Super goed en niet te duur

Heb in 2016 buiten zonwering gekocht en later uitval scherm. Echt super geregeld en onderling goede communicatie. Nu verhuisd naar Rockanje en weer uitvalscherm besteld wederom super!!!!! Echt heel blij mee. Alle buren gezegd bij hun kopen nu ook weer screen besteld . Mvg Antony

prima ervaring

goede service, vriendelijke monteurs,

zeer tevreden over het hele proces van bestellen tot plaatsen.

eerlijk en de klant is koning

Alles goed doorgesproken en gemonteerd Alleen zou het fijn zijn dat er vooraf gecommuniceerd wordt over dat er bij aflevering direct gepint moet worden, dit was mij niet bekend

super geregeld

prima prijs, hebben zich aan alle afspraken gehouden mensen die ze op gehangen hebben waren kundig vriendelijk en dachten goed mee, hebben alles goed uit gelegd en alle rotzooi meegenomen heb geen enkel negatief punt

Ik ben zeer tevreden hoe het gegaan is

Hele fijne zaak

Je wordt hier goed geholpen. Vragen worden goed en vriendelijk beantwoord. Een betrouwbaar bedrijf, lijkt mij. Montage wordt accuraat uitgevoerd.

Uitmuntend

Wij zijn uitstekend geholpen in de showroom en de 2 monteurs hebben de markies prima opgehangen .vakwerk

gewoon goed geregeld

Goede prijs service fijn geholpen

Niet doen !!

Heel slecht geregeld verkeerd maat geleverd paar manden laat Schim ingezet Overal heel slecht

Vriendelijk personeel zonder prestaties. Slechte servies en onderlinge communicatie zeer slecht.

Deze zaak is geen score waard.. in oktober 2018, paneelgordijnen gekocht. Levering zou met 6 weken plaatsvinden; beloofd was zeker voor de kerst. Het werd uiteindelijk 2e week januari 2019.Na ophanging bleek er verkeerd gemeten. Dit direct gereclameerd. Gordijnen waren veels te lang en schuurden over de vloer. Na vijftien dagen kwam de baas kijken. Verder bleken de paneelgordijnen enorm gekreukt. Uiteindelijk zijn door de eigenaar nieuwe gordijnen besteld. De Levering zou 6 weken duren. Dit werd uiteindelijk eind april ruim 3 maanden later dus. Op een maandag zouden gordijnen geleverd worden. Er kwam echter niemand. Na te hebben gebeld waren gordijnen zoek. Onnodig een dag vrij genomen. Wel financiële vergoeding gehad van Bastasol v euro 70. Uiteindelijk toch dan de gordijnen na ruim 6 maanden na bestelling geleverd. Maar we zijn er nog niet. Begin jullie was er een lamel in de nachtelijke uren naar beneden gekomen. Toch maar weer naar Bastasol gebeld. Wederom een aardige en begripvolle eigenaar zonder invloed op zijn personeel. Ze konden niet eerder komen dan over 14 dagen. Dit wordt dus eind juli. Afwachten dus maar. Eerder kon het natuurlijk niet. We wachten weer af. Wordt vervolgt. Wel 1700 euro afgelikt.

Product goed, communicatie slecht

De verwachte levertijd is langer dan aangegeven, mede doordat de installatie pas gepland wordt nadat Bastasol de goederen van de leverancier heeft ontvangen. Wij hebben zelf 2x moeten bellen over de leverdatum van het product. Product is echter mooi. Daarnaast wordt er van te voren niet gecommuniceerd dat er allerlei extra kosten bij kunnen komen bij het inmeten. Daarnaast zitten wij nu met 2 knoppen met bijbehorende draden (via de binnenkant ipv buitenkant) voor het bedienen van de rolluiken. In de winkel is dit besproken, tijdens het inmeten is dit besproken (ineens ook weer meerkosten), maar is alsnog niet overgekomen. Ten 2e is de kabel/stekker te kort, waardoor er nu een stekkerdoos in het zicht ligt. Hiervoor ga ik nog langs de winkel. Oja en na het inmeten heb ik nog een email verstuurd naar Bastasol betreft allerlei zaken, maar daar is gewoonweg niet op gereageerd. Dus al met al: product een 9, communicatie een 2

Goede service. Fijne mensen!

Niet goed

Het zonnescherm hangt helemaal niet naar mijn zin, ga daar maandag een klacht over indienen.

Prima service en montage.

Had alleen wel fijn geweest voor de monteurs als er een handje extra was geweest om hem naar boven te takelen. Maar het is goed gekomen en wij zijn tevreden.

Uiteindelijk goede service

Helaas was er iets mis gegaan tijdens het bestelproces. Hierdoor moesten we 4 weken langer wachten op ons zonnescherm. Dit is verder netjes afgehandeld, kan gebeuren. Montage meer dan keurig. Vriendelijke mannen en erg netjes gewerkt!!

Goede service en uitstekende monteurs . Ron en Michel

Heer Ron Braber professioneel en voorkomend . Heb de beste monteurs van Nederland gehad . Ron en Michel . Probleempje wordt door heer Braber opgelost .

Goed en duidelijk contact en uitleg over het product en gang van zaken over bestelling, levering etc.

Goede service, uitgebreid programma en deskundig

De ervaring met Bastasol voor de levering van de Stobach Pergolino P3000 pergola zonwering is prima. Een bedrijf dat gericht is op service en denkt in oplossingen. Dus ook een goede leverancier voor moeilijkere gevallen. Het assortiment is doordacht en veelzijdig. Snelle reactie op vragen, goed benaderbaar. Deskundig en praktisch advies in de showroom en aan huis. De montage van de Pergolino inclusief follow-up verliep geroutineerd en zonder problemen.

Fantastisch

Unilux hor aangeschaft. Na een jaar wat problemen. Door sublieme service snel en adequaat opgelost. Hulde.

Alles naar wens.

Zonnescherm (aan de gevel) is geheel naar wens geleverd en geinstalleerd.

Prima gedaan, duidelijk, netjes en op tijd.

prima service en producten

snelle en goede plaatsing in overleg

Goed werk en service

Komen afspraken na. En het werk is prima, alles in overleg.

Charloisse Lagedijjk 563 565

3084LC Rotterdam