Mijn zoon jake heeft zo mooie metamorfose gemaakt door deze training zijn houding op school met werkjes starten is helemaal tot positief punt veranderd. Ook geeft hij kinderen en juf complementjes en kan hij beter met ze emoties overweg. Ik vindt het een super training.
Hallo Jolanda, dankjewel. Echt leuk om te zien welke sprongen Jake heeft gemaakt en dat ze zelfs op school merken hoe hij een echte Bikkel is! Het ga jullie goed!
Hallo Mirjam, bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat jullie er zoveel aan gehad hebben. Tot op de terugkombijeenkomst!
Onze dochter heeft veel baat gehad bij de weerbaarheidstraing. Ze vond de bijeenkomsten erg leuk en was graag met de oefeningen bezig. Het boek over bikkellandia is erg leerzaam en leuk opgezet en de situaties zijn herkaanbaar voor kinderen. Ze heeft echt handvatten gehad hoe ze met haar gevoelens om kan gaan en hoe ze een bikkel kan zijn.. De interactie met andere kinderen heeft ze ook als positief ervaren.
Hallo Patricia, dankjewel voor je mooie beoordeling! Het was een plezier om haar in de training te hebben en haar steeds meer te zien durven. Ik wens jullie het beste!
De training heeft voor mijn zoontje de eerste stappen gezet naar het positieve denken. Steeds vaker hoor ik hem zeggen: "dat kan ik wel hoor, kijk maar!". Ik raad de coaching van Daniëlle ieder kind aan dat extra steun kan gebruiken bij een beter zelfbeeld en bij het beter leren omgaan met (frustrerende) emoties. Daniëlle heel hartelijk bedankt! :-)
Hoi Lotti, wat een mooie beoordeling, dankjewel! Leuk om te zien hoe hij steeds meer doorzet, positiever over zichzelf denkt en sneller uit zijn boosheid komt. Wat mij betreft ook zeker dankzij zijn geduldige moeder die zo haar best doet om hem hierbij te helpen! :)
Bedankt voor je beoordeling! Leuk om van je te horen dat het zo goed gaat en ze veel vrijer is geworden. Ik wens jullie alle goeds!
Mijn ervaring met de training van danielle is zeer positief.Danielle zet zich met hart en ziel in voor haar werk.Na de weerbaarheidstraining van danielle is mijn dochter van 9 beter in staat voor zichzelf op te komen en ook kan zij nu haar grenzen bepalen.Het gaat uitstekend met haar.Ik kan danielle van harte aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar coaching voor hun zoon of dochter.Danielle van ons krijg je vijf sterren.
Hallo Graciella, wat leuk om zo'n mooie beoordeling te ontvangen, dankjewel! Mooi om te zien hoe ze steeds meer voor zichzelf durfde op te komen en vervelende dingen van zichzelf kon afzetten. Jullie ook bedankt voor de inzet voor haar!
Mijn zoon Isha heeft veel opgestoken van de weerbaarheidstraining. Hij zag er eerst tegenop. Maar kijkt met plezier terug op de cursus. Ook het persoonlijk contact met Danielle heb ik als zeer positief ervaren.
Hallo Marcel, dankjewel voor je mooie beoordeling! Knap van Isha dat hij zich zo kwetsbaar opstelde, ondanks dat hij het aan het begin best spannend vond. Ik wens jullie alle goeds!
Hallo Erik, bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat het zo goed met haar gaat. Ik wens jullie alle goeds!
Wij hebben de training die Daniëlle gaf als positief en fijn ervaren. Onze zoon heeft er veel baat bij gehad.
Hoi Karima, dankjewel voor je positieve beoordeling! Het was gezellig om hem in de training te hebben, zijn enthousiasme werkte aanstekelijk :) Ik wens jullie het beste!
Ik heb zeer positieve ervaringen met Apetrotse Kinderen. In 2 sessies heb ik zeer goede adviezen en bruikbare tips gekregen die ik nog dagelijks in de praktijk toepas. Het positieve effect op mijn zoon van toepassing van de adviezen en tips is goed merkbaar. Hierdoor zit ik ook beter in mijn vel. De sessies hebben mij meer geleerd over de 'leefwereld' van mijn zoon waardoor ik hem nu beter begrijp en positiever kan benaderen.
Hallo Priscilla, wat leuk om je beoordeling te lezen, bedankt! Ik ben blij dat je er zoveel aan hebt gehad, dat komt ook zeker omdat jij zo openstaat om je zoon te begrijpen en hem te helpen. Ik wens jullie alle goeds!
Toen uit de route 8 toets bleek dat ons kind een erg laag zelfbeeld had, zijn we zoek gegaan naar iemand die onze dochter daarbij kon helpen. Danielle van Apetrotskinderen heeft haar enorm geholpen en tools meegegeven waarmee onze dochter weer positief verder kon. We kunnen haar dan ook zeker aanbevelen !
Hallo José, bedankt voor je mooie beoordeling! Het was een plezier om haar hierbij te mogen helpen en bijzonder hoe ze zich openstelde en nadacht over zichzelf. Ik wens jullie alle goeds!
Mijn dochter heeft ontzettend veel baat gehad bij de weerbaarheidstraining. Ze kan dingen makkelijker los laten en gaat, zonder zich zorgen te maken over andermans mening, haar eigen gang. Ze vindt het nu makkelijker om 'NEE' te zeggen.
Hoi Daniëlle, bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk om te zien hoe ze zich steeds sterker ging voelen tijdens de training en nu veel makkelijker voor zichzelf kan opkomen. Ik wens jullie het beste!
Het was een super praktische training met veel persoonlijke aandacht aan mijn zoontje van 10. Hij is Apetrots!
Hoi Laura, bedankt voor je mooie beoordeling! Leuk dat hij zo'n ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich zo trots voelt :) Ik wens jullie het beste!
Daniëlle is heel rustig en vriendelijk en weet de kinderen op hun gemak te stellen. Hierdoor voelen ze zich veilig wat de cursus ten goede komt. Mijn zoon heeft veel geleerd tijdens deze training en past het geleerde nog regelmatig toe. Hij voelt zich zekerder en kan beter met bepaalde emoties omgaan. Hij (en wij als ouders) zijn blij dat we deze stap gezet hebben. Het was een intensieve training maar onze zoon heeft er zeker veel aan gehad.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Ik ben blij dat de training hem zoveel verder heeft geholpen en hij zich zelfverzekerder voelt. Ik wens jullie het beste!