4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bereiden was al een feestje op zich! En een heel goede beschrijving

4 sterren: goede service, goed behandeld

Spannend of de kalkoen wel in onze kleine oven zou passen. Gelukkig geen probleem. Makkelijk te bereiden met goede omschrijving. Geen stress en daardoor zelf meer genieten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een ontdekking die geholpen heeft om de eindejaarsperiode feestelijk en smakelijk te beleven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Normaal uren in keuken als Mr. Bean. Nu ontvangen, volgens voorschrift behandelen en heerlijk eten. Perfecte formule en wat een tijdsbesparing en rotzooi in de keuken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord: doen! Het feest begint al bij het bestellen en als je de kalkoen dan eenmaal hebt ontvangen, heb je weer een feestje door de bereiding. En als hij dan eenmaal op tafel staat, is de avond compleet en kan niet meer stuk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was de 1e keer dat we bestelden. Grote vraag was of de informatie op de website waargemaakt kon worden. Het antwoord:JA. In een mooie koeltas met een heldere uitleg over de beschrijving werk de kalkoen op tijd geleverd. Zou zeker nog een keer bestellen, maar het blijkt dat we kalkoen niet echt lekker vinden. Licht niet aan Boers en Boers, maar onze smaakpapillen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hadden hoge verwachtingen, zijn waargemaakt !

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kalkoen was ruim voldoende voor 8 personen en hebben een dag later nog heerlijk de rest opgegeten. De kalkoen was lekker en goed gevuld maar de verhouding prijs t.o.v. van de kwaliteit is aan de hoge kant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geweldige service, zowel bestellen als de levering verliep vlekkeloos. helaas was mijn thermometer defect, waar ik wat laat achter kwam, dus had ik een wat droge kalkoen. Jammer! smaak was perfect.....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je eens flink wil uitpakken met kerst dat is de gevulde kalkoen van Boers & Boers een uitstekende keuze. Ik had weinig ervaring met het bereiden van kalkoen. Maar met de aanwijzingen die beschreven staan samen met de vleesthermometer is 't resultaat geweldig geworden!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dankzij het mooie product en de heel duidelijke handleiding hebben we een erg mooi kerstdiner gehad!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had de gevulde kalkoen besteld voor het kerstdiner en het was een gigantisch succes. Ik zag een beetje op tegen de bereiding maar toen ik de kalkoen geleverd kreeg was dat snel over. Er zit een heel duidelijke beschrijving bij waardoor het eigenlijk niet mis kan gaan. Bovendien was alles compleet, tot en met de temperatuurmeter aan toe. Hier is dus een nieuwe traditie geboren binnen ons gezin, kalkoen van Boers & Boers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige kalkoen gegeten. Aanrader voor iedereen, ook als je niet kunt koken:-).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige tip! Kalkoen gevuld en al laten bezorgen, op tijd en netjes afgeleverd, super goed verpakt, goede beschrijving ontdooien en klaarmaken en.......heerlijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik persoonlijk vond de kalkoen toch wat droog. Misschien omdat hij te lang in de folie heeft gerust. Als hij dan inderdaad verder gaart, moet hij eerder uit de oven. Dat zou wat duidelijker omschreven moeten worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemakkelijke en erg lekker, feestelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer geslaagd voor grotere groepen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede reclame, uitnodigend, maar ver van het resultaat wat is beloofd. Let wel, dit is de mening van 12 personen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

na het televisie gezien te hebben, gelijk besteld voor de kerst,dus gemakkelijk menu kunnen samenstellen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt een aanrader voor de feestdagen , heerlijk gegeten , makkelijk te bereiden, kortom voor herhaling vatbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een deceptie van de eerste orde, helaas.

Witdonk 20

5768RD Meijel