Professioneel en deskundig

Ze staan altijd voor je klaar, zoeken naar wat voor reis het beste bij je past en niks is teveel. Top!

• Persoonlijke aandacht
  • In hoeverre is het aannemelijk dat u ons zou aanbevelen bij vrienden, familie en collega's
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Zijn er geen

Ontzettend fijn geholpen

Wat enorm fijn geholpen! Bij het maken van de afspraak alvast wat informatie doorgegeven wat voor ons belangrijk was. Op dag van de afspraak was het gesprek al voorbereid. Hoe prettig is dat! Hotel en vluchtplan waren zo gevonden naar onze wens, maar helaas was er geen kant-en-klare pakketreis te vinden met onze keuzes. Maar dat was geen probleem. Via omwegen toch tot de door ons gewenste reis kunnen komen. Alle mogelijkheden werden via allerlei systemen uitgezocht totdat we konden boeken wat we uitgekozen hadden. Ook de nazorg is prettig, er wordt snel gereageerd. Wij gaan de weken alvast aftellen tot vertrek!

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Altijd enthousiast, vertrouwd en persoonlijk reisadvies

Al jaren super tevreden klant, vele fijne vakanties mogen beleven dankzij het vertrouwde en deskundige reisadvies. Altijd leuke tips voor op de bestemming en alles wordt zorgvuldig geregeld, top!

• Verbeterpunten, suggesties of tips -

Persoonlijke touch

Er werd daadwerkelijk goed geluisterd naar wat onze wensen waren, deze personal touch was voor ons de aanleiding om onze vluchten via TSB te boeken. In alle rust als ook met de ervaringen van de medewerkers zijn we uiteindelijk prima geholpen.

TOP

Linda heeft ons heel goed geholpen in een last minuut vakantie naar de zon. We kregen een duidelijk overzicht met verschillende hotels/landen en prijzen. Linda dacht goed mee en wij verfijnde zo onze wensen tot we tot onze boeking zijn gekomen! Met een positieve bevestigingsmail kunnen we beginnen met aftellen! Linda bedankt!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door!

Meedenken en oplossen

• Verbeterpunten, suggesties of tips Geen

Professioneel en klantvriendelijk

Wederom goed geholpen door ons favoriete reisbureau. Deze keer heeft Natasja uiterst vriendelijk en professioneel geadviseerd over onze geplande reis naar Bali. Ook al is het onze vierde keer, en wisten we ook wel wat we ongeveer wilden heeft ze net dat extras gebracht om vluchten hotels en onze favoriete Balidroomvillas te regelen, in één pakket met alle voordelen van dien. We hebben er nu al zin in!

• Verbeterpunten, suggesties of tips Responstijd de JongIntra kan wel wat beter

Aandacht voor je en enthousiast

Elke keer als we bij Travel Sevice Best een reis boeken is er altijd genoeg tijd voor je en aandacht. Enthousiast wordt er vanalles uitgelegd. Leuke tips krijg je. Heel fijn om daar je reizen te boeken.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Linda Jacobs
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo door.

Verbeterpunten? Nee, die heb ik niet!

Zo, we zijn weer terug. Alweer enkele maanden geleden werden we deskundig en uitgebreid geïnformeerd over een geplande familievakantie naar de zon. Ons reisgezelschap bestond uit tien personen variërend in leeftijd van 5 tot 72 jaar, dus liever geen nachtelijke vluchturen. Geen probleem! Accurate info over de diverse hotels. Geen probleem! Assistentie bij reservering van bagage en zitplaatsen in vliegtuig. Geen probleem! Voorafgaand aan de reis email info over transfers en mogelijke excursies. Geen probleem! En dan eindelijk op vakantie. Heerlijk. Alles bleek nog beter en mooier dan verwacht. Travel Service Best noemt zichzelf met recht reisexpert.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

goed meegedacht met onze wensen

Als je een trip naar eurodisney wil maken is het heel fijn als er deskundige adviseurs zijn die je hiermee kunnen helpen Zeer goed geholpen met uitzoeken waar we konden verblijven en met het boeken.

Helemaal top

Ze heeft heel veel geduld met de wensen die we hadden, ze zocht het helemaal uit.

Prima service!

Ik ben zeer goed geholpen en heb vooral nuttige tips gekregen. Verder hebben ze veel voor mij tot in details uitgezocht.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Er wordt alle tijd en aandacht gegeven in de nog te boeken bestemming

Tot in de kleinste details werden wij geadviseerd.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Mayke van Lierop
  • Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Erg vriendelijk ontvangen, neemt ruim de tijd voor je en denkt echt met je mee.

Afspraak gemaakt om een vakantie te boeken. Na binnenkomst ontvangen met een kop koffie. Uitgelegd wat we precies wilde. Ging meteen meedenken en kijken en zette een tweede scherm open zodat je ook mee kan kijken. Daaruit kwamen een paar opties die ons wel aanspraken, deze naar de mail laten sturen zodat je het thuis op je gemak nog een kan doorkijken. Uiteindelijk hebben we onze reis geboekt we hebben er zin in!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Anneke Weijnen
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Ga zo vooral door! Als erg prettig ervaren

Een prima ervaring! Hele fijne begeleiding bij het uitzoeken van de reis,vooral de eerlijkheid kan ik waarderen over bijvoorbeeld goede en minder goede hotels.

Fantastisch

Het voelde heel fijn om nu eens niet zelf hele avonden achter de computer te hoeven zoeken. Dit was in goeie handen bij deze vriendelijke, enthousiaste en bekwame medewerker. Wij komen zeker terug voor onze volgende vakantie!

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Natasja van den Broek
  • Verbeterpunten, suggesties of tips geen

Zeer verhelderend.

Alles wat je kunt bedenken was top.

• Wie was uw persoonlijke reisadviseur? Natasja van den Broek
  • Verbeterpunten, suggesties of tips Vooral deze service blijven verlenen.

Super advies

Zeer goed geholpen met het maken van onze reis. We hebben verschillende accomodaties bekeken en een goed en eerlijk advies gekregen! Helemaal tevreden!

• Verbeterpunten, suggesties of tips -

goede service

goede service, ze nemen de tijd en denken met je mee zodat je tevreden de deur uitgaat

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Super service en goed informatie verstrekking

De service is geweldig. Men zoekt meerder opties voor je uit . De gemaakte afspraken zijn waar nodig aanpasbaar. Snel en duidelijk afhandeling van reservering.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Lekker snel klaar en zelf niet hoeven zoeken

Lekker snel klaar en niet zelf hoeven zoeken.

Hartelijk en meedenkend!

Er werd meegedacht in mogelijkheden waardoor er een prima combinatie is ontstaan van eigen ideeen aangevuld met prima advies.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Erg behulpzaam, , meedenkend ,luisterend.

Elke verre reis plan ik graag bij Travel Service. Doordat ik groot vertrouwen heb in de medewerkers daar is het vaak een feestje om erheen te gaan om samen te kijken hoe en wat. Nooit is iets teveel moeite voor hen, een klein en laagdrempelig reisbureau waar we graag terugkomen.

• Verbeterpunten, suggesties of tips N.v.t.

Heel goed geholpen en vriendelijk.

Alles prima.

Prettig en professionele ondersteuning

Was leuk met uitgebreide informatie over onze wensen.

Boterhoek 83

5683 AX Best

Over Travel Service Best

Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!