Heerlijke kalkoen, super service en bezorging!!

De gevulde kalkoen was heerlijk en. mals. Bereiding was met instructie heel eenvoudig en duidelijk. Het aanleveren in een koeltas door de bezorger die mij voortdurend op de hoogte hield van het tijdstip van bezorgen. Echt top! We hebben heerlijk gegeten met 11 personen van de kalkoen en er was daarna nog over. Heel relaxed om op deze manier een kalkoen voor de kerstmaaltijd te serveren.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Wat een geweldige traktatie!!!

Voor ons een eerste ervaring,, bestelling en aflevering van de "Kerst-Kalkoen" was geweldig. Zag er allemaal geweldig goed en verzorgd uit. We hebben samen met familie genoten van een heerlijke maaltijd. Ook hadden we de bijpassende wijn besteld, alles was TOP! Zeg het voort, zeg het voort....

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

De kalkoen smaakte heerlijk!

Wij hebben genoten van de smakelijke halve kalkoen, voldoende voor zo n 8 personen, de vulling was ook heerlijk. Alles voorbereid van bestelling tot aflevering tot bereiding verliep fantastisch. Een aanrader deze prachtige kalkoen!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Kerst zonder Boers&Boers is géén Kerst!

Héél erg blij met Boers&Boers. Ze zijn met de Kerstdagen niet meer weg te denken bij ons. Kwalitatief van zeer hoog niveau en dat geldt voor het gehele proces. Ook de communicatie via mail, telefoon of whatsapp is helder en vriendelijk .

Dikke tien!

Weer een kerst met Boers&Boers! Het begint een traditie te worden. Goede bezorging op afgesproken tijdstip. En dit jaar met extra B&B service!! Marinade was niet meegeleverd, na een mailtje (met lekker recept om zelf marinade te maken) en diverse belletjes van B&B is het als nog bezorgd. Heren B&B onze complimenten!!

• Product (hoofdaankoop): Kip gevuld

Heerlijk, van bestellen tot en met het nagerecht.

Boers&Boers hebben alle beloftes waargemaakt vanaf het moment van bestellen, de heldere uitleg en het volgens afspraak bezorgen. Zelf had ik maar 1 taak: finale bereiding en mijn gasten verrassen. En dat is geweldig goed gelukt! Eten werd een feessie ;)

Geweldig.

Alleen de belevenis van een super aardige kok die in vol ornaat op de stoep staat om een heerlijk gevulde kalkoen voor het kerstdiner af te leveren maakt het al heel bijzonder. Na jaren van ploeteren om zelf een kerstdiner te bereiden is het wel heel verleidelijk om volgend jaar weer bij Boers & Boers te bestellen.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Levering op tijd,duidelijke uitleg hoe de kalkoen te bereiden. De 10 mensen aan onze kerstdis waren allemaal erg enthousiast ! Aanrader

Smullen

Voor het eerst besteld bij Boers&Boers. Wat een genot en service. En dan lezen van een expert dat je vooral een kalkoen moet bestellen bij ... Boers&Boers. Dat is goed nieuws als je bestelling al gedaan is :)

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Een unieke en lekkere ervaring

We bestelden de gevulde kalkoen en de St. George ham en wat bijgerechten. Vanaf de bestelling, de mails die voorafgingen aan de levering, de levering zelf, de bijgeleverde bereidingsinstrcties, ging alles top. Heel lekker gegeten, eerlijke complimentjes gekregen en vooral een stressloos kerstdiner.

alles volgens afspraak

kalkoen was heerlijk , de levering heel netjes en alles prima verpakt

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Geweldig dat je online zo’n lekkere gevulde kalkoen kunt bestellen

Eerste keer gevulde kalkoen gegeten en besteld bij Boers en Boers, Wat een super service, kalkoen werd keurig op tijd geleverd in een mooie koeltas en wat was de kalkoen heerlijk, mede door de prima beschrijving en kernthermometer die erbij werden geleverd. In een woord TOP.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Accurate bezorging; service, kwaliteit en heldere gebruiksaanwijzing

Accurate bezorging met track & trace. Goed verpakt in luxe draagtas. Kwalitatief goede producten met heldere gebruiksaanwijzing.

