We wonen in Shanghai waar er geen ondersteuning te vinden is voor vraagstukken bij pesten. In Shanghai heb je ook te maken met andere culturen, waardoor het extra ingewikkeld wordt voor een kind. Danielle heeft ons enorm geholpen. We hebben verschillende methodes gebruikt zodat onze zoon met pesten om kan gaan.
Hallo Sandra, bedankt voor je beoordeling. Fijn dat we ondanks de afstand contact konden hebben en jullie hier zelf mee verder konden. Bedankt voor het prettige contact en het beste verder!
Hallo, bedankt dat je de moeite hebt genomen Apetrotse Kinderen te beoordelen en dankjewel voor je positieve beoordeling. Het beste verder!
Alles zit goed in elkaar en kind staat voor op
Hallo Jo, bedankt voor je positieve beoordeling. En het beste gewenst, we houden contact!
Prettige werkwijze en vriendelijke/vertrouwde omgeving voor de kinderen.
Hallo Loubna, bedankt voor je beoordeling! Het was een gezellige tijd met je zoon. Het beste gewenst!
Hallo Jorine, bedankt voor je beoordeling. Ik wens jullie het beste!
Super, hoe Ruben veranderd is na de bikkeltraing. Hij durft meer en komt ook meer voor zichzelf op. We krijgen het ook in de omgeving te horen, dat hij verandert is na de training.
Hallo Herma, bedankt voor je beoordeling! Mooi om te zien hoe Ruben gegroeid is, dat zagen we ook op de training. Ik wens jullie het beste!
De coaching werd op maat gegeven aan mijn dochter. Ze voelde zich veilig en durfde zich hierdoor kwetsbaar op te stellen. De nazorg is erg goed.
Hallo Carla, bedankt voor je beoordeling. Het waren gezellige sessies met je dochter!
Hallo Jacqueline, bedankt voor je beoordeling!
Elke bijeenkomst een mail gehad over de gang van zakeb ook meerdere malen telefonisch contact gehad. Super dankjewel Daniëlle.
Hallo Dursune, bedankt voor je beoordeling. Graag gedaan, het was een plezier om een je dochter in de training te hebben. Ik wens jullie het beste!
Hele fijne ervaringen gehad met danielle! Onze zoon is enorm gegroeid dankzij de coachingssessies met Danielle. Het viel me op dat ik vrij vlot positieve veranderingen zag bij onze zoon. Ook verliep het contact met de leerkracht soepel, waardoor de aangeleerde technieken ook door onze zoon op school mee geoefend kon worden. Over Daniellie zelf wil ik het volgende kwijt: Danielle heeft absoluut het belang van het kind op 1. Ze is lief, toegankelijk en professioneel. Als ouders hebben wij veel mogen leren tijdens dit (relatief korte traject) Ze communiceert helder en duidelijk. Mijn man en ik noemen haar wel eens "de kinderfluisteraar" want ze begrijpt de denkwereld van een kind, haast intiuitief. Verder heeft ze heeft het coolste "kantoor" ooit!
Bedankt voor je positieve beoordeling en complimenten! Dat van de kinderfluisteraar zal ik onthouden, haha. En wederzijds, ik heb jullie als hele betrokken, open ouders ervaren en het was een plezier om jullie zoon te coachen!
Positieve persoonlijke benadering . Kinderen vinden het leuk om naar toe te gaan en leren spelenderwijs een heleboel. Danielle is misschien iets te voorzichtig on het bespreken van de problematiek met ouders, het mag wel wat directer😉
Hallo Claudia, bedankt voor je positieve beoordeling!
Bereikt wat we wilde bereiken👍
Hallo Arjen, bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat ze zich nu veel meer op haar gemak voelt bij honden. Ik wens jullie het beste!
Onze dochter heeft de training 'blij als een dolfijn' gevolgd. Ze heeft echt anders leren denken en gaf vanmorgen nog aan dat ze makkelijker blij blijft!
Hallo Hester, bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat ze zelf ervaart dat ze langer blij blijft. Ik wens jullie het beste!
Was heel helder vanaf het begin. Was goed persoon, veel kennis, en iutgesproken mening.
