Goede ontvangst, fijn geholpen en ga zo door.
Altijd zeer vriendelijk geholpen. Veel kennis in huis. Komen er altijd graag terug.
Met mijn wensen ben ik gaan zitten en ze hebben dit perfect vertaald in een fantastische reis!
Erg vriendelijk en hulpvaardig. Niets is teveel!!! Je wordt als klant behandeld in de positieve way.
Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen. En ze nam alle tijd om een vakantieresort te vinden bij verschillende aanbieders en vliegtuigmaatschappijen met goede vliegtijden en prijsvergelijkingen.
Erg fijn geholpen. Er wordt meegedacht in de wensen van je reis. Enthousiaste medewerkers die hun werk leuk vinden. Dat merk je bij binnenkomst tot vertrek.
Wij zijn goed geholpen met het boeken van onze reis. Aangezien onze dochter rolstoelgebonden is moest meer geregeld worden maar alle zeilen zijn bijgezet.
Ben héél goed geholpen zoals alle andere keren!
Met persoonlijke aandacht en een luisterend oor naar de wensen van de klant
Door Linda werd de meest aantrekkelijke en voordeligste vliegreis gevonden, hetgeen alleen door