Het werkt geweldig zowel koelen als verwarmen

Uitstekend bedrijf en kundig bedrijf om zaken mee te doen

Onze ervaring is helemaal top van eerste contact tot en met de afronding in een woord geweldig. Hierdoor veel minder sloop en breekwerk nodig duidelijk advies wat klopt en dus waar is. Nette prijs kwaliteit verhouding, supersnelle service voor zowel offerte als ook het kunnen monteren als ook de montage zelf. Hele nette afwerking en waar mogelijk denken de monteurs met je mee. Monteurs zeer aardig en zeer bekwaam!!! Al met al een top bedrijf wat wij kunnen aanraden.

Super professioneel geïnstalleerd in 1 dag

Met 3 man sterk in 1 dag airco aangelegd met 1 buiten unit en 4 binnen units. Goed overleg voor concrete plaatsing van binnen units en buiten unit. Alles netjes op tijd afgekregen binnen 1 dag. Knap werk!

Supernetjes

Uitstekend geholpen aan 3 airco's door de mannen van Hodi installatie. Eigenaar Edwin is komen kijken en kwam met een nette offerte. De twee installateurs kwamen op afgesproken datum en tijd langs en hebben de units netjes geïnstalleerd. Er werd zelfs gestofzuigd achteraf! Ook de aftercare is top! Nu zitten we er warmpjes bij in de winter.

Goede vaklui keurig gewerkt

Snel contact, komt afspraken na en denkt met je mee. Heel fijn bedrijf!

Scherpe prijs en netjes gewerkt

Goede prijs, snel antwoord bij vragen en er wordt netjes gewerkt

Was goed ervaren.

Gemaakte afspraken werden “gewoon” nagekomen. Vakkundig en netjes werk afgeleverd

Prettig dat de afspraken werden nagekomen. Schoon werk geleverd. Helemaal prima

Denken mee en werken netjes.

Mijn moeder wilde een Airco maar ze wist nog niet precies waar ze deze wilde. Dus ik heb Hodi uitgenodigd voor een advies. ze hebben het bij mij thuis ook perfect gedaan. Dus na het advies gelijk de offerte ervan gevraagd. Deze was binnen de verwachting. Dus na opdracht twee medewerkers die heel netjes hun werk hebben gedaan. Mijn moeder is tevreden dus ik ook.

Vlotte communicatie, eerlijke informatie en uitstekende kwaliteit!

Vanaf het eerste contact tot na de plaatsing van de airco verliep de communicatie prima! De offerte zag er goed uit, de uitleg over de werking van de airco was helder en we kregen snel en duidelijk antwoord op vragen. Binnen twee weken na de aanvraag werd bij ons thuis bekeken welke opties er waren. Er werd vooral gezocht naar een praktische oplossing, waarbij ook de prijs in de gaten werd gehouden. De plaatsing verliep professioneel door vriendelijke monteurs, die alles netjes achterlieten. We zijn heel tevreden over Hodi en na een maand gebruik van de airco kunnen we alleen maar zeggen dat het echt topkwaliteit is. Er zijn veel verschillende opties om de airco naar je eigen wensen in te stellen, hij maakt weinig geluid en werkt fantastisch! Kortom: een aanrader!

Zeer kundig en vriendelijk

Zeer kundig en vriendelijk

De installatie is prima volgens afspraak gelopen!

Zeer tevreden, nette monteurs

Hodi Koeltechniek heeft prima werk geleverd. Top

De geplande afspraak was in het systeem van hen niet goed verwerkt en daardoor stonden ze niet volgens planning bij mij voor de installatie van de airco. Maar Edwin heeft direct alles omgegooid en binnen het uur waren Edwin en 2 monteurs bij mij aan het werk en was de airco zo opgehangen. Alles naar wens en werkt prima.

Geweldig team!

No nonsense bedrijf. Geen mooie praatjes, maar heldere uitleg vóóraf. Er wordt ook een duidelijke offerte opgemaakt. Hardwerkende mensen die weten hoe ze de klus moeten klaren. Ook onze vragen per mail werden keurig en op tijd beantwoord. Het werk werd netjes uitgevoerd en opgeruimd en er werd goede uitleg gegeven over de werking van de airco. Er was een klein dingetje waarover we niet helemaal tevreden waren, maar dat werd snel en vakkundig opgelost! Dikke pluim voor de medewerkers! Alles werkt perfect en wij zijn er erg blij met onze airco's!!

goed advies, sneller levering

Dachten goed mee naar de juiste oplossing. Snel en goed geleverd

Super tevreden

Ze komen de gemaakte afspraken na en leveren goed conform prijs kwaliteit wij zijn zeer tevreden kan niet anders zeggen

Geweldige service en vriendelijk personeel

Meeleefend in de situatie en snel en deskundig geïnstalleerd.

Vakmanschap van begin tot eind

Ik heb 4 verschillende leveranciers over de vloer gehad voor een intake. Hodi Koeltechniek wist me het meeste vertrouwen te geven én was prijs/kwaliteit de beste. Het contact met Edwin was op elk moment duidelijk en prettig. De installatie (2 buiten units, 3 binnen units) was al begin van de middag klaar en op vakkundige wijze (inclusief netjes/schoon) gedaan.

TOP bedrijf, van A tot Z ontzorgt en geregeld.

Zeer tevreden over de airco's, de medewerkers, de uitleg, oog voor detail en de afwerking. In 1 woord Super. Zeker een aanrader.

Zeer deskundig. Goed en netjes werk geleverd

Netjes en snel gewerkt. Goed advies

Heel tevreden met de installatie van de airco Netjes en vakkundig uitgevoerd

Ze houden het hoofd koel

Afspraken worden perfect nagekomen Zeer vlot afgehandeld Keurig gewerkt

Goed werk geleverd!

Goede, vlotte en nette communicatie. Komen langs voor de offerte en bekijken samen wat de beste mogelijkheden zijn. Ze zijn dan wel geen prijsvechter, maar dat zie je zeker terug in de uitvoering! Erg blij dat ik voor HODI Koeltechniek heb gekozen. Mocht er een tweede airco nodig zijn weet ik ze weer te vinden!

Bolderik 20

5374DG Schaijk