4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij toeval ontdekt en een aangename verrassing gebleken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Andere manier van Kalkoenbeleving.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heerlijke kalkoen, zonder gedoel voor jezelf. Uitstekende service, prima werkbeschrijving. Tip: Zelf alleen alles controles goed verrichten (mn oventemperatuur gelijk aan wat oven moet geven) zeer belangrijk in startfase!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het klaarmaken van de kalkoen is voor mij prima gegaan.ik ben erg onzeker in .ben geen keukenprinses.raad het iedereen aan die daar ook mee zitten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service, heerlijk vlees en leuke e-mail kontakten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kalkoen was voor ons een zeer geslaagd avontuur. Voor ons gezin was de cadeau gekregen kalkoen veel te groot, vandaar dat wij hem pas na de kerst op het menu hebben gezet. Alles wat echt van belang was bij de bereiding zat in het pakket, en voor de rest was er de duidelijke instructie. We hebben met 10 personen genoten van het kalkoen diner, een mals dier met een heerlijke vulling, en met 16 personen was er ook ruim voldoende gevogelte geweest . Een avontuur voor ons om een complete kalkoen te bereiden maar door de manier zoals ze aangeleverd werd en de duidelijke instructies zelfs voor een bijna leek de mogelijkheid om een professioneel uitziend en smakend "stukje" vlees op tafel te zetten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zelf gevulde kalkoen bereiden wilde ik altijd al een keer doen, maar ik zag er erg tegenop. Wordt toch gauw er droog - en veel werk. Met de voorbereide kalkoen voorzien van prima instructie was het prima te doen. Duurt nog steeds lang, maar dat is vooral wachttijd. Het resultaat was heerlijk, mals en fantastisch om te zien - a dream come true. Je had de gezichten moeten zien toen ik de schaal opdiende! Volgende kerst maak of koop ik nog van die papieren "koksmutsjes" voor om de poten. Dan is het helemaal af.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van begin tot einde goed geregeld. Prima website, bezorging goed geregeld, duidelijke handleiding en een makkelijke bereiding. Prachtig om op tafel te zetten en ook niet onbelangrijk dat Wakker dier er goed over oordeelt... Een absolute aanrader!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor 17 mensen koken is een feestje met de gevulde kalkoen van Boers. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en als je je daar aan houd, kan het eigenlijk niet mislukken! Zo heb je ook nog tijd over om met je gasten het glas te heffen en een babbeltje te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een kalkoen van Boers&Boers geeft je Kerst extra inhoud!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is heerlijk om geen zorgen te hebben over een groot stuk "vlees" bij het kerstdiner. Het is goed voorbereid op deze manier en makkelijk te doen. Je focus kan dan liggen op de bijgerechten en dat is dan zeer overzichtelijk allemaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastische kerstkalkoen die je met minimale inspanning op tafel zet een aanrader voor iedereen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker gebruiksvriendelijk tot de laatste kluif opgegaan. Alleen je oven is een uur of 4 in genruik. Dus rekening houden met de rest van je maaltijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Helaas niet voldaan aan onze verwachting. Jullie info deed meer vermoeden :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat voelden wij ons rijk deze kerst, met al onze geliefden en een heerlijke kalkoen op tafel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vond de service en afhandeling fantastisch. De bereiding is eenvoudig omdat er een duidelijke beschrijving bij zit. Zal het ook zeker aanraden bij familie en vrienden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professionele producten vergezeld van een professionele (digitale) begeleiding. Ik heb nog nooit zo'n lekkere kalkoen bereid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van bezorging tot consumptie, klasse!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfect product, heerlijk van smaak, met de zeer uitgebreide, maar gemakkelijke gebruiksaanwijzing goed te bereiden. Kan eigenlijk niet mislukken. voor herhaling vatbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst een kalkoen met kerst gegeten. Was erg lekker met een eigengemaakte cranberrysaus en champignonsaus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben genoten van begin tot einf. Mijn vragen werden goed behandeld. Onze kalkoen was super mals.

Witdonk 20

5768RD Meijel