Heerlijk gevulde kalkoen

Voor het eerst gevulde kalkoen besteld. De aanwijzingen voor het bereiden waren super duidelijk en makkelijk. Ik heb hem op dezelfde manier op de Kamado bereidt, hij was heerlijk. Ook de bezorging was super geregeld.

Absoluut de beste!

Fantastische gevulde kalkoen en net zo lekkere bij producten. Bestellen is simpel en de bezorging is meer dan fantastisch. Geen enkele webshop is zo precies op tijd. En dit was onze vierde bestelling en ze waren allemaal even goed.

Uitstekende bio kalkoen

Van bestellen tot leveren en bij het bereiden wordt je goed geinformeerd hoe. Het was heerlijk. Volgend jaar weer!

Geweldig.

Lekker, goed en prima bezorging.

• Product (hoofdaankoop): Ham

Perfect!

Heerlijk kerstdiner zonder stres! Dit jaar een kalkoenrollade ipv hele gevulde kalkoen en ook deze was heerlijk. Duidelijke bak instructie. Met dank aan jullie enthousiaste team!!

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

De service (logistiek aanlevering, gebruiksaanwijzing) is uitstekend, evenals de geleverde produkten

We hadden voor Kerst een gevulde kalkoen besteld en hertenbiefstuk. Beide waren van zeer goede kwaliteit.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Mooi kerstmenu zonder veel moeite

Mooie kalkoen, goed verpakt (en dus houdbaar tot kerst), prima gebruiksaanwijzing. Kortom, je zet zonder moeite een mooi product op tafel. Niet goedkoop maar wij vinden het wel waard.

Heerlijk gegeten

Overheerlijke hertenbiefstuk en worstjes met spek gegeten om je vingers erbij op te vreten

• Product (hoofdaankoop): Hertenbiefstuk

Eten en service eerste klasse

Kalkoen en Wiltshire ham waren perfect. Bestelling (ook een late toevoeging van de ham) waren nauwkeurig uitgevoerd. Zeer Klanten-vriendelijk en behulpzaam aan de lelefoon.

Simple and delicious

Boers & Boers are now a firm part of our Christmas tradition, their turkey and ham are perfect. I an honestly recommend them 100%

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Super lekker en super makkelijk

Een mooi traditioneel kerstgerecht, precies op tijd bezorgd en makkelijk klaar te maken! Een aanrader!

perfectie met een vanzelfsprekendheid

Mede door boers&boers was het een óók letterlijk zalig kerstfeest.

Geweldig !

Voor ons was dit het tweede jaar op rij dat wij hebben besteld bij Boers&Boers. Ook deze Kerst weer een top product op tafel kunnen zetten. Prijzig was de hertenrugfilet wel, maar was het zeker waard. Ook de jus met port paste er prima bij. Het online bestellen, het produkt en de levering een dikke 10 voor Boers&Boers

• Product (hoofdaankoop): Hertenrugfilet

Een eerste ervaring maar gelijk een topervaring

De gevulde kalkoen als hoofdgerecht. Daarnaast ook de kreeftensoep, voor- bij- en nagerecht besteld. En samen met het oude servies van oma was het een zeer geslaagd en makkelijk te bereiden, klassiek kerstdiner. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Super service, levering en product.

Makkelijk voor een geweldig kerstdiner.

• Product (hoofdaankoop): Ham

Absoluutniet top!

Niet goedkoop maar het hele pakket van product tot eindresultaat is top, goed doordacht en met zorg uitgevoerd waardoor wij zeer tevreden zijn over het geheel. populair gezegd : je wordt ontzorgd. Dit jaar de nieuwe kalkoenvulling geprobeerd: echt een aanrader! Verder ook de eendepoten, ook bijzonder lekker!

Dik tevreden

Al twee jaar op rij de kalkoen gegeten. Dit jaar de speciale vulling. Een topper! De communicatie is top. De levering is super goed georganiseerd. De instructies zijn duidelijk en to the point. Het resultaat is heerlijk! Een absolute aanrader.

Gewoon super

Constante kwaliteit. Heerlijke Kalkoen met vulling. Gemakkelijke bereiding. Goede en duidelijke bezorging.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Je krijgt wat beschreven word.

Was mijn eerste ervaring maar zeker voor herhaling vatbaar! Duidelijke uitleg van hoe de kalkoen te bereiden. Thermometer was ook fijn. Nog nooit had ik een kalkoen bereid maar ging heel erg goed! Ga zeker nog een keer bestellen.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen gevuld

Lekker en makkelijk te klaar te maken.

Gevulde halve kalkoen besteld. De kalkoen zelf was lekker echter de vulling was niet aan ons besteed. Deze had was ons betreft mínder papperig mogen zijn en had meer smaak en bite mogen hebben. Het bereiden ging niet volgens de meegeleverde bereidingswijze maar dat had te maken met mijn elektrische oven. Al met al toch een heerlijke kalkoen met 6 personen gegeten.

Grandioos.

Voor het zoveelste jaar op rij de hele gevulde kalkoen geserveerd. Valt altijd in de smaak. Bij ons al jaren de traditie op Kerstavond. Dit jaar een extra gast aan tafel gehad die nog nooit kalkoen had gegeten en vond het heerlijk. Kalkoen zoals gewoonlijk snel te bestellen, keurig op tijd geleverd en makkelijk te bereiden. Bijna geen omkijken naar en daarom rustig de tijd om andere etenswaren op tijd klaar te hebben. Ook dit jaar weer een dikke 10 voor Boers&Boers.

Een topervaring

Onze kenningsmaking met Boers&Boers! Voor het eerst, in mijn lange reeks Kerstdiners, o.a. een (halve) gevulde kalkoen geserveerd als onderdeel van een buffet. Superlevering, mooi op tijd, heel verzorgd, de vrij hoge bezorgkosten zijn hun geld echt wel waard. Een mooi stuk vlees, wat ik wel wat moeilijk vond snijden. Volgend jaar wordt het denk ik, de rollade....Evenwel: een heel duidelijke bereidingswijze en (ondanks dat we veel te doen hadden in de keuken buiten het kalkoentje om) leuk om te doen zo.. Heerlijke vulling...Kortom genoten

Prachtige producten

Heerlijk gegeten van de gevulde kalkoen met goede jus. Als voorgerecht de kreeften soep ,zoals die hoort en de sticky toffee pudding met vanille roomijs. Bezorging in mooie verpakkingen, uitgebreide bereidingswijzen en daardoor geen mislukkingen of stress! Kan het iedereen aanbevelen.

• Product (hoofdaankoop): Kalkoen heel, ongevuld

Een echte aanrader, goede kwaliteit en service

Een echte aanrader. Goed vlees, netjes verpakt en volgens afgesproken tijd afgeleverd. Instructie bereiding duidelijk.

zeer goed

Deze Kerst voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst. De halve gevulde kalkoen was ruim voldoende voor 6 personen en iedereen vond het super lekker. Via de webside besteld en prima bezorging. Zo handig alleen maar in de oven schuiven en de kerntemperatuur in de gaten houden.

Witdonk 20

5768RD Meijel