Snel en netjes geplaatst op de dag zelf in de regen

Is wat tijd overheen gegaan voor hij geplaatst kon worden ivm corona. Roel is 2x langs geweest om onze wensen te bespreken vriendelijke man denkt mee in wat er mogelijk is en realistisch is. De offerte was netjes gemaakt (PRIJS) zou een paar maanden kunnen duren voor de dakkapel geplaatst kon worden. Maar staat nu op het dak en ziet er netjes en Mooi uit .

Top ervaring!

Goede communicatie en installatie door vakmensen. Ga zo door.

Supermooie dakkapel, snel en vakkundig geplaatst!

Mooie dakkapel met zonwering.

Prima service! Mooi resultaat

Alles prima verlopen. Dakkapel ziet er netjes uit!

Fijne partij om mee samen te werken. Echte vaklui.

Enige puntje van verbetering is de communicatie omtrent de gewijzigde planning vanwege Corona. zeer begrijpelijk dat dit gebeurd. ik had echter liever een telefoontje gehad ipv/naast de mail. Dan had ik meer het gevoel gehad: we lossen het samen op.

Heldere communicatie, denken goed mee

Goed contact van info aanvraag tot aanschaf en het daadwerkelijk plaatsen. Heldere uitleg wat ze bieden en hoe ze het voor elkaar krijgen. Meerdere offertes aangevraagd, toch voor beste gevoel gegaan en met scheer in zee gegaan. Dag van plaatsen zeer professioneel en hard werkend. In 1 ochtend dakkapel geplaatst. Resultaat zoals besproken. Zeer tevreden over het hele proces van begin tot eind.

Betrouwbaar en servicegericht.

Mijn ervaring met Scheer Dakkapellen was erg positief. Afspraken werden nagekomen en over de plaatsing en afwerking waren wij erg te spreken. Voor en na de plaatsing werden wij goed geïnformeerd en konden wij direct informeel goed schakelen met ons aanspreekpunt.

Gewoon geweldig. Zeker een aanrader

Echt een geweldig bedrijf. Het hele traject van offerte tot oplevering was geweldig. We hebben 2 dakkapellen laten plaatsen. Om 07:30 waren ze aanwezig en om 13:00 waren ze helemaal klaar. Goed geplaatst en vakkundige mensen. Offerte was ook heel duidelijk. Goed opgesteld en duidelijk beschreven. Je weet waar je aan toe bent en wat je krijgt voor je geld. Vergelen met andere leverancier ook niet duur. Kortom......top bedrijf.

Prachtig

De dakkapel is prachtig! Binnen 5 uur was het helemaal klaar.

Slecht komt afspraken NIET na

Er zijn wat verbeterpunten die gedaan moeten worden na plaatsing dakkapel. Doen wij niet moeilijk over. Foutjes kunnen gemaakt worden, maar Scheer moet WEL komen om deze te herstellen en NIET iedere keer de afspraak verzetten. (AL TIG KEER GEDAAN) Dit is niet netjes.

Betrokken in uitdenken van mogelijkheden, planning en uitvoering

Wij waren zoekende naar een mooie oplossing voor een steil hellend dak met een grote en kleine kamer naast elkaar. Hoe krijg je daar meer sta/plaatsruimte en benut je de ruimte optimaal. Roel heeft het goed inzichtelijk voor ons gemaakt en ons gewezen op de regelgeving in de buurt vwb plaatsen, maar ook welke voorbeelden van dakkapellen er in de buurt te zien zijn. De dag van plaatsen zijn de wensen nogmaals besproken met de monteurs die zich maximaal hebben ingezet deze in te vullen. Het plaatsen zelf was binnen 5 uur bekeken: 2 uur breken, 1 uur plaatsen, 2 uur afwerken. Hard werken, no nonsense, met een mooi resultaat. Wij zijn tevreden!

Super service

Goed contact gehad met de verkoper, deskundige monteurs en erg vriendelijk. Kortom zeker één aanrader! Eindresultaat een prachtige dakkapel.

Nette en harde werkers !

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen en zijn zeer tevreden met het resultaat enig minpuntje en dus ook een punt van aandacht is de communicatie vanaf het kantoor

Prima kwaliteit en vakwerk

Vervanging raamkozijn dakkapel werd vakkundig en snel uitgevoerd

Waardeloze aftersales

Plaatsing top, echter probleem met beschadigde daklijst. Ben nu al 6 maanden bezig dit opgelost te krijgen. Na moeizaam contact krijgen is er iemand langsgeweest in juni. Er moet een nieuwe (deel)lijst geplaatst worden. Ik kan geen contact meer krijgen sindsdien met R Scheer. Hij reageert net op appjes, voicemail en belletjes. In maart klus geklaard, na 3 dagen werd mij gevraagd een review te schrijven. Toen was ik vol lof, nu niet meer mbt service. Waardeloos!

Fijn bedrijf, korte lijnen en kennis van wat ze doen.

Vriendelijk Leveren Kwaliteit Hebben tijd voor hun klant Directe Communicatie Behulpzaam We hebben een dakkapel en voordeur gekocht bij Scheers. Het ziet er fanatisch uit en genieten er elke dag van. Prima bedrijf die weet wat ze doen

We zijn zeer tevreden!!!

We zijn erg blij met onze mooie dakkapel. Alles is naar wens verlopen komen afspraken goed na. En zijn goed bereikbaar. Daarbij wil ik Roel hartelijk danken voor alles. Scheer dakkapel zeker een aanrader.

Veel meer ruimte dan gedacht

Vanaf begin meteen vertrouwd en daarom ook gekozen voor scheer. Vakkundig het dakkapel geplaatst. Wat ons betreft een aanrader.

Zeer tevreden klant vanwege uitstekende kwaliteit en geweldig vakmanschap.

Een algemeen gezegde is: "Een tevreden klant telt voor twee". Voor Scheer dakkapellen kun je daar rustig drie (of zelfs nog meer) van maken. We zijn echt onder de indruk van de professionaliteit van Scheer Dakkapellen Vorig jaar hebben we aan de achterzijde van onze woning een dakkapel laten plaatsen door een andere firma en we waren niet echt ontevreden, maar nu we in 2020 aan de voorzijde een dakkapel hebben laten plaatsen door Scheer Dakkapellen zien we toch een groot verschil; met name in de details zoals bijvoorbeeld de afwerking van de kozijnen aan de binnenzijde van de woning. Was er dan echt geen minpuntje te vinden?. Ja toch wel, alhoewel dat voor het bedrijf alleen maar als een positief kan worden uitgelegd: we gaven medio mei opdracht en de uitvoering kon pas plaatsvinden eind september. Een bedrijf dat het zo druk heeft is op zich al een aanbeveling. En het was het wachten waard. Kortom: HULDE voor Scheer dakkapellen. Ik zou het een ieder van harte willen aanbevelen.

Mooi dakkapel, goed geleverd werk

Prachtig dakkapel, geleverd conform offerte. Prettige en vakkundig monteurs.

Keurig bedrijf

Komen afspraak netjes na, en leveren vakwerk.

Goede en professionele organisatie

Wij hebben in september 2020 een dakkapel en twee dakramen laten plaatsen door Scheer Dakkapellen. Het aanlooptraject naar het kopen van deze onderdelen is goed verlopen. Wij hadden vooraf veel vragen en die zijn allemaal goed beantwoord. De communicatie tussen het aanschafmoment en het plaatsingsmoment is ook goed geweest. De medewerker van Scheer Dakkapellen, Roel, was altijd goed te bereiken wanneer we hem nodig hadden. Het plaatsen zelf is ook goed gegaan. De mannen die dit zijn komen doen wisten precies wat ze moesten doen en werkten ook hard door. De keuzes die ze moesten maken hebben ze met ons overlegd, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Ik raad deze organisatie iedereen aan die overweegt een dakkapel of een dakraam te nemen.

Zeer tevreden, mooi dakkapel

Goed contact. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ze denken goed met je mee. Dakkapel heel snel geplaatst, 11.00 uur was al alles klaar. Goede kwaliteit en is heel mooi geworden!

Heel fijn bedrijf

Wij zijn onze zolder volledig zelf aan het verbouwen, behalve de dakkapel, die hebben we uitbesteed. Scheer dakkapellen was prettig van begin tot eind. Snel in het contact op alle vragen, tweemaal thuis gekomen voor het inmeten, en aanpassingen in de offerte waren gemakkelijk te maken. Op de dag van levering waren de klussers precies op tijd, gingen professioneel aan de slag, en waren voor het middaguur weer vertrokken na alles opgeruimd te hebben. Wij hebben nu een prachtige op maat gemaakte dakkapel waar we nog jaren van gaan genieten!

Goede en heldere voorbespreking in het traject van een dakkapel plaatsen. Duidelijke offerte. Vakmannen!!

Industrieweg Oost 5 b3

6662NE Elst