Voor een vakantie of reis die niet helemaal standaard is hebben wij ervaren dat TSB ons meerdere keren uitstekend behulpzaam is geweest.
Natasja dacht net ons mee en was erg vriendelijk! Aanrader deze topper!
Ze staan je altijd goed te woord, en wordt goed geholpen.
Geweldig geholpen , en voor oudere goed uitgelegd en begrijpelijk. Zeer goede ervaring mee gemaakt.
Ben al jaren 'klant' bij TSB. Vraag meestal naar Judith de Baar en als zij bezet is word ik prima geholpen door een van haar collega's. De adviseurs zijn hartelijk en klantvriendelijk en geven op een professionele wijze reisadviezen. Ze luisteren goed naar de wensen en kunnen door hun jarenlange ervaring een mooie vakantie voorstellen. De reisverzorging is duidelijk en correct. Hoop nog heel veel mooie reizen bij dit reisbureau te boeken!
De beste deal voor mij uitgezocht
Inmiddels heeft onze familie meerdere keren bij hun geboekt. Immer tot tevredenheid. Je vragen worden snel en adequaat beantwoord. Goede service.
We hadden al een poosje wat vragen uitstaan over een Canada vakantie. Natasja had een aantal opties voor ons uitgezocht. In eerste instantie was er geen match, maar al redenerend en surfend over het web, kwamen we samen tot een mooie oplossing, die we ook meteen konden vastleggen. Uit de keuze die gemaakt was kwam een voordeligere vliegreis, zodat de helft van de autohuur al was terugverdiend. Waar ze goed in zijn bij Travel Service Best, om ook even te kijken of een dag vroeger of later vertrekken prijsvoordeel op levert. Dus ook deze vakantie geregeld met een vertrouwd gevoel.
Snelle boeking en nadere uitleg van de voorwaarden.
Ze luisteren goed, leggen alles goed uit en zijn heel vriendelijk.
Zelfs aan het einde van de werkdag langer doorgewerkt om onze boeking in het systeem te verwerken!
Ze doet echt fantastisch werk, ik ben altijd zo blij als ik bij haar ben geweest en het allemaal niet zelf uit hoef te zoeken. Echt super fijn!
Duidelijke uitleg en luisteren naar onze wensen
Vriendelijke mensen en veel mij geholpen.
Medewerkster dacht met ons mee, gaf goede uitleg, benoemde de voors en tegens.
Super geholpen, alle tijd en aandacht
Al vele jaren kom ik bij Travel Service in Best. Je wordt er altijd met een glimlach ontvangen. Ze denken met je mee, doen hele goede voorstellen. Heb pas een hele andere reis geboekt dan dat wij normaal doen. Tot in de kleinste details hebben ze alles uitgezocht. Je krijgt al zo'n heerlijk vakantiegevoel als je er geweest bent dat je bijna niet meer kunt wachten tot je gaat en eventueel weer een volgende reis kunt boeken. Ik hoop dat we nog heel erg lang bij dit reisbureau met zijn fijne medewerkers kunnen binnenlopen om een reis uit te zoeken.
Denken mee. Reageren direct. Top!
Ik ben vriendelijke ontvangen. De medewerkers hebben samen met mij een reis uitgezocht, die bij ons past. Waren goed op de hoogte van de reisbestemming.
Deskundige medewerkers, luisteren goed naar je wensen en geven eerlijk advies. Komen afspraken na en reageren tijdig op e-mail etc.
Monique heeft ons meer dan goed geholpen met het boeken van onze droomreis, daarbij meegedacht en luisterend oor en begrip getoond voor onze situatie. Ik kan haar aanraden!
Ik was al een hele tijd niet geweest,maar zoals vanouds is de service en zoeken wat ik graag wil op mijn vakantie optimaal.
Goed en deskundig advies Ben goed geholpen.
Natasja is heel behulpzaam en denkt goed mee
De wensen werden gezocht en vergeleken, met duidelijke uitleg. Mayke , top gedaan
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!