4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed product met goede gebruiksaanwijzing. Hierdoor was het bereiden eenvoudig. Voor herhaling vatbaar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig van smaak, goede gebruiksaanwijzing waardoor een kind de was kan doen. Keurig bezorgd, half uur van te voren aangekondigd dat ze er bijna waren en dat klopte ook precies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles was perfect geregeld van bestelling tot levering

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben klant van het eerste uur. Altijd de heerlijke kalkoen genomen, maar doordat we afgelopen jaar met minder waren, de kip besteld. Deze was heerlijk mals met een sublieme vulling!! En net zoals de kalkoen heel gemakkelijk te braden. Beslist geen spijt van!!

Geweldig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Boers&Boers besteld. Een echte aanrader! Vlees was van topkwaliteit, lekker mals, heerlijke vulling. Levering zeer correct, vriendelijk, alles mooi verpakt. Ik ga zeker en vast nog gebruik maken van Boers&Boers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede website, eenvoudig bestellen en mooi op tijd zeer goed verpakt thuis bezorgd. De kalkoen was heerlijk en de gebruiksaanwijzing was duidelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

fantastische producten, top service, ze zeggen dat het niet kan mislukken en .... dat klopt het was weer 🔝

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het begint met de bestelling die wordt afgeleverd als kadootje. Voor het 4e jaar op rij. Daarna de uitpakpret. En vervolgens een totaal, niet te mislukken, fantastisch ontzorgd Kerstdiner, beter kan ik het niet omschrijven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij en de gasten waren zeer aangenaam verrast van de professionele aanpak van Boets&Boers. Van A tot Z alles in de puntjes geregeld. De aankoop, de levering, de communicatie, de bereiding en natuurlijk de gevulde kalkoen. Aan alles hebben jullie gedacht, hoedje af. En heel erg bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijke gevulde kalkoen met uitstekende beschrijving van het hele bereidingsproces, van ontdooien tot en met het bakproces. Keurig op tijd geleverd in koeltas.

4 sterren: goede service, goed behandeld

2e jaar dat we met kerst bij Boers&Boers diverse producten hebben besteld. Goeie afhandeling en uitstekend kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals gewoonlijk kwam het product prima verpakt en op het afgesproken tijdstip aan. De begeleidende handleiding was zeer duidelijk. De bereidingstijd was korter dan in de beschrijving werd aangegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Topservice en topkwaliteit product, door de duidelijke beschrijving kan niet mislukken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie producten, kwaliteit en eenvoudig te bereiden. Wanneer we deze producten aanbieden aan onze relaties als geschenk gooien we ook altijd hoge ogen en ontvangen we leuke reacties: vooraf, tijdens en achteraf. Spraakmakend!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit jaar een Beef Wellington besteld, vorig jaar een gevulde kalkoen! Beiden waren top. De Sticky Toffee Puding is ook een aanrader!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch concept! Bestel, betaal en ontvang. Volg de instructies op en je kunt aan tafel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Boers&Boers leveren een mooi product met goede begeleiding en prima bezorg service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor het eerst bij Boers&Boers een gevulde kalkoen besteld voor het familie kerstdiner (9 pers). Uitstekende service en info vooraf, levering perfect op tijd. De kalkoen werd mooi verpakt en nog diepgevroren aangeleverd. Alle informatie klopte en het eindresultaat was super. Iedereen heeft genoten en er was meer dan voldoende over voor de dagen erna. Wat ons in eerste instantie triggerde was de leefomgeving en de wijze van diervriendelijkheid mbt de Copas kalkoenen. Aanrader!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al een paar keer een bestelling gedaan. Het is goed georganiseerd. Er wordt goed gecommuniceerd. Beesten die een buitenleven hebben gehad en de smaak is in één woord ..... verrukkelijk! P.S ook de jus die er vanaf komt is heerlijk.

• Product (hoofdaankoop): Ham

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niet goedkoop maar wel heerlijk ! De ham was zo lekker !! En de levering ? Super !!

• Product (hoofdaankoop): Ham

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitmuntende kwaliteit, uitmuntende service. Het kan niet mis met bijgeleverde beschrijvingen en toebehoren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Schitterende producten voor stressloze en superlekkere feesten.

Witdonk 20

5768RD Meijel