en ham gegeten en waren over alle produkten zeer tevreden. Ook bij vrienden aanbevolen en ook zij waren erg tevreden

• Product (hoofdaankoop): Kip gevuld

Dit jaar voor het eerst besteld. Halve kalkoen gevuld. Nog nooit kalkoen bereid, best spannend. Toen ik via Google op jullie site kwam had ik meteen de klik, dit gaan we proberen. In één woord geweldig, van bestelling tot maaltijd Perfect. Ook mooie bij recepten op jullie site. Zeker voor herhaling vatbaar en ook nieuwsgierig naar de andere producten.

Lekkere kalkoen

Bestel al enkele jaren de kalkoen. Dit jaar een heerlijke kalkoen met spicey fig vulling die erg in de smaak viel. Dit jaar was bij de bestelling iets verkeerd gegaan wat uiteindelijk keurig netjes en op tijd is opgelost. Ja hoor, bestel komend jaar weer!

Heerlijke kalkoen

Mooie kalkoen, goed van formaat (pekelen ging maar net) en uiteindelijk genoeg voor zowel eerste als tweede kerstdag.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel, ongevuld

Geweldig!

Ik zou willen dat ik het hele assortiment had besteld. Het was allemaal heerlijk en goed verzorgd. Hopelijk krijgen we met Pasen een nieuwe kans. Kerst is nog wel heel ver weg

• Product (hoofdaankoop): Ham

Gewoon top

Dit jaar voor het eerst een halve kalkoen met traditionele vulling besteld bij Boers&Boers. Het was in een woord geweldig. Duidelijke instructies hoe de kalkoen ontdooid en bereid moest worden . De kalkoen was van top kwaliteit en smaakte heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Perfecte service en heerlijke producten.

Voor het 3e jaar op rij besteld en weer was alles absoluut TOP. Van de bestelling, de bezorging, de handleiding voor de bereiding en de smaak!

Geweldig sappige kalkoen.

Familie was sceptisch gezien de ervaringen met kalkoen tot nu toe. Grote verrassing, hele familie had nog nooit zo’n sappige en malse kalkoen gegeten. Voor herhaling vatbaar.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Met de Kerst een gevulde kalkoen besteld. Deze was uitstekend. Eeg mals en vulling ook prima. Allen heerlijk gegeten en zeer de moeite waard voor herhaling. Groet Thom

Helemaal top

Van het bestelproces tot de aanlevering was alles meer dan uitstekend geregeld. Heel erg veel en goede informatie. De levering was perfect verzorgd en verpakt en niet onbelangrijk de kalkoen smaakte fantastisch.

Witdonk 20

5768RD Meijel