goede kwaliteit, afspraken netjes nagekomen

Dakkapel ziet er mooi uit, goede kwaliteit en is keurig volgens afspraken geplaatst. Erg prettig dat Roel ook iedere dag even belde hoe het was gegaan en of er bijzonderheden waren.

Prima!

Van begin tot eind fijne ervaring. Duidelijk uitleg en offerte. Alle medewerkers bereid om mee te denken bij vragen en zoeken naar oplossingen. Duidelijke communicatie.

Erg tevreden!

Erg tevreden met mijn dakkapel van Scheer. Ze hebben zich netjes aan de afspraken gehouden, en alles verliep volgens plan. Met een prachtige dakkapel als resultaat! Dank voor de prima samenwerking!

Traject is van begin tot eind goed verlopen, zeer tevreden.

Lang gezocht naar een bedrijf dat onze dakkapellen zou kunnen vervangen. Uiteindelijk terechtgekomen bij Scheer Dakkapellen. Traject is van begin tot eind goed verlopen. Vanaf het eerste contact met Roel, die ons vriendelijk en met verstand van zaken te woord stond, met het correct opleveren van de offerte, tot het vervangen van onze 4 dakkapellen op één dag. En een week later de afwerking aan de binnenkant. Medewerkers van Scheer waren correct, vriendelijk en behulpzaam; ze hebben zelfs een paar slechte dakpannen vervangen door nieuwe (en deze eerst op maat gemaakt). Op de dagen van plaatsing en afwerking belde Roel tussentijds en afloop even op om te vragen of alles naar wens verliep. Niets dan lof...

goed werk

Vanaf het begin is het contact goed geweest, ik kreeg bij het eerste gesprek al veel informatie. Daarnaast denken ze altijd met je mee en nemen ze de tijd voor je. Het plaatsen is goed gebeurd en ik ben tevreden met het resultaat.

Goed advies en goede kwaliteit

Goed advies gekregen. Installatie snel en goed

Sterke communicatie gedurende het hele proces

Onze ervaring met Scheer is buitengewoon goed te noemen, onze contactpersoon Roel toont zich gedurende het hele proces van aankoop tot after-sales een contactpersoon die niet alleen te benaderen is maar ook nog eens ons meermaals benaderd of wij tevreden waren met de gang van zaken. Ik zou deze partij dus zeker aanbevelen.

Goede service en komen afspraken na

Vanaf het eerste contact met Roel hebben wij een goede service ervaren. Roel neemt uitgebreid de tijd om alles toe te lichten en verschillende mogelijkheden te bespreken. Ook krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de showroom en de fabriek, zodat je niet alleen van papier besteld. De dakkapel hebben we van tevoren op de werkplaats kunnen bekijken. Tijdens het hele traject is Roel duidelijk, zodat je niet achteraf voor onverwachte verrassingen komt te staan. Ook hebben we extra dakramen besteld, die ook vakkundig zijn geplaatst. Monteurs zijn vakkundig, werken netjes en hebben alles netjes overlegd, voordat ze overgaan tot actie. Binnen een dag klaar en volledig tot tevredenheid.

Goed werk.

Hele aardige mensen en dakkapel goed geplaatst. Reactie zou af en toe wat sneller mogen maar gezien de gigantische drukte zeer begrijpelijk.

Alles naar wens

Vanaf het eerste gesprek hadden we een goed gevoel. Er is meegedacht en dingen waren bespreekbaar. De kwaliteit van de dakkappel is ik hoog. Tevreden met het resultaat en met de service.

Goed advies, fijn contact en afspraken nagekomen

Bij Scheer Dakkapellen een dakkapel voor op de voorkant van de woning besteld. Vanaf het eerste moment was het contact prettig. Roel kwam voor het inmeten en bespreken van de mogelijkheden op een zaterdag langs omdat mij dit beter uitkwam. Na het ontvangen van de initiële offerte nog een keer bij ze op kantoor langs geweest en een persoonlijke rondleiding na sluitingstijd gehad door de fabriek. Daarna besloten om de opdracht te plaatsen. Het duurde langer dan verwacht tot de vergunning werd verleend en gedurende die periode ook zo nu en dan contact gehad. Toen er uiteindelijk nog eea geweizigd moest worden voor de vergunning werd hier niet moeilijk over gedaan. Toen werd het wachten op het moment van plaatsing. Uiteindelijk werd mij dakkapel op 5 januari 2022 geplaatst. Netjes conform afspraken stonden er 2 man rond 7 uur in de morgen voor de deur. Ze namen even kort door wat ze gingen doen en gingen meteen aan de slag. Binnen 3 uur was het dak verwijderd en kwam de kraan om de dakkapel te plaatsen. Ondanks het zeer slechte weer werd er kei hard gewerkt om de dakkapel zo snel mogelijk er weer op te hebben en dicht te maken. Toen het tijd was voor lunch werd mij nog heel netjes gevraagd om ze binnen aan tafel mochten lunchen. Na de lunch werd de boel netjes afgewerkt en rond 3 uur was alles klaar. Al het afval werd ingeladen, er werd nog een korte uitleg gegeven, er werd gevraagd of alles naar wens was gegaan en of er nog opmerkingen waren en toen gingen de mannen er weer vandoor en had ik een mooie nieuwe dakkapel op de woning. Net voor de avond belde Roel nog even op om te vragen of alles goed was gegaan, ik blij met het resultaat was en of ik nog verbeterpunten voor ze had. Ook dit was zeer attent. Al met al is Scheer Dakkappelen een bedrijf met hardwerkende, vriendelijke en kundige mensen die mooi werk leveren. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Dankzij mijn advocaat eindelijk mijn dakkapellen en kozijnen

