De boeking van een cruise voor een groot gezelschap (in 2025) was best een ingewikkelde klus. Judith de Baar heeft zich ingezet om die opdracht optimaal te realiseren!
Fijne service, luisteren naar je wensen en budget. Laat de verschillende opties zien. Erg blij met de vakantie die we geboekt hebben. Nemen duidelijk alles door met ons.
We werden zeer hartelijk ontvangen op de afgesproken tijd. Daarna werden we klantvriendelijk en uitstekend geholpen met adviezen waaraan je wat had. Dit alles onder genot van een kopje koffie.
Bij mijn reis kwamen extra dingen bij. Dus alles voor me uitgezocht en geadviseerd wat het beste voor ons was.
Perfect en vriendelijk
Wij zijn weer langs geweest voor onze volgende verre reis. Weer perfect geholpen en er is weer een mooie reis vast gelegd voor in september. Nu al zin in!
Sonja en Linda zijn top!
Vriendelijke ontvangst en professionele medewerkster!
Linda heeft weer goed meegedacht bij het zoeken naar het juiste ticket
Neemt voldoende tijd we vergelijken de prijzen van de omschrijving die wij aangeven voor onze vakantie.
Prettige, klantgerichte sfeer Adviseurs met ervaring en reislust
Kom hier al jaren en alles is perfect geregeld
Wij komen graag bij Judith. Overigens hebben we ook wel een positief gevoel bij andere collega’s. Judith heeft zich voorbereid op onze wensen en denkt mee. Ze komt dan met opvallende alternatieven, die soms niet in de vakantiegids staan. Als we dan de zaak verlaten, zijn we nog enthousiaster over de vakantie, dan toen we binnenstapten met alleen nog een idee. Zuinig zijn op deze collega.
Originele beoordeling
Mooi reisbureau met gezellige medewerkers die weten waar ze over praten. Ze staan altijd klaar met een bakkie koffie (of thee). We hebben al jaren dezelfde reisadviseuze; Sonja. Het is fijn om samen met haar een reis in elkaar te knutselen. Ze heeft een luisterend oor, deze informatie gebruikt ze om een passend reisadvies te geven. In 1 woord: TOP!
Andere keren heb ik zelf online een vakantie geboekt. Maar dit bevalt me toch echt heel veel beter! Sonja heeft me ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Voor mij de volgende keer lekker weer naar Travel Service Best. Heerlijk relaxed, en alles fijn geregeld onder het genot van een lekker kopje thee!
Goede service gehad
We zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze vakantie in mei naar Spanje. Verschillende hotels bekeken. Uiteindelijk eigenlijk samen besloten.
Boek al jaren bij travel service Best Goed team waar we zeer tevreden over zijn.
Personeel is vriendelijk, denken met je mee en geven goed advies.
Fijn om ieder jaar weer samen, met jullie kennis, de vakantie uit te zoeken. Zo kun je zonder twijfel de vakantie boeken en onbezorgd toeleven naar een ontspannen vakantie.
Anneke helpt altijd goed we zijn zeer tevreden
Wij hebben helemaal geen ervaring met de computer, was iedere keer alles kwijt en ondanks hun geduld is alles goed gelukt
Prettige ervaring en volop aandacht voor onze wensen, verschillende opties bekeken en uiteindelijk een goede keuze kunnen maken!
Ze weten waar ze het overhebben. Zijn erg professioneel, klantvriendelijk en nemen echt de tijd om de juiste vakantie voor je te vinden.
Prettig ontvangen en ondanks de drukte toch alle tijd genomen
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!