Wat een vreselijk bedrijf, een jaar geleden mijn huis in Barneveld allemaal nieuwe kozijnen laten plaatsen. Muur eruit gebroken maar de voegen herstellen ho maar, waterslangen onder kozijn liggen allemaal los, kozijn 3 cm uit het lood geplaatst terwijl er zat ruimte was om het waterpas te plaatsen. Toen een half jaar geleden 12 kozijnen opgehaald voor mijn andere woning deze kozijnen ging ik zelf plaatsen, wel door hen op laten meten. Alle kozijnen draaien de verkeerde kant op de waterafvoer gaten zaten er niet in waardoor ik binnen lekkage kreeg bij alle kozijnen. 2 kozijnen moeten nog steeds geleverd worden nu een half jaar later, alle horren moeten nog steeds ingemeten worden door hen. Niemand hoor ik meer maar heb wel alles aan betaald. Morgen maar eens verhaal halen bij hun ik ben ze echt zat!!!!
Hoi bas Het verhaal klopt niet helemaal ik ben bij jullie langs geweest om de kozijnen in te meten Kunststof kozijnen draaien standaard altijd naar binnen ik heb de tekeningen door gestuurd omdat jij zelf zou gaan monteren wij hebben hier toen akkoord op gekregen en hebben voor u de kozijnen besteld de kozijnen zijn toen in januari geleverd U belt mij na 2 maanden op dat er beschadigingen aan de kozijnen zitten en dat het water naar binnen komt de leverancier van de kozijnen hebben dit zeer snel opgelost De beschadiging doet de leverancier niks aan omdat dit na 2 maanden pas gemeld werd U gaf toen aan dat de deur verkeerd om was alleen is hier op de kozijn tekeningen akkoord op gegeven. Sinds die tijd geef ik zelf toe dat de communicatie iets minder was omdat de schuld alleen bij ons in de schoenen wordt geschoven u heeft zelf een klussenbedrijf en had dit goed moeten controleren wij hebben elkaar 8 weken geleden gesproken toen heb ik u een nieuwe deur beloofd die ook komt alleen gaf u toen al aan dat u de andere deur zelf had verkocht! Ik snap uw reactie dat het lang duur Wij vinden het allen vreemd dat als wij uw andere woning niet goed hebben gedaan u wel weer opnieuw contact zoekt voor een nieuwe klus. Voor het lange wachten hebben wij u gister telefonische gesproken en zullen wij het kozijn samen plaatsen Vind het alleen jammer dat dit nu op het internet komt nadat wij een goede afspraak hebben gemaakt Vriendelijke groet Remy scheer
Drie weken geleden afspraken gemaakt, gaf mensen een betrouwbaar gevoel , gaat ook met de klanten meedenken zodat de maximale voordeel kan halen, morgen wordt geplaatst, zal vast goed komen, wordt gevolgt......
Wij hebben onze dakkapel laten zetten en binnen tevens het aftimmerwerk laten verzorgen door Scheer. Er is zeer netjes gewerkt en al onze vragen werden adequaat behandeld. Het eindresultaat is prachtig geworden. Scheer is ons inziens een zeer net bedrijf dat zijn afspraken na komt en waar klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met vriendelijke groet, Marcel en Meta
Fijne vent om zaken mee te doen. Snelle (re)acties, duidelijke communicatie, betrouwbaar, eerlijke prijzen en bovenal een vakman. Ik kan een ander zeker aanraden zaken met hem te doen. Mvg van Kooten Dorade BV ZETTEN
De dakkapel is keurig en op tijd geplaatst. De service is uitstekend. Er wordt netjes gewerkt. Vakkundig bedrijf met verstand van zaken.
Wij zijn erg tevreden over Scheer Kozijnen en Dakkapellen. Ze hebben snel een vakkundig onze dakkapel en een volledig nieuwe pui geplaatst. Afspraak was afspraak en ze kwamen snel terug om gratis nog een klein dingetje aan te passen. Het enige puntje is de drukte bij dit bedrijf. Daardoor moet je soms even geduld hebben als je een vraag hebt besteld. Uiteindelijk reageert Remy altijd netjes en duidelijk.
Zeer mooi resultaat! Erg tevreden mee!!
Goed en duidelijk advies gekregen in een prettig gesprek. Dakkapel en dakraam geplaatst in 2.5u! Het ziet er goed uit!
Ze hebben netjes en snel de dakkapel geplaatst alles zeer keurig geplaats zal ze zeer zeker aanraden bij bekende
Een prima bedrijf en komt de afspraken keurig na.
goede bereikbaarheid. Telefoontjes worden altijd beantwoord. En de afspraken werden nagekomen. Mooie kwaliteit van de dakkapel.
Prachtige dakkapellen bij ons op zolder geplaatst. Jongens leveren vakwerk en snelle service. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Prettig gesprek bij aanvraag en goede uitleg. Precies op datum afspraak geleverd en gemonteerd. De firma Scheer krijgt van ons een dikke 10
Erg blij met de dakkapel. Probemen met rolluik gehad en werd gelijk een nieuwe geplaatst. Echt een top service.
Kwaliteit is super degelijk Snelheid van plaatsing binnen een dag ! Opruimen en afvoeren van restmaterialen is keurig uitgevoerd
de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en de mensen die het uitvoerden waren prettig in de omgang. Het product ziet er goed uit maar ik kan nu nog niet boordelen of het product aan alle verwachtingen voldoet. Ik begrijp dat er over enige tijd nog een bijstelling moet plaatsvinden wanneer het hout is uitgewerkt. Graag hoor ik wanneer dat ongeveer zal plaatsvinden. Het verschuldigde bedrag zal ik een dezer dagen overmaken.
In het voortraject is door Scheer dakkapellen goed meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen. Het opstellen van de offerte verliep een beetje rommelig, maar weer werd iedere keer de tijd genomen om dat goed te zetten. Bij het zetten van de dakkapel en het opzetten van wanden voor een nieuwe badkamer, was de samenwerking met de mannen van Scheer dakkapellen erg prettig. Aardige mensen, werken hard en in een goede sfeer. Het resultaat ziet er goed uit en was een dag eerder dan gepland klaar. De volgende keer dat ik een timmerklus heb, ga ik zeker weer naar Scheer!
Wij zijn erg tevreden
Deze vakmensen hebben een ontzettend mooie dakkapel geplaatst in een mum van tijd. Echt top werk geleverd mannen!
Zeer goed geholpen. Vakkundig geplaatste dakkapel. Ze laten alles netjes en veegschoon achter.
2 kozijnen+ glas op de 1e verdieping, alles snel en goed geregeld. Binnen goed afgewerkt, buiten goed passend zonder naden. (glas a.d. buitenkant was niet schoon)
Industrieweg Oost 5 b3
6662NE Elst