Vorig jaar dec hebben ze de kozijnen en voordeur geplaatst …. Drama ,s deur verkeerd om , kozijnen niet passend ( werd opgelost met een plank ertussen !!!) geen communicatie mogelijk met Remy … betaling op holt gezet want wat ze geleverd hadden was niet wat ik besteld had. Met de kerst en oud en nieuw in de tocht gezeten . Dhr scheer heeft de dakkapellen uit de planning gehaald met zijn argument … jij betaal niet dan plaats ik de dakkapellen niet . Advocaat ingeschakeld en eindelijk kwam dhr Remy Scheer toch maar eens kijken …… en kwam tot de conclusie dat er wel heel erg slecht werk afgeleverd was … en gaf de schuld aan de ZZP ers die hij ingehuurd had ( sorry niet mijn probleem ik ben met Scheer een overeenkomst aangegaan ) Hij heeft er een andere ZZP er opgezet en die heeft alles opnieuw moeten plaatsen ,aanpassen ,we waren een half jaar verder . De dakkapellen werden geplaatst ( fijn personeel niets van te zeggen) de dakkapellen zijn niet erg strak gezet daar heb ik weer een aannemer voor ingezet . Kortom we zijn nu een jaar verder en mijn huis is nog niet klaar …. Kortom ik heb een zeer slechte ervaring met firma Scheer ….. De Communicatie is zeer slecht … en dan op het eind zeggen .. we hebben alles toch opgelost !!!

top bedrijf en komt de afspraken prima na.

Vriendelijke en vakkundige monteurs die de dakkapel naar 100% volledige tevredenheid volgens afspraak hebben gemonteerd en alles netjes opgeruimd achtergelaten.

Erg goed geholpen

We hadden al eerder offerte laten maken, maar door omstandigheden moeten uitstellen. Uiteindelijk nogmaals contact opgenomen met ze, offerte herzien met ze en de dakkapel is vandaag geplaatst. De mannen hebben top gewerkt en alles in overleg. Erg blij met het resultaat. Al met al een zeer goede ervaring!

vakkundig en snel

4 raamkozijnen vervangen in 1 dag topmonteurs

Nieuwe dakkapel

Professionele, familiare organisatie die luistert naar de klant, dit in een nette overzichtelijk offerte uitwerkt met een scherpe aanbieding voor het leveren en aanbrengen van de dakkapel. Juiste prijs /Kwaliteit verhouding. Uitvoering door ervaren, deskundige personeel, volgens afspraak. Op en top tevreden met de uitvoering verzorgt door Scheer Dakkapellen.

Goede kwaliteit, veel vakkennis

De dakkapel is prachtig geworden; goede kwaliteit en vakwerk. De communicatie verdient nog wat meer aandacht; in de planning bleek een andere datum te staan dan gecommuniceerd en ook na het plaatsen moesten we er zelf een aantal keer achteraan om de laatste zaken af te ronden. Maar overall tevreden:)

Mooie dakkapellen!

Even op moeten wachten, maar het wachten waard. Hele mooie dakkapellen en fijne mensen.

Van begin tot eind een goede communicatie, mooi eind resultaat en een fijne samenwerking.

Vanaf het moment dat we gingen oriënteren, voelde het bij Scheer dakkapellen direct vertrouwd. De werkplaats zag er ruim en geordend uit. Voor vragen konden wij direct contact opnemen en kregen we snel een reactie. Samen met Roel zijn deskundigheid en inzicht zijn we tot twee mooie dakkapellen gekomen helemaal naar wens. De plaatsing van de dakkapellen werd duidelijk gecommuniceerd. Na overleg met de monteurs zijn de dakkapellen op de ideale plek gemonteerd.

Snel, vakkundig en hoge kwaliteit

Dakkapel aan de voorzijde geplaats. Goed overleg over hoe het werk precies uitgevoerd zou worden. Dakkapel snel (binnen 3 uur) geplaats en goed afgewerkt. Handige jongens. En hele goed kwaliteit materialen.

Niet volgens offerte opgeleverd, geen reactie meer!

Helaas ZEER slechte ervaring! Er is een dakkapel geplaatst waarbij 1 draai/kiep raam mist (is een vast raam), ook ontbreken er nog 2 horren. Meerdere malen contact opgenomen maar ze geven geen thuis, we zijn nu 9 maanden verder en hebben nog steeds niet waar we voor betaald hebben (helaas hebben we in goed vertrouwen wel zoals in factuur aangegeven het volledige bedrag vooraf betaald). ZEER TELLEURSTELLEND.

Professioneel, snel en service gericht

We hebben een dakserre laten plaatsen. Is heel mooi geworden, binnen een dag geplaatst. Aardige en deskundige mensen.

Klantvriendelijk, Volgens afspraak geleverd en geplaatst

Vriendelijke mensen, erg netjes op onze spullen. Volgens afspraak geleverd en geplaatst.

Prachtig resultaat

Ik heb een heel nieuw huis gekregen door twee dakkapellen van 8m per zijde. Communicatie met Roel en Remi verliep goed. De plaatsing moest uitgesteld worden ivm niet tijdig leveren van boeiboord door toeleverancier. Constructief is er meegedacht en is eea verstevigd. Dakkapellen zijn erg mooi geworden en ik ben erg tevreden met de plaatsing en het resultaat

Fijn bedrijf met leuke werknemers die goed werk leveren.

Wij hebben een prachtige lange dakkapel laten zetten op onze oude boerderij. Het zorgde voor wat uitdagingen her en der, maar uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn we super blij. Ook zijn we erg tevreden over de mensen die er werken. Stuk voor stuk ontzettend leuke mensen!

Industrieweg Oost 5 b3

6662NE Elst