• Product (hoofdaankoop): Kip gevuld

Droge kalkoen

Precies opgevolgd wat er in de beschrijving staat. Toch een droge kalkoen op tafel met een gigantische hoeveelheid vulling. Voor mij de laatste keer hier besteld. Bezorging en communicatie hierover prima. NB dhr J Boers heeft gereageerd op deze review. Hij bood restitutie van het bedrag aan of korting op de volgende bestelling. Ik maak daar geen gebruik van. Ik ben daar niet op uit. Wel waardeer ik de de aandacht. Vandaar een hogere score. Was eerst één ster.

Kerst zonder stress

Voor de eerste keer besteld bij Boers en Boers. Ze hadden precies wat we wilden een hertenloin. Prima op tijd bezorgd ondanks dat we in België wonen. Goede uitleg over de ontdooiing en bereiding van het vlees. We hebben heerlijk gedineerd! Wat ons betreft dit jaar weer endan zal de bestelling uitgebreider zijn.

• Product (hoofdaankoop): Beef Wellington

Heerlijk kerstdiner voor 12 personen.

Nog beter dan verwacht. Bezorging goed gecommuniceerd en precies op tijd. Duidelijke omschrijving van het ontdooien en de bereiding. Prachtig resultaat.

Zeer klantvriendelijk

Klantvriendelijke benadering, goed georganiseerde bezorging Producten zijn van uitstekende kwaliteit.

helemaal goud

ik kan maar een minpuntje ontdekken en dat is ,dat alles op is.

Absolute aanrader

Wat een luxe, om als gastvrouw je hoofd niet te hoeven breken over het bereiden van vlees tijdens Kerst. Wij waren met ons 12en en konden daags na Kerst nog eten van de hele gevulde kalkoen. Duidelijke instructies, desalniettemin was het vlees toch net te droog bij ons. Kalkoen- eigen wellicht....? Ook het glaceerspul vond ik niet aangenaam ruiken, dit zal ik volgende keer zelf maken. Vulling was heerlijk! Dit jaar bestel ik weer, maar misschien niet meer de kalkoen. Er is zoveel lekkers bij jullie !

Opnieuw een stressvrije Kerst

Na in 2018 kennisgemaakt te hebben met Thanksgiving een kalkoen gekocht en nu een Beef Wellington en Sticky Toffee pudding. Het was heerlijk! Dankjewel en tot Kerst 2020

• Product (hoofdaankoop): Beef Wellington

Fantastisch kerstdiner en héérlijk ontspannen met de hele familie!

Al diverse keren hebben wij besteld en de kwaliteit (de goede gedachten erachter) en de service bevallen ons uitstekend! Dank jullie wel en ook voor het meedenken over glutenvrije producten.

• Product (hoofdaankoop): Beef Wellington

Elk jaar opnieuw een succes.

Ik bestel al jaren de hele of demi turkey. Afhankelijk van het aantal gasten. Makkelijk te bereiden en goed van smaak. Daarnaast weet ik dat deze kalkoenen een goed leven gehad hebben en niet opgehokt hebben gezeten. Dat vind ik erg belangrijk.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Zeer goedverzorgd en erg lekker

Een duidelijke handleiding en een goede bezorging. Door stap voor stap de handleiding te volgen kan het niet mis gaan . We hebben erg genoten van een geweldige kalkoen en ham. Klasse.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel, ongevuld

Geweldig, service & smakelijk

Het begon met een goede ervaring van iemand anders, zeker niet te veel verteld! We bestelde een hele gevulde kalkoen op de heerlijke site van Boers&Boers, duidelijk en overzichtelijk. na de bestelling beslist om niet te laten bezorgen maar op te halen. Na een mail nogmaals overdacht en besloten de kalkoen toch op te halen. Dit was op een andere locatie als door ons verwacht.... toch nog slecht gelezen. Ze belde en gaven een andere manier als oplossing, chapeau!! Dat is service! Broeders bedankt!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Kwaliteit gegarandeerd en geen kerstmenu-zorgen

Wij zijn helemaal dól op de Engelse kazen (ondanks dat we francofiel zijn...). Dit jaar de beef wellington op t menu. Mega goed gelukt en nommie wat een lekker vlees.

Witdonk 20

5768RD Meijel