Super!

Een Reisadviseur , die je reis zodanig uitwerkt, dat je niet kan wachten om de reis te gaan maken. Kennis van zaken, verrassende weetjes, aandacht , volledige uitwerking van de reis en altijd at your service! Als kers op de taart: de Welkom thuis kaart en navraag over de reis ervaring. Dit bereik je alleen als je als team naar buiten treed.

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Reisadvies met ons als uitgangspunt

Omdat we voor ons 25-jarig huwelijk graag een mooie stedentrip wilden maken, en ons 1e idee door de overstromingen terplekke niet verstandig leken, zijn we naar het reisbureau gegaan. Judith luisterde naar onze wensen, kwam met goeie suggesties. Had zelf ervaring met een stedentrip naar Rome en kon daarmee goeie adviezen geven over zaken die leuk waren om te zien. Ook bij de keuze van de overnachtingsplek was ze een waardevolle adviseur. In aanloop naar de reis mochten we alle vragen stellen die we hadden. En ook tijdens de reis was het team bereikbaar om ons te adviseren. Kortom, voor ons was het een fantastische ervaring vanaf het moment van boeken tot en met de terugkeer van Rome. Voor een volgende trip komen we graag terug!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Super! Fijn geholpen en nog meer enthousiast gemaakt!

Ik wilde al heel lang deze reis maken, maar wist niet goed hoe en wat. Linda heeft ons veel verteld en laten zien. Luisterde heel goed naar onze wensen en wist een prachtige reis voor ons samen te stellen. Iedere keer na contact met Linda waren we zo mogelijk nog enthousiaster dan daarvoor. Ook fijn dat er gemakkelijk contact te maken is, snelle reacties op vragen.

Deskundig, luisterend en adviserend

Voor de 2e maal erg goed geholpen door te luisteren naar onze wensen en vergelijken van reisaanbieders.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Natasja van den Broek

Erg prettig

Heel fijn om samen met Sonja de reis te gaan uitzoeken. Denkt echt met je mee en neemt de tijd voor je.

Superrr

Al jaren klant door de hele fijne service, je wordt snel geholpen, meedenkend maar ook out of the box en heel vriendelijk en netjes te woord gestaan gezellig met een kopje koffie.

Bekwame en vriendelijke advisering

Alles werd uit de kast getrokken.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Gewoon blijven doen zoals jullie het doen!

Zoals altijd een top ervaring wat wij wilde is perfect verwerkt in onze reis,werken toppers bij travel service

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zoals altijd tot in de puntjes geregeld

Wij komen er al jaren. Nemen alle tijd en alles tot in de puntjes geregeld. Geen stress.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Sonja Legius
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Nergens op kunnen betrappen.

Anneke heeft het TOP gedaan!

Anneke heeft ons echt geweldig geholpen. Met heel veel geduld en uiteindelijk n super mooi hotel geboekt voor de meivakantie met 3 gezinnen

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen

Jullie zijn toppers!

Goede ervaring

Prima service en altijd bereid om iets extra's te doen. Chapeau

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Door deze travelangel weer geweldig geholpen met een reisje was allemaal snel geregeld chapeau.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen

Top!

Super fijn reisbureau alles wordt geregeld en fijn contact!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Al veel mensen naar toe gestuurd

Veel ervaring en kennis van zaken en landen, goed advies en geholpen met maken van keuzes

Wederom zo goed geholpen, op een reisburo blijkt de keuze veel meer dan thuis op de laptop.

Onbezorgd op reis

Fijne samenwerking met reisburo. Ze hebben extra informatie opgevraagd bij het hotel ivm toegankelijkheid. Zo kunnen we onbezorgd op stedentrip Voor ons huwelijksjubileum.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Alles wordt voor je geregeld !

Weer fijn en deskundig geholpen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Al jaren lang uitstekende ervaringen

Voor de wat meer gespecialiseerde reizen gaan we al jaren lang naar TSB. We worden daar keurig geholpen omdat we onze wensen globaal aangeven en dan worden geadviseerd over de mogelijke bestemmingen. Daarbij altijd geadviseerd over de hotels, de vluchten en de bijzonderheden op de bestemmingen. En omdat we er al zo veel reizen geboekt hebben keen de adviseurs onze eisen en wensen.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips suggestie: blijven adviseren zoals wij gewend zijn

Prima geholpen

Wij hebben een reis geboekt en Sonja heeft ons daar prima bij geholpen

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Linda heeft mij fantastisch geholpen. Luistert goed naar je wensen en dat zie je terug in de service

Linda, je hebt mij heel prettig geholpen omdat je veel keuze mogelijkheden voorlegt. Dat maakt het gemakkelijk om alle plussen en minnen tegen elkaar weg te strepen. Uiteindelijk komt daar dan de best passende vakantiebestemming uit. En daarvoor kom ik graag steeds bij jou terug!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Van verkenning naar reservering helemaal top.

Professionele begeleiding vanaf het moment dat wij binnen stapte. Gped luisteren en dan samen zoekelen naar een passende reis. Dat was een goed proces. Het geeft ook rust. Goede communicatie op het reisbureau in Best en ook ook via de mail. Bedankt Mayke en Monique.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Een fijn reisbureau met een goede service

Mijn vriendin en ik zijn in het verleden al vaak door Judith geholpen en ook nu weer naar volle tevredenheid!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen verbeterpunten

deskundige medewerker

Fijne medewerkers die deskundig adviseren. Vriendelijk, snel en deskundig

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geluidschermen plaatsen, soms bij hardpratende mensen handig

Top geadviseerd als first time cruisers

Wederom gebruik gemaakt van de expertise van Travel Service Best om ons te introduceren in de wereld van het cruisen. Stond al enige tijd op de bucket-list maar het lijkt er nu dan eindelijk van te komen. Judith heeft ons (wederom) professioneel geadviseerd over mogelijkheden, do’s en dont’s en tips&tricks. We hebben er veel zin!

Helemaal goed

Goede ontvangst, fijn geholpen en ga zo door.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!