4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had het wel leuk gevonden als ik seniorenkorting had gekregen.😀

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Opnieuw een beoordeling en deze keer MET cijfer, voor ons een dikke 10. Ongelukje bij het uitpakken van de jaloezieën, touwtjes doorgeknipt!!! Na melding werd het naar volle tevredenheid opgelost waarvoor een chapeau voor dit bedrijf en hun vriendelijke kundige medewerkers. Absoluut aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Brustor pergolazonwering is onlangs zeer kundig geplaatst. Nu maar wachten op het mooie weer.

• Ervaring met: Horren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

oude zonnescherm snel verwijderd en afgevoerd en nieuwe snel geplaatst, alleen jammer dat ze hele botte en versleten houtboren bij zich hadden. vriendelijke monteurs verder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige minpuntje dat 5 van de 7 rolgordijnen het trekkort uit 2 delen bestaat erg vervelend want de sluitingen blijven iedere keer hangen op het gewichtje volgens mijn mening moet de trekkoorden ook uit een geheel bestaan, heb dit nog nooit meegemaakt ook bij mijn zoon niet die dezelfde rolgordijnen heeft ook bij u vandaan .

• Ervaring met: Raamdecoratie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn beoordeling is gebaseerd op 1. het voortraject (eerste kennismaking, het inmeten en de planning van plaatsing) 2. de daadwerkelijke plaatsing en ik zal beide fases toelichten. Mijn eerste contact met Bastasol was positief. Ron den Braber kwam professioneel over en dacht mee over de beste oplossing. Ook gaf hij in begrijpelijke taal uitleg en antwoord op mijn vragen. Het verloop van de bestelling was vooraf duidelijk en is ook volgens afspraak verlopen. Op de dag van de plaatsing was er enige wrijving ontstaan tijdens een telefoongesprek tussen mij en een Bastasol medewerker in de winkel (naam onbekend). Deze medewerker kwam in eerste instantie niet erg klantvriendelijk over. Alhoewel de toon later veranderde kwamen we niet tot een oplossing. Nadat de monteurs met een andere medewerker in de winkel (naam onbekend) hadden gebeld kwamen we gelukkig wel tot een passende oplossing. Mede daardoor, de positieve ervaring tijdens het voortraject en de kwalitatief hoogwaardige producten zal ik Bastasol zeker aanbevelen en zeer waarschijnlijk zelf ook weer benaderen voor zonweringsproducten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij ons moest een zonnescherm van het ene adres overgeplaatst worden naar het andere adres, het is fantastisch opgelost door heel vriendelijk en deskundig personeel.

• Advies N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig advies bij bestelling, nemen ruim de tijd voor advies en uitleg aan de klant. Bij plaatsen zonwering werd secuur en netjes gewerkt. Ook werd er overlegd met de klant, om de zonwering naar zijn wensen te plaatsen. Leuk personeel, met op zijn tijd een geintje.

• Advies
  • Kwaliteit van de oplossing N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat er alleen beoordelingen worden weergegeven over grote projecten. Bij de kleinere, minder belangrijke, zijn de communicatie problemen niet gering, wordt er langs elkaar heen afgesproken, en de uitvoering laat erg lang op zich wachten. Nu al 4 maanden, of heet dit vrouw onvriendelijk? U vraagt naar een cijfer voor klantvriendelijkheid, ik zou nu zeggen een zoethoudertje.

• Ervaring met: Horren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden op vrijdagmiddag nog geholpen door een medewerker die trots is op wat hij doet en het bedrijf waar hij werkt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben ervoor gekozen om onze overkapping aan te schaffen bij Bastasol aangezien we een heel fijn aankoop gesprek hebben gehad met duidelijke uitleg, het meedenken in oplossingen en ze hebben echt de tijd voor ons genomen. Uiteraard zijn we bij meerdere bedrijven geweest, maar Bastasol gaf ons absoluut het beste gevoel. Ook de montage is super verlopen. Wat een vakkundigheid! Stefan en Jeroen! en wat is het toch heerlijk om weer opnieuw verliefd te zijn op je eigen huisje. Heel erg bedankt voor alle goede zorg Bastasol! Groetjes van 2 zeer tevreden klanten

2 sterren: slechter dan verwacht

Zonwering besteld en screens.zelf gebeld na 6 weken wanneer geplaatst.afpraak gemaakt op de dag zelf waren de screens er wel maar bij markiezen ontbraken vele onderdelen. Dus alleen screens geplaatst door stel vrouwontvriendelijke seksistische zzp'ers. Afwerking binnen niet gedaan.geengootjes voor de kabels. Na paar weken tweede ploeg voor de markiezen.ging beter...

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prachtig materiaal, wat vertraging en schade, maar geweldig opgelost! Uiterst vriendelijk verlopen contacten en welwillendheid. Er viel zelfs te spreken over de prijs! Een en al lof!

• Ervaring met: Carport

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede behandeling en afhandeling klantvriendelijk en heel goede afspraken mee te maken. En dit bedrijf houdt zich er ook aan vandaar mijn hoge 10 beoordeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bastasol bood oplossingen en gaf diverse keuzemogelijkheden voor de ons gewenste tuinkamer. Kleur, uitvoering en technische oplossingen (met name voor de fundering) werden aangeboden en besproken. De bouw van de tuinkamer is met een grote precisie uitgevoerd en aanpassingen aan de actuele situatie zijn creatief en zeer vakbekwaam tot stand gekomen. De klantvriendelijkheid was hoog, geen vraag teveel en het resultaat is prachtig. Bastasol doet wat wordt gezegd. Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen door Ron en het team. Zonwering zelfs wat eerder geplaatst dan verwacht. Alles keurig in orde en prima afgehandeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

had onderdelen nodig voor het monteren van een buis motor en werd prima geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hadden er meer van verwacht.in de winkel was het advies goed.Wij hebben het idee dat we de verkeerde luxaflex hebben hangen... dat we thuis er niet goed over geïnformeerd zijn.wij hebben het idee dat er in de winkel andere hebben gezien. Sorry voor deze negatieve reactie

• Ervaring met: Raamdecoratie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met een goed resultaat. een klein puntje in de calculatie vooraf was gerekend met twee mandagen, maar dat bleek achteraf flink minder. Dan had de prijs beduidend lager uitgevallen. Verder alle lof.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig gewerkt op alle fronten.👌

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vervanging motor screen goed uitgevoerd; Prijs/ kwaliteit wat aan de hoge kant. Na uitleg via de mail helder.

Charloisse Lagedijjk 563 565

3084LC Rotterdam