Altijd een Super goede service!

Je kan met iedere vraag bij jullie terecht Niks is teveel Je voelt je welkom

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Natasja van den Broek
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Misschien een extra bakje koffie;)

Fijn, kundig reisbureau met goede adviseurs.

Professioneel, persoonlijke aandacht, veelal ervaringsdeskundige bij verschillende reizen.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Monique Wijn
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ik weet al jaren lang niet wat hier nog beter zou moeten kunnen

behulpzaam-duidelijke vragen en uitleg

Kortom, fijn gevoel aan over gehouden!!!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Mayke weet precies weet wat wij willen en maakt altijd de perfecte keuze voor ons. Chapeau. Omdat wij al vaker een reis geboekt hebben weet Mayke altijd de juiste selectie te maken wat de keuze voor ons echt gemakkelijk maakt. Bedankt Mayke

• Verbeterpunten, suggesties of tips Ik zou het niet weten

Goed en heel fijn geholpen

Alles wat ik moest weten legde ze rustig uit

• Persoonlijke aandacht
  • Wie was uw persoonlijke reisadviseur? N.v.t.
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Lastminute naar Fuengirola was zeer soepel en snel geregeld.

Lastminute naar Fuengirola was zeer soepel en snel geregeld. Er werden 2 opties voorgesteld, waarvan er 1 goed paste binnen mijn wensen. De reisbescheiden voor vluchten en hotel waren dik op tijd in mijn bezit. Ik heb een fijne zorgeloze reis gehad!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Prima voldaan aan onze wensen en verwachtingen

Wij laten al onze reizen, meestal buiten Europa, regelen door Travel Service Best (TSB). Omdat we dat al jaren doen kennen de medewerkers ons en onze eisen en wensen goed. Omdat we al veel reizen hebben gedaan in het verleden slaagt TSB iedere keer weer in om met verrassende voerstellen te komen die prima aansluit op onze vragen. Kortom: uitstekende partner voor onze reizen

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Moeilijke vraag als je meer dan tevreden bent

Heel goed

Super fijn en professioneel geholpen door Monique Wijn !

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Geweldig zoals ik steeds geholpen wordt.

Boek nu 3jaar onze vakantie bij Travel Service in Best. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en zoeken samen met je een reis uit. Bij vragen word je oprecht geholpen en doen er alles totdat je tevreden bent.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Die heb ik niet

Deskundig en stemt goed af

Anneke is vriendelijk, deskundig, luistert goed naar onze wensen, denkt mee en geeft goede suggesties. Er wordt ook snel gereageerd. Zoals altijd bij Travel service Best zijn we heel tevreden.

• Verbeterpunten, suggesties of tips -

vriendelijk

Nemen de tijd om iets voor je te zoeken. Laten zien wat de mogelijkheden zijn. Vriendelijk.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Positief, meedenkend, proactief en ontzorgend

Goede aanbeveling, duidelijke informatie en concrete afspraken. Alles werd bevestigd. Al met al werd alles top geregeld!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Nvt

Goede service.

Kundige mensen die luisteren naar je en naar je wensen die alles regelen tot in de puntjes.!!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Goede vriendelijk service, alles wordt geregeld

Wij komen al jaren bij het zelfde reisbureau. We hebben het liefste dezelfde reisadviseur (neemt niet weg dat de andere ook heel goed zijn). Je wordt er niet als nummer behandeld, je krijgt goede adviezen. Alles wat wij willen wordt tot in de puntjes uitgezocht. Er gebeuren dingen achter de schermen die moeten gebeuren zoals visa. Mailtjes voor extra's zoals b.v. voor ons een kamer zo hoog mogelijk in de hotels. In de corona moesten er speciale formulieren worden ingevuld. Alles wat jou niet lukt wordt je mee geholpen. Ook stoelen i het vliegtuig. Je zult denken dat kun je toch zelf, wij niet. Daarbij gemak dient de mens en zij zetten het in de agenda en jij hoeft er niet meer aan te denken

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs

fijn reisbureau!!

geweldige service

Fijne behulpzame mensen

Een prima reisbureau waar je altijd gemakkelijk binnen loopt

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ondanks de ruime planning altijd een beetje tijdsdruk

Zowel woorden als daden

Travel Service Best zouden hun naam mogen wijzigen! Onze vakantie afgelopen zomer op Samos was perfect georganiseerd en we gingen ontzorgd een verzorgde vakantie tegemoet. We hebben inmiddels voor 2024 een volgende vakantie geboekt. Ook hier hebben we weer goed advies gekregen over alle mogelijkheden en kijken we nu al uit naar onze trip naar Australië. Welke naamswijziging is dan van toepassing hoor ik u vragen? Nou, simpel ...... (the) Best Travel Service!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Een reis boek bij TSB betekent een volledige ontzorging.

Weer naar het reisbureau T.S.B. in Best voor het boeken van een cruise voor het volgend jaar. Het meedenken, het verzorgen tot in de puntjes en uiteindelijk de offerte doet je denken aan een perfect reisbureau en dat is ook zo. Een geweldig goed reisbureau met kundig en vriendelijk personeel. Je hoeft ook niet bang te zijn dat er iets fout gaat, want hun deskundigheid geeft dat geen kans. Klasse !

Deskundig, meedenkend en vriendelijk

Is niet de eerste keer dat we via travel service Best boeken, ik denk dat dat alles zegt!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Vriendelijk personeel, denkt met de klant mee

Ik heb heel erg genoten van het spontane en leuke gesprek dat we hebben gehad met Natasha tijdens het boeken van onze cruise. Wij zijn zeer tevreden over de aandacht en persoonlijke begeleiding hierbij.

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Deskundig en luisterd naar de wens

Ik kwam voor 1 overnachting en in een mum van tijd had Mayke t gevonden leuke reactie ook voor wie ik t kwam boeken. En ze zei ga jezelf ook wel een x dat vond ik erg aardig! Heel erg bedankt!!

Eenvoudige boeking

We hebben de reis zelf geboekt via de website. Waarom bij jullie? Omdat Sonja Legius bij jullie werkt ;-) Dat is natuurlijk niet de enige reden. Het was eenvoudig om via de website de bestemmingen te vergelijken en daarna te boeken.

• Communicatie N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.

Prima geholpen

Uiterst prettig en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van de reis. Alle tijd en niets te veel gevraagd. Heel persoonlijk en klantvriendelijk

verzorgd van A tot Z

Er wordt goed meegedacht met de wensen, er worden ideeën voorgesteld, toegelicht en uitgerekend. Er is kennis en ervaring van het betreffende gebied. Ook na het boeken van de reis zijn we goed geinformeerd.

• Verbeterpunten, suggesties of tips geen

uitstekend

Ze was meedenkend. Wees de mooie plekjes aan. Lette goed op de verbinding tussen vliegveld en hotel. Lette ook op de prijs van het hotel.

• Verbeterpunten, suggesties of tips geen

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!