Mooie dakkapel volgens afspraak, snel en netjes geplaatst. We zijn er heel blij mee.

Advies en communicatie was prima. Levering volgens afspraak. Plaatsing ging snel en goed, alle afval netjes meegenomen. Top!

Kwalitatief geweldig!

Kundig personeel en 2 dakkapellen binnen een dag gezet! Aanrader!

Uitstekend verlopen en keurig geplaatst

Mijn totale ervaring van begin tot eind is zeer goed. Dit bedrijf doet wat het beloofd. Al vanaf het eerste contact een zeer nette behandeling en duidelijke communicatie. Plaatsing verliep vlekkeloos en heb daarom ook geen opmerkingen.

Scheer Dakkapellen is een vakkundig bedrijf en prettig om mee samen te werken

In navolging van onze buren hebben wij ook besloten om Scheer bij ons een dakkapel te laten plaatsen. Het offertetraject verliep heel soepel en de online tool om gegevens in te zien en facturen te betalen is heel overzichtelijk en werkt makkelijk. De dakkapel was in een halve dag geplaatst en precies zoals afgesproken. Na afloop werd ook keurig al het afval meegenomen en alles netjes achtergelaten.

Netjes geplaatst

Na een wat langer offertetraject door grote drukte is de dakkapel zeer snel en netjes geplaatst. Communicatie kan wat beter. Zou kwamen wij er bij plaatsen pas achter dat de horren later geleverd worden. Dat had ik graag vooraf al geweten.

Perfecte service en precies gekregen wat we wilden

Alles is perfect verlopen, vanaf de offerte fase, het inmeten en leveren/plaatsen is prima gegaan. Het resultaat is een prachtige dakkapel die veel ruimte en licht geeft!

Fijn geholpen en goed geluisterd naar de wensen

Na een snelle levering en een goede communicatie is er bij ons een dakkapel, schuifpui en velux raam geplaatst. Alles is in een kleine dag geplaatst. De mannen werken snel en professioneel. Wel heb ik heb twee kleine opmerkingen, de uitgezaagde dakrand had netter uitgezaagd kunnen worden. Hiernaast is er nog wat isolatiemateriaal en puin blijven liggen (het meeste is wel netjes opgeruimd. Desalniettemin ben ik erg tevreden over Scheer.

vakkundig en klantgericht van A tot z

Vandaag door Scheer een prachtige dakkapel laten plaatsen op onze woning. Vanaf het 1e gesprek zeer vakkundig en klantgericht, goede adviezen met voorbeelden, meedenken met opties en mogelijkheden. Het plaatsen van, afwerking etc allemaal super netjes. Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat en het gehele proces en raden Scheer dakkapellen van harte aan

Snel en kundig geplaats. Persoonlijk contact gedurende traject

Tevreden over het traject en het resultaat. Fijn dat gedurende plaatsen en na afloop even gecheckt werd of alles naar tevredenheid verliep.

Vriendelijk eb goed personeel Goed werk afgeleverd zeer tevreden

Prima service met een mooie dakkapel als resultaat

Snel contact, goed advies op locatie. Dakkapel voldoet aan onze verwachtingen.

zeer tevreden

Op tijd geplaatst zoals afgesproken product is prima service is uitstekend behulpzaam en meedenkend

Vakmensen pursang

Mensen die verstand hebben van het vak dat ze uitoefenen. Zonder enige twijfel wordt er een gat in je dak gezaagd en binnen 4 uur staat er een dakkapel op. 😀

Prettige communicatie, goed geleverd werk en nette prijs

Vanaf het begin zeer vriendelijk en prettig contact met ze. Afspraken worden nagekomen en je wordt tijdig over alles geinformeerd. Naast een goede prijs- kwaliteit verhouding, zijn we ook zeer te spreken over de monteurs/timmermannen, ze werken netjes, zijn vriendelijk en correct. De dakkapel ziet er echt prachtig uit! Daarnaast nog 2 dakramen laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden!

Goede dakkapel voor een goede prijs

Onze tweede dakkapel via dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden. Ondanks de regenval viel de schade binnen mee. Er werd goed meegedacht over de bescherming van de vloer en het dak was supersnel weer waterdicht.

Redelijk

Via-via terecht gekomen bij Scheer. Scheer zou samen met de aannemer, die onze zolder zou voorzien van 2 extra slaapkamers, afspraken maken over wie zorg zou dragen over de afwerking en wat extra zaken als het terugplaatsen van de ventilatiekoker met afvoer door het dak en een extra trespa-plaat in dezelfde kleur als de dakkapel om een naastgelegen schuin stuk raam af te sluiten. Helaas is het gebleven bij het maken van afspraken en is van uitvoering van deze zaken (nog) niets terecht gekomen. Hierdoor moeten we helaas nog achteraf wat zaken regelen en herstellen... Kwalitatief over de dakkapel en de locatie op het dak absoluut geen klagen. Deze zaken zijn verder gewoon prima. Ziet er netjes uit en is ook netjes geplaatst. Dit hebben ze bij Scheer wel onder de knie.

Samen met Scheer Dakkapellen een mooie zolder verbouwing gedaan. Wij van Dakramennederland hebben de zolder voorzien van 2 VELUX daglicht oplossingen en 3 dakramen, Scheer heeft 2 prachtige dakkapellen gemonteerd. Wij en de klant zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken. De klant wil een referentie voor de buurt zijn en wij gaan zeker meer samenwerken met Scheer dakkapellen. Remy en zijn team....... Bedankt.

Super tevreden

Goed en een net bedrijf. We zijn er super blij mee.

Goed vakmanschap, nette en transparante behandeling

Wij hebben medio december 2019 een dakkapel laten plaatsen door Scheer. De communicatie vooraf, tijdens en na de plaatsing was helder en inzichtelijk. Goed bereikbaar. De plaatsing verliep zeer snel. Goed en betrouwbaar vakmanschap. Ook de aannemers die de dakkapel kwamen plaatsen waren erg prettig in de omgang. De dakkapel is erg fraai afgewerkt, zeker in vergelijking met andere aannemers. Vooral het rolluik is volledig ingebouwd en niet zichtbaar. Bij alles is natuurlijk een kanttekening te geven. In ons geval was het enige dat er niet genoemd was dat de ruimte voor de inbouwspots klein was waardoor ik de verkeerde spots had gekocht.

Goede prijs- kwaliteit verhouding!

Naast een goede prijs- kwaliteit verhouding, zijn we zeer te spreken over de vriendelijke en gemoedelijke wijze waarop we geholpen zijn. De monteurs/timmermannen werken netjes, zijn vriendelijk en correct.

Keurig werk geleverd volgens afspraak.

Hetgeen we hadden afgesproken, is gemaakt. We hebben goed advies gekregen. Afwerking is ook naar wens. Na wat informatie en offertes bij andere bedrijven zijn we blij met Scheers. Zeker een aanrader.

Klus naar tevredenheid geklaard

Netjes en vakkundig gewerkt Klus snel geklaard en alles netjes opgeruimd Aardige werklui Ben zeer tevreden

Prima service, uitstekende kwaliteit

Goede en snelle service, zoals afgesproken bij het maken van de offerte. Vriendelijk en vakkundig personeel die mee denken! Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Goede begeleiding en afhandeling

In 't voor traject zijn we goed geïnformeerd over de mogelijkheden, daarnaast kregen we tijdens 't inmeten aanvullend advies over de max. breedte van 't dakkapel, 't onzichtbaar maken vd hulpconstructie d.m.v. slapers en voordelen behouden van 't knieschot. Montage ging ook voorspoedig. Al bij al een goede aankoop waar we een hoop plezier van hebben.

Vakwerk

Vandaag strak volgens afspraak een mooie dakkapel geplaatst door team Scheer. Ze gebben zelfs nog een loodstrip elders op het dak vervangen die stuk was. Volgend jaar door toppers nog een velux dakraam laten plaatsen! Absoluut vakwerk

Industrieweg Oost 5 b3

6662NE Elst