Uitstekende service en dienstverlening

Persoonlijke aandacht Goed luisteren naar de wensen van de klant Voorleggen van diverse opties Prijsbewust Communicatie uitstekend Openstaande punten achteraf betrouwbaar geregeld

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Prettig gesprek en deskundig advies

We hadden al eerder ervaring met deze reisadviseur. Omdat het nu om een ander land ging, had ze extra informatie ingewonnen bij een collega. Zoals we daar gewend zijn was het een gezellig gesprek en konden we ook snel tot de juiste keuze komen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Zeer vriendelijk Zoek alles uit kijk wat het best voor de vakantie.

Altijd heel fijn geholpen

Al 40 jaar klant, nog nooit een klacht gehad,een geweldig team,super

snel geholpen

Ik hoefde niet te wachten. Werd meteen geholpen. Al snel een mooie reis gevonden op de datum die ik kon vertrekken.

Vrolijk en deskundig

Uitgebreid diverse locaties en bestemmingen besproken op prettige wijze.

Zoals altijd TOP!

Voor ons geen ander reisbureau,altijd vriendelijk personeel,ze denken mee,ze geven goede adviezen...komen hier al jaren en altijd alles erg goed geregeld.Ook in geval van nood zijn we destijds erg goed geholpen en hoefden we over een vervroegde terugreis iig geen extra zorgen te maken...Kortom gewoon TOP!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door

Snelle en zorgenvrije boeking van onze huurauto in de Dominicaanse republiek

Met de hulp van Karin hebben we een goede huurauto in de Dominicaanse republiek kunnen boeken. Het was kort dag, maar alles klopte. Een probleem met een creditcard af- en bij- boeking is direct opgepakt door TSB en tot volle tevredenheid opgelost. Onze jarenlange, zeer positieve ervaring met TSB (en Sunnycars) is opnieuw bevestigd.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen verbeterpunten, perfecte service.

Perfect geluisterd naar onze wensen

We hadden een grove richtlijn in gedachte voor een leuke reis. Daar kwamen meteen goede ideeën uit voort. Ook werd er naar de ervaringen van een collega gevraagd. Wij voelden ons zeer serieus genomen en hebben een zeer prettig gevoel overgehouden aan ons bezoek.

Fijn meegedacht!

Sonja heeft ons heel fijn geholpen. Meegedacht met ons en leuke tips gegeven!

Meteen een vakantiegevoel.

Hartelijk ontvangen met een vette glimlach niet gespeeld maar oprecht .Trekt alles uit de kast, geeft ons het gevoel hier op de juiste plaats te zijn. En in september voor ons een onvergetelijke vakantie te realiseren. Komen al jaren bij jullie in Best de vakantie boeken, alle medewerkers zijn uit het juiste hout gesneden, Dankjulliewel.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Op deze voet doorgaan

Professioneel, betrokken en behulpzaam

Hele fijne benadering, luisteren naar wat je wil en maken samen met de klant een plan!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs

Deskundig, klantvriendelijk, snel.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Persoonljk en ter zake kundig

We hadden na een aantal jaren weer een goed gesprek. het voelde als thuiskomen

Goed geholpen

Goed en snel geholpen. Prima naar onze wensen geluisterd, snel geholpen. Transparant in de prijzen. Er werd actief meegedacht en duidelijk gecommuniceerd!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Mayke van Lierop
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Helemaal top, vriendelijk spontaan ervarend voelt aan wat je wensen zijn geweldige zo als je overkomt alleen daar voor zou je al een reis boeken ( grapje ) Je hebt ons heel fijn geholpen met onze vakantie te boeken Dank hiervoor Gerard & Riny Beijk.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Die zijn echt niet nodig

Altijd goeie keuzes voor onze vakantie

Zeer tevreden.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Judith de Baar
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Geen.

Vlot geholpen

Goed ontvangen met een bakkie,en goed geholpen

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen

Super goed geholpen

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen. Alles top

Super ervaring!

Van advies tot boeking en alle communicatie tussendoor, bijzonder prettig geholpen. Volgende keer weer!

• Persoonlijke aandacht
  • Wie was uw persoonlijke reisadviseur? N.v.t.
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Goed, persoonlijk advies, passend bij mijn wensen en nog een beetje extra

Omdat het met een groot gezin lastig was een reis te boeken ben ik naar het reisbureau Travel Service Best gegaan. Daar ben ik erg goed geholpen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en met me mee gedacht. Ook zaken waar ik zelf helemaal niet over na had gedacht werden benoemd en eerst uitgezocht. Al met al een heel prettige ervaring en het geeft een gerust gevoel om hier de vakantie te boeken.

professioneel !

Vriendelijke ontvangst, prettige sfeer, goede kennis van zaken, goede adviezen , prettige afhandeling.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Weet ik niet meer
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Super geholpen bij het uitzoeken van onze vakantie Meerdere keren hier onze reis geboekt Super hulp bij het zoeken van een reis

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt

Super goed op maat geholpen

Ik heb Natasja aanbevolen gekregen en t klopte helemaal. Service gericht, flexibel, aardig en snel.

Ken je klant

TSB kent mij als klant en dat merk je als je een vraag hebt. Altijd alert en klantvriendelijk.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Karin van Grimbergen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Behoud de persoonlijke benadering van klanten.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!