Goede installatie en nette bekwame medewerkers

De installatie van de airco's is goed verlopen. De monteurs hebben netjes gewerkt en locaties van units is netjes overlegd. Na installatie korte maar duidelijke uitleg over de werking. Zeer tevreden

In alle opzichten zeer tevreden! 10 met een griffel, wat ons betreft.

Duidelijke offerte; snelle levering; keurige installatie en buitengewoon prettige medewerkers. We kunnen dit bedrijf zeer aanbevelen.

Alles volgens afspraak en netjes gemaakt.

Alles volgens de afspraken en in goed overleg gemaakt. Netjes gemaakt en geplaatst.

Vriendelijk personeel en top producten

Erg meedenkend en vakkundig. Ook geen rommel achtergelaten. Zeker aan te raden om door Hodi je airco te laten plaatsen.

Goede communicatie, prima gewerkt.

Goede communicatie, goed werk verricht.

Keurig nette vriendelijk hard werkende jongens die de airco gemonteerd hebben. Precies op tijd en keurig werk geleverd. Zeer goed contact met het bedrijf.

Professioneel en netjes

Hodi werkt erg netjes, ze overleggen goed hoe e.e.a. aangelegd moet worden en werken alles zeer netjes af. Ook wordt er duidelijk een toelichting op de airco gegeven voordat ze vertrekken. Zeer tevreden!

goed behandeld

alles volgens afspraak afgehandeld

snel, professioneel, en goed

advies, plaatsing van airco/warmtepomp gebeurt vakkundig, netjes en snel. Goed bedrijf

Vakmensen leveren vakwerk, top bedrijf!

Ik heb al meerdere airco's laten plaatsen door HODI, ze geven goed advies en leveren vakwerk. Nemen al het verpakkingsmateriaal mee terug en leveren netjes op.

Uitermate tevreden

Komen afspraken na, in alle opzichten

Heel goed

We zijn heel te vrede . Vooral hoe netjes werken en een keurig uitleg. Ook daarna als we nog belde voor Informatie . Ik zou zeggen gaat zo door. Groette. L.Pardoel Kerkdriel

Zeer vriendelijk, professioneel geholpen. Netjes werken en goede uitleg. Wij zijn zeer tevreden.

netjes

professioneel en netjes

Hartstikke tevreden!

Erg blij met m'n airco. Verkoelt mijn slaapkamer perfect maar heb 'm ook al eens gebruikt om even snel de woonkamer te verwarmen. De zeer vriendelijke monteurs hebben super netjes gewerkt en een goede uitleg gegeven over de bediening. Al met al dus héél tevreden met mijn aankoop!

Goede prijs, duidelijke afspraken, net werk, no nonsens

Ervaring zoals hierbovennbeschreven!

Netjes gewerkt door kundig en vriendelijke monteurs!

Alles wat afgesproken is, is keurig geregeld. Mooie oplossing bedacht. Heel vriendelijke monteurs die ook nog netjes en vakkundig zijn. Ik raad hodi van harte aan!

Professioneel in advies, communicatie en installatie.

De aanpak met betrekking tot het advies welke airco-systemen noodzakelijk en wenselijk zijn, verliep efficiënt. De communicatie was helder en duidelijk. De installatie gebeurde professioneel en efficiënt.

Er is binnen een dag goed werk geleverd

De twee jongens die hier waren hebben goed werk geleverd en hebben samen rustig gewerkt om onze airco’s op te hangen. Ze werkte heel netjes en hebben alles netjes opgeruimd.

Goed advies, prettige installateurs!

Installatie ging netjes en snel. Communicatie vooraf ook prima. Fijne partij.

op tijd, keurig gewerkt, vriendelijk en kundig personeel

op tijd, keurig gewerkt, vriendelijk en kundig personeel

we zijn heel tevreden over de service en de werkzaamheden van Hodi.

Vooraf is heel goed meegedacht over de beste oplossing, waar de airco units zouden worden geplaatst en hoe de leidingen zo goed en onzichtbaar mogelijk konden worden weggewerkt. Bij de montage is volgens die planning en netjes gewerkt en het werk is echt keurig opgeleverd.

Professioneel, netjes gewerkt, vriendelijke monteurs!

Goed op elkaar ingespeeld duo heeft bij mij de airco geïnstalleerd. Ze hebben goed gevraagd wat de belangrijkste kamers waren om te koelen en daarop de plaatsing van de airco afgestemd. Erg tevreden!

Snel,netjes,vakkundig,wordt schoon achter gelaten!

Snel en vakkundig geplaatst, nette mannen en heldere uitleg over de functies van de airco.Ze ruimen nadien alles netjes op.Top service!!

Keurig netjes

Keurige en nette plaatsing van beide airco’s. Alles netjes uitgelegd en opgeruimd. Personeel zag er ook verzorgt uit

Bolderik 20

5374DG Schaijk