Hallo Turgut, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je zo betrokken was bij de training van Teoman, ondanks dat het op school plaats vond. Bedankt voor de prettige samenwerking!
Danielle is een hele fijne kindercoach. Mijn dochter voelde zich goed op haar gemak. Ik vond zelf ook het telefonisch contact en het mailcontact erg fijn. Ze geeft je de kans om je verhaal te doen, geeft goede tips en als iets niet voldoende werkt, heeft ze nog voldoende andere mogelijkheden die passen bij en het kind en de ouder.
Hallo Charlotte, bedankt voor je positieve beoordeling en complimenten. En jullie natuurlijk bedankt voor je inzet, uiteindelijk hebben jullie het samen gedaan! :)
Fijn contact. Duidelijk een veilige omgeving voor de kinderen. Training was goed en zeker toepasbaar.
Hallo Jolanda, bedankt voor je positieve beoordeling. Ik wens jullie het beste!
Deze training heeft mijn zoontje niet alleen heel veel handvaten gegeven hoe om te gaan met verschillende situaties maar het is ook een training waar hij hele fijne herinneringen aan heeft overgehouden. Bedankt Daniëlle, je bent een geweldige kindercoach!
Hallo Lotti, bedankt voor je beoordeling. Wat een mooi compliment, dankjewel!
De training was een enorme leerzame en gedegen opgezette training waarin verschillende aspecten aan bod zijn gekomen die voor onze zoon een uitdaging zijn. We hebben het idee dat hij met een reeks tools en andere manier van denken zijn uitdagingen beter aan kan.
Hallo Sophia, bedankt voor je beoordeling! Het was prettig om met jullie samen te werken. Het beste gewenst!
Prettige samenwerking, duidelijk materiaal, snelle terugkoppelingen, en met resultaat. Zeer tevreden!
Hallo Chris, bedankt voor je beoordeling! En jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking. Ik wens jullie het beste.
Daniëlle heeft ons goed op weg geholpen om onze zoon te leren om te gaan met emoties en het benoemen daarvan. Daniëlle gebruikt een laagdrempelige, leuke manier om kinderen te helpen. Originele spelletjes en een kamer vol rariteiten waaronder een grijpmachine en twee echte schildpadden, dat vond onze zoon geweldig!
Hallo Marloes, bedankt voor je beoordeling! Mooi om te zien hoe jullie ervoor gaan om hem te helpen zich fijn te voelen. Ik wens jullie het beste!
Hallo Janneke, bedankt voor je positieve beoordeling!
Mening van mijn dochter: leerzaam, Danielle is heel lief en rustig. Ze heeft een hele mooie kamer, waardoor je je op je gemaakt voelt en je kan leren. De cursus zit goed in elkaar, waardoor je veel leert! Mening Roelien: Ik ben zeer enthousiast over de cursus die mijn dochter heeft gevolgd bij Danielle. De benadering is zeer persoonlijk. Danielle is zelf zeer flexibel. De cursus zelf zit goed in elkaar en is goed toepasbaar in het dagelijks leven. Mijn dochter heeft er heel veel geleerd!
Hallo Roelien, bedankt voor jullie mooie beoordeling en complimenten! En voor jullie inzet en fijne samenwerking.
Zeer prettige manier van werken voor zowel het kind als de ouder! Nooit verwacht hoe onze dochter veranderd is in positieve zin. Van een stil somber meisje wat huilend ergens naar toe ging (zoals bv school of kinderfeestje) tot een vrolijke meid die fluitend naar school gaat etc..
Hallo Mark, dank voor je beoordeling! Inderdaad mooi om te zien hoe ze is veranderd naar een vrolijk meisje dat weer meer onderneemt. Ik wens jullie het beste verder!
Hallo Jessica, bedankt voor je positieve beoordeling!
Een zeer prettige training waar ruimschoots ruimte is voor persoonlijke problemen/vraagstukken. Gaat op diverse algemene ontwikkelingsvaardigheden in en probeert dit spelenderwijs te oefenen met de kinderen. Belangrijk is dat ouders hier thuis op doorpakken, dan kan de training zeer waardevol zijn voor elk kind
Hallo Olga, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om de training te beoordelen. En fijn om te horen dat je het positief hebt ervaren. Ik wens jullie het beste!