5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een geweldige kerstdiner met het kerst pakket van Boersenboers. Perfect van begin tot eind en zeer smaakvol. Een uitmuntende kwaliteit en zeer verzorgd. Echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In ÉÉN woord geweldig !!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie producten. Wij hebben er heerlijk van gegeten. Zorgvuldig verpakt en verzonden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top quality ham - juicy and full of flavour -just as a ham should be. Great selection of cheeses and other English products. Service was helpful, friendly and always quick to respond - impressive! Will definitely be ordering again in the future!

• Product (hoofdaankoop): Ham

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een kalkoen bestellen, bereiden en met je familie eten is een ontzettend leuke belevenis. De service van Boers&Boers maakte het tot iets heel bijzonders! Makkelijk om te maken en uiteindelijk met gemak met 18 man van gegeten!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles positief: van communicatie, assortiment tot de uiteindelijk producten. Alles van zeer goede kwaliteit. Ruime keus in bijproducten. In één woord TOP!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding voor de kalkoen, inclusief vulling. Hele uitgebreide bereidingshandleiding erbij, aflevering bijna op de minuut af. Kortom, geweldig, volgende Kerst zullen wij zeker weer bij Boers&Boers aankopen doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal top ! Duidelijke website , goed contact en service. Duidelijke handleiding en zonder problemen kunnen bereiden.Heerlijke ontbeende gevulde kalkoen die super sappig was met een voortreffelijke vulling. Met 12 personen heerlijk zitten eten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De kalkoen wordt met een keurig nette bus, keurig verpakt in een mooie doos en koeltas door een chauffeur in slagersjas thuisbezorgd. Voor bezorgtijden wordt altijd netjes via de telefoon of email contact met me opgenomen om een afspraak te maken, zodat ik precies weet wanneer ik thuis moet zijn. Als ik een mail stuur wordt die altijd zeer snel beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden nog nooit gehoord van Boers & Boers. Via de Telegraaf artikel gelezen. Vervolgens bestelling gedaan. Je wordt goed op de hoogte gehouden mbt de verzending van je bestelling. Er wordt keurig op de afgesproken tijd geleverd. De bestelling is zeer compleet met oa uitgebreide documentatie mbt de bereiding met tevens een vleesthermometer, met in de documentatie duidelijk aangegeven hoe die te gebruiken. Uitmuntende ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De producten en informatie, communicatie, bij Boers&Boers is top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig: kalkoen op de bbq bereid, makkelijk, mals en smaakvol!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed vogeltje. Met recht de beste die er te koop is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor zoveelste jaar gevulde kalkoen besteld en perfect op tijd bevroren geleverd gekregen. Geen omkijken naar, bestellen, betalen, bakken en smullen!!! Top concept! Paaskip ook dit jaar zeker weer van de partij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring. Goede communicatie. Levering zoals aangegeven. Bereiding met duidelijke instructie is prima! Kan Boers en Boers aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit jaar voor de derde keer een bestelling gedaan bij Boers&Boers. Ditmaal de Wiltshire ham. Eerder ook de gevulde kalkoen en de gevulde kip besteld. In alle gevallen veel lof geoogst voor de voortreffelijke maaltijd. Ga je voor gemakkelijk dan is de ham een aanrader. Alleen even opwarmen (au bain Marie) en klaar. De gevulde kip is ideaal wanneer je een klein gezelschap hebt. Maar in dat geval kun je nu ook een halve gevulde kalkoen kopen. Kan alle producten van harte aanbevelen

• Product (hoofdaankoop): Ham

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige belevenis! Super spannend allemaal maar absoluut perfect gelukt! De zeer duidelijke handleiding brengt je tot een culinaire topprestatie! De begeleiding van Boers&Boers is uniek. Alle lof!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste kalkoen ooit. Prachtig aangeleverd, heldere instructies, perfect gebraden. Sappig en smaakvol gevogelte.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel, ongevuld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst een kalkoen besteld en gemaakt met behulp van de beschrijving van Boers&Boers. Het is allemaal prima verzorgd en dus hebben wij uiteindelijk heerlijk kunnen genieten van de perfect klaar gemaakte gevulde kalkoen. Alles gasten waren ook zeer te spreken over het vlees en de smaak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De twee voorgaande jaren had ik een gevulde kalkoen, die waren heerlijk. Deze kerst had ik de gevulde kip, deze was fantastisch. Om eerlijk te zijn vind ik, en mijn gasten, de gevulde kip lekkerder dan de gevulde kalkoen. De verhouding kip en vulling is beter dan bij de kalkoen. Ik zal de kip dan ook boven de kalkoen aanbevelen.

• Product (hoofdaankoop): Kip gevuld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De gevulde kalkoen was een groot succes deze Kerstmis, waarvoor dank! Een verantwoord, mooi en heerlijk stuk vlees. Perfect (voor)bereid en bezorgd met hele duidelijke instructies. Volgend jaar zeker weer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kalkoen en de bijbehorende sauzen zien er perfect uit. Ook de communicatie is beleefd en netjes.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorig jaar met de hele familie genoten van de Kerstkalkoen. Evenals drie vriendinnen, die de kalkoen ook hadden besteld! Dit jaar kiezen we voor iets anders als hoofdgerecht, maar heb jullie adres al aan twee anderen geinteresseerde gegeven!

Witdonk 20

5768RD Meijel