3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Veel van verwacht, uiteindelijk viel het tegen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een geweldige beleving om deze kalkoen op tafel te zetten. Iedereen was enthousiast. de voorpret was ook al leuk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima begeleiding bij de voorbereiding van onze eerste gevulde kerstkalkoen. Heldere en duidelijke instructies met een overheerlijk resultaat. Kortom een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst een kalkoen besteld naar aanleiding van het programma Pluijms Eetbare wereld in 2015. Niets teveel verteld door Pluijms op TV. Heerlijke kalkoen, goede communicatie van Boers & Boers. Heeft een goede bijdrage geleverd aan onze kerst!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden nog nooit een gevulde kalkoen zelf gebraden, dus was dit om met Kerst te doen een hele uitdaging. Als gezin was het gelijk een heel leuk samen doen project. Resultaat was heerlijk en uit eindelijk met 14 personen opgegeten. Het was echt top en voor herhaling vatbaar.

2 sterren: slechter dan verwacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een feest om de kalkoen klaar te maken. Iedereen praat erover en is vol verwachting naar het resultaat. Alleen dat maakt het al leuk om de kalkoen te bestellen. De bereiding is prima te doen, duidelijke instructies! Alles bij elkaar een mooi product voor het kerstdiner. Goede smaak, heerlijke vulling. Top ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kalkoen zelf was prima van smaak en goed te bereiden. Jammer dat de vulling een wat bittere smaak had en deze bovendien verkruimelde en uit de kalkoen viel. Mogelijk is er toch iets mis gegaan met de bereiding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wel leuk om de oven weer eens goed te gebruiken. Gebruiksaanwijzing kan iets duidelijker, welke kant boven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

heerlijk en lekker makkelijk moet wel een grootte oven hebben ook de temp meter was ideaal

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden nog nooit gevulde kalkoen gegeten, en toen wij Boers & Boers in de pop-up store ontmoeten in de markthal in Rotterdam hadden we niet kunnen bedenken dat wij kerst 2016 onze familie zouden verrassen met zo een heerlijke gevulde copas kalkoen! De reactie van onze familie was zo leuk, de kalkoen was heerlijk, de Coronation Sauce en Jus de Veau smaakte er perfect bij. De vulling was ook precies goed. Dit was een maal die zeker voor herhaling vatbaar is. En de volgende dag nog heerlijk genoten van de restjes die over waren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi opgevulde kalkoen. Kwam toe in een verzorgd pakket, en op het afgesproken tijdstip. Gebruiksaanwijzing was erbij. Hebben die opgevolgd en kregen als resultaat een mooi gebakken beestje

Procureur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor ons was het belangrijk dat het product glutenvrij was. En dit kunnen we zeer zeker aanbevelen. Met zorg bereid en geleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

laatste kerst de kalkoen op de green egg barbecue bereid onze engelse familie die over was waren verbaast over het eindresultaat het was voor de 3e jaar weer uitmuntend zal zeker weer bestellen als het zo ver is met vriendelijke groet H reijerse

4 sterren: goede service, goed behandeld

de glutenvrije kalkoen was uitstekend. Service van Boers&Boers is perfect. Al met al een geslaagd kerstdiner.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service,uitleg en goede kwaliteit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een duidelijke omschrijving hoe ik de kalkoen moest bereiden, met handige thermometer erbij, waardoor we een mooie en heerlijk malse kalkoen hadden met kerst!

rollade

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bestellen bij Boers&Boers zorgt dat je een halve dag overhoudt met Kerst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoe makkelijk wil je het hebben met kerst! Een overheerlijke kalkoen, keurig vriesvers verpakt geleverd (met kerntemperatuurmeter en marinade) op tijdstip dat jou uitkomt. Het enige dat je hoeft te doen is in de oven schuiven en met de duidelijke beschrijving kan het gewoon niet mis gaan. Top!

Witdonk 20

5768RD Meijel