Spannend, voor het eerst een heuze kalkoen besteld. Alle stappen van de bereiding gevolgd en heerlijk gelukt. Gasten aan tafel waren allemaal enthousiast, alle 18!! :-) Zeker voor herhaling vatbaar met een groot gezelschap. Ook dank aan de koerier die hartstikke mooi op tijd was.!
Wij hebben de kip zelf opgehaald, prima verpakt in koelbox, doos en met coolpack! De “gebruiksaanwijzing” is heel duidelijk en goed te volgen. De bereiding ging exact volgens schema en zo hebben wij en onze gasten van een heerlijk gevulde kip kunnen genieten!!
Uitermate tevreden. Capeau!
Ik als kok heb met kerst een gevulde kip gekocht en niet eigenwijs geweest bereidingswijze wijze gevolgd en wat was dit top. Niet droog juiste gaarheid en zeer smakelijk Top zeker een aanrader. Hartelijk dank Hans van zuidam
Het begon met de bezorging. Precies op tijd, vooraf melding via SMS en netjes in doos met toebehoren geleverd. Wij hebben zorgvuldig het bijgeleverde stappenplan gevolgd. Resultaat mocht er wezen. Verrukkelijke gevulde kalkoen. Meer dan ruim voldoende voor 14 personen. Wij hebben gesmuld
Sinds meerdere jaren staat bij ons de gevulde Copas-kalkoen van Boers en Boers op het menu. Ook dit jaar weer. Opnieuw een topklasse kalkoen. Overigens maak ik ieder jaar van de resten een Left-over Turkey Pie, met veel prei. Ook daar genieten we dan nog van (meestal tweede kerstdag).
Prettige ervaring met de bezorger. Perfect op tijd. Het eten was fantastisch. De gebruiks aanwijzigingen zijn 100% duidelijk en eenvoudig. Het eten voortreffelijke kwaliteit. Dank jullie wel. Henk Brandjes
Beide producten was een feestje. Heerlijke ham voor bij de asperges . Zonder meer voor herhaling vatbaar.
Telefonisch prettig te woord gestaan door een geduldige medewerkster. Bestellen wordt na haar advies heel eenvoudig, net als de bereiding van de verrukkelijke gevulde kip, waar wij wel met acht man/vrouw van hadden kunnen eten. Dankzij de duidelijke beschrijving om de kip te bereiden ( de oven doet het werk) voldoet hetgeen op tafel komt geheel aan onze verwachtingen. Wat is een goed gevulde kip dan een heerlijk Paasmaal. ( De tas en de thermometer geven wij graag een volgende keer weer mee aan de bezorg(st)er: het bevorderen van duurzaamheid past ook zeker bij Boers&Boers. Graag tot ziens! Familie Hoogendijk uit Blokker)
De ham was weer voortreffelijk. Ook de gerookte zalm kreeg weer veel complimenten. Zoooo blij dat jullie ook op Texel bezorgen. Ik kijk alweer uit naar de kerst! 😉
De Paaskip vulde weer iets extra’s toe! Het familie-eten kreeg een extra (Paas) dimensie ! Er werd uitstekend rekening gehouden met onze ‘ bezorg ‘ wens! De gebruikshandleiding was weer perfect !
Voor het zoveelste jaar, alles fantastisch door jullie geregeld! Top prestatie en wederom ook namens onze gasten bedankt!
Vanaf het moment dat Boers en Boers met hun Copas kalkoen met de Kerst zijn begonnen, is het bij ons thuis extra genieten. Inmiddels dus ook al met Pasen. Het is ons niet altijd gegeven, zoals ook de afgelopen Kerstmis en Pasen, om op eerste of tweede Paas of Kerstdag van hun culinaire lekkernijen te genieten. Alleen wat ze iedere keer weer te bieden hebben, laten we niet meer aan ons voorbijgaan. Dan hebben we gewoon een paar dagen later met vrienden en of familie een heerlijk feestmaal! De kalkoen en kip zijn bij aflevering toch nog bevroren dus nog een paar dagen in de vriezer doet niets af van de kwaliteit van het product. Zelf vinden wij het ook extra charmant dat de aflevering in kokskleding plaatsvindt. Wij komen dan onmiddellijk in de stemming en het is voor ons een wezenlijk aspect voor de zorg en het oog voor elk detail om bij te dragen aan een voortreffelijk feestmaal op en rond deze bijzondere dagen.
Goed en duidelijk aanbod. Heldere info voor de bereiding en uitstekende kwaliteit gevulde kip. De touwtjes mogen wel iets beter verdeeld,want de vulling liep er al een beetje uit tijdens de bereiding. Op naar de kerst( nog wel even te gaan)
Heerlijke kerstkalkoen gehad vorig jaar, dus dit jaar besloten om paasham en zalm te bestellen, uitstekend!
De bestelling werd mooi op tijd bezorgd in zeer hygiënische verpakking De ham was simpel te bereiden en smaakte heerlijk bij de asperges Tot kerst!!!
Ook nu weer niet teleurgesteld. Het product werd netjes en op tijd geleverd, heeft een heldere beschrijving van de benodigde bereiding en smaakt geheel conform de gewekte verwachting. Keep up the good work!
Great food and great service.
Voor het eerst een med.gevulde kalkoen besteld en op de Kamado klaargemaakt. Het was perfect echt geweldig. We hebben ervan genoten en gaan met pasen beslist weer bestellen. Bezorging was ook bijzonder goed. Dit is een echte aanrader om bij Boers&Boers te bestellen. Wij raden jullie aan bij onze familie en vrienden.
De lekkerste kalkoen komt van Boers&Broers!
Mooie website. Duidelijk en informatief. Bestellen uitermate simpel. Zeer goed produkt. Levering perfekt. Je word van tevoren goed geinformeerd over de tijd van levering in een tijdsraam van 2 uur. Wanneer het produkt de straat in rijdt krijg je bericht. Info rondom bereiding produkt is zeer duidelijk.
DE kalkoen zag er goed uit alleen de vulling zat niet helemaal goed hing er een beetje uit. Achteraf zagen we dat de vulling niet goed was aangedrukt. Vulling was erg flauw. We hebben precies opgevolgd wat jullie aangaven bij de beschrijving. Maar toch vonden we de kalkoen een beetje aan de droge kant.Helaas
De gevulde kalkoen was zoals omschreven: heerlijk en mals. De bereiding volgens het stappenplan was duidelijk. De bezorging zoals afgesproken en werd van te voren over gecommuniceerd. Een absolute aanrader! We hebben met 9 man ruim voldoende van de kalkoen kunnen eten. We hadden nog over.
De gevulde kalkoen werd keurig in een koelbox geleverd, daarbij een uitstekende uitleg over het wanneer en hoe ontdooien en een uitgebreide uitleg over de bereiding in de oven die stapsgewijs werd beschreven. Kon gewoon niet misgaan! De vulling was ook heerlijk . De kalkoen was echt heerlijk en een echte aanrader.
Heel graag wilde ik een keer met kerst een kalkoen in de oven hebben. Zo gezegd zo gedaan. Wat een geweldig bedrijf. Van alle kanten blijkt dat er met zorg omgegaan wordt met je bestelling. Bij meerdere mensen heb ik jullie aanbevolen.