Persoonlijk en professioneel

Fijn persoonlijk contact met deskundige Vriendelijke mensen. Snelle service en een hele goede bereikbaarheid.

Prima ervaringen met Scheer.

Goed deskundig advies en persoonlijk contact.

Vakmanschap, goede begeleiding.

Scheer Dakkapellen & Kozijnen hebben voor ons een grote dakkapel gebouwd. Vooraf kwamen ze langs om alles te bespreken, daarna nog telefonisch overleg gehad. Duidelijke offertes, makkelijk te betalen facturen. Daags voor de opbouw duidelijke instructies gekregen. Werklui werken netjes en snel door. Na een halve dag werk stond er bij ons een prachtige dakkapel, uitleg was uitstekend verzorgd en de checklist werd ook helemaal afgewerkt. Nadien is er nog contact opgenomen of wij tevreden waren met het geleverde product. Zeker aan te raden om door deze mensen een dakkapel te laten bouwen en plaatsen.

Dakkapel snel en professioneel geplaatst.

Mooie dakkapel en vakkundig geplaatst. We zijn er zeer tevreden over!

Erg tevreden!

Vanaf het eerste contact prima gevoel bij dit bedrijf tot aan de “nazorg” aan toe. Komen gemaakte afspraken na en hebben ons steeds op de hoogte gehouden waar nodig. Medewerkers erg vriendelijk en goed werk geleverd. Zijn erg tevreden met het eindresultaat. Mochten we ooit nog een dakkapel plaatsen zullen we Scheer Dakkapellen zeker hiervoor gaan benaderen.

Prima kwaliteit voor een scherpe prijs, duidelijke informatie.

Scheer Dakkappellen heeft een duidelijke offerte neergelegd. Het aanbieden van de offerte en de factuur verloopt via een online systeem. Dit werkt uitstekend. Pluspunt is dat de prijs all-in is: je weet precies waar je aan toe bent. Op de dag van plaatsing bleek er een foutje gemaakt te zijn in de fabriek: de raamindeling klopte niet. De dakkappel kon toch geplaatst worden en de indeling werd van binnenuit vakkundig aangepast. Dit bedrijf biedt de klant veel mogelijkheden qua formaat, indeling en materiaalsoort. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en en de afspraken worden nagekomen.

Prettig contact en efficiënt een dakkapel geplaatst

Bij eerste gesprek prettig meegedacht over mogelijkheden, duidelijke offerte en prima prijs. Dakkapel efficiënt, naar wens en netjes geplaatst.

Wij zijn zeer tevreden met onze hoekdakkapel

Wij raden Scheersdakkapel&kozijnen aan. Reageerde vlot op onze aanvraag en maken hun woorden waar. Het zijn vaklui en werken netjes. Er waren wat problemen met leveren van de Trespa maar dit is keurig opgelost zonder hier zelf iets over te vragen. Kortom top bedrijf.

Top heel fijn en vooral erg mooi bedankt iedereen

Mooi bedrijf en vooral goede service. Denken goed met je mee. Zal het bedrijf zeker aanbevelen bij andere mensen. Reuze bedankt iedereen

Snel vakkundig en betrouwbaar Aardige lui

Goed en betrouwbaar

Al vanaf het eerste moment een goed contact met Roel. We hadden veel vragen, en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Bestelling geplaatst, en op de afgesproken datum is de dakkapel geplaatst. Het plaatsen van de dakkapel ging vrij snel, en is goed gedaan. Goede kwaliteit, en wat een ruimte opeens... Wij zijn er erg blij mee!! Wij zouden iedereen Scheer Dakkapellen aanraden!

Zeer tevreden!

Komen de afspraak na en werken erg netjes en snel! We zijn er super blij mee.

mooie dakkapellen voor een nette prijs

vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering was het prima. het was allemaal netjes en er werd duidelijk gecommuniceerd tussen het bedrijf en ons. ook tijdens het plaatsen was er een aangename sfeer en werd er professioneel gewerkt. zeker een aanrader.

Onder de indruk van het advies en de montage

Snel gerealiseerd en precies naar wens. Je zou denken dat dit een zin is uit een boekje maar helaas. Je kan goed merken dat dit een familie bedrijf is en hard hebben voor de zaak. Vandaag 270520 is ons dakkapel gemonteerd. Ik kan het niet beter zeggen dan dat dit perfect is gegaan. Alles volgens afspraak geen bijzonderheden. Na afloop nog een uitleg gehad van de werking van bijvoorbeeld de speciale slotstanden en de afstandbediening van het rolluik. Wat ik nu al kan aanraden. Want je ziet er van buiten niks van en is volledig geïntegreerd in front van het kapel. Rammers keep up the good Work. Roy.

Goede service en kwaliteit

Vriendelijk betrouwbaar. Komt afspraken na Vakkundig want er wordt meerdere keren gekeken of alles in orde is. Eerlijk over een fout in de offerte. Prima opgelost. Dakkapel ziet er heel goed uit. Plaatsen van de dakkapel ging snel. Van eerste offerte tot plaatsing duurde wel iets langer dan vooraf aangegeven.

Volledig tevreden

Vanaf het eerste gesprek tot nu aan toe nog steeds zeer tevreden. Bij het bekijken van de situatie en tijdens het gesprek voor het opstellen van een offerte wordt goed meegedacht. Ook tijdens de plaatsing wordt nog meegedacht en waar mogelijk kan in samenspraak met de mensen die plaatsen e.e.a. nog worden afgestemd. De persoonlijke aandacht, een appje met een foto van een dakkapel een dag voor plaatsing bijvoorbeeld, of het telefoontje tijdens de plaatsing of alles naar wens verliep, of het belletje een aantal dagen later of er nog aanmerkingen of zaken waren die besproken moesten worden. Top. Veel bedrijven leveren na betaling en hoor en zie je daarna niet meer, Scheer levert en doet dan nog een beetje extra. Plaatsing ging overigens vakkundig en snel, in no-time waren beide kapellen geplaatst en na enige uitleg over o.a. zonnewering, verdere afwerking, etc. bleven we ineens achter met een veel ruimere zolderverdieping. Al met al, zeer tevreden over onze dakkapellen en Scheer, absoluut een aanrader.

Aanrader!

Vanaf het voortraject af zeer goed geholpen. Roel heeft ruim de tijd genomen om de wensen te bespreken en voorbeelden geappt van dakkapellen waar ze op dat moment mee bezig waren. Het plaatsen ging ook prima. Van half acht tot half drie met vier man en een grote kraan en de klus van het plaatsen van twee grote dakkapellen was geklaard!

Snelle correcte plaatsing

Fijne ervaring met Scheer Dakkapellen. van offerte tot plaatsing!

Van begin tot eind klant gericht

Scheer Dakkapellen bedrijf waar je op kan bouwen. Goed advies Denkt mee met de klant Komen afspraken na Werken netjes

Erg tevreden!

Super tevreden van start tot finish, vakkundig en meedenkend, zowel bij de verkoop als bij de montage!

Uitstekend verlopen proces

Vanaf begin af aan een goed gevoel over Scheer dakkapelen. Duidelijke uitleg van Roel. Goede communicatie tijdens het hele traject. De mensen die de dakkapel kwamen plaatsen erg deskundig en vriendelijk. Paar kleine details werden gelijk opgelost door Remy en Roel. Kortom zeer tevreden klant!

Vriendelijke vaklui, prima plaatsing van dakkapel

Het was een behoorlijke opgave om de grote dakkapel over de bomen en over het huis te tillen, maar de mannen van Scheer draaiden de handen er niet voor om. Prima afwerking en product geleverd zoals afgesproken.

Mooie dakkapel en komen afspraken

Nadat eerder een andere partij een aantal dagen voor plaatsing heeft verzaakt op te komen dagen heb ik na 1,5 jaar eindelijk een mooie dakkapel via dit betrouwbare bedrijf! Duidelijke communicatie en komen afspraken wel na! Mooi bedrijf met een showroom waar duidelijk te zien is wat je krijgt geleverd. Ik raad Scheer dakkapellen zeker aan.

Vakmensen ten top

Roel heeft ons goed begeleid in het traject van keuzes maken tot aankoop. Een goede reële eerste offerte, uiteindelijke goede prijs, snelle levering en het ziet er prima uit. Door omstandigheden moest de plaatsing een dag verschoven worden. Dat is (één dag van te voren) gelukt dankzij de flexibiliteit van het team. De twee heren die het dakkapel kwamen plaatsen hebben waren zeer vriendelijk, hebben hard gewerkt en alles netjes achter gelaten. En passant nog wat extra betonnen balkon voor ons uitbouw voor niks naar achter getakeld (de kraan stond er toch). Volgend project zijn kunststof kozijnen. Genoeg redenen om weer bij Scheers te informeren.

Geweldig...!! Voordelig en uitmuntend..!!

Eén zin moest ik hier neerzetten, het kan bijna in één woord. Super kwaliteit, en afhandeling. Verder een bijzonder concurrerende prijs. Sterker nog ik snap nieteens dat mensen elders een dakkapel bestellen.

Industrieweg Oost 5 b3

6662NE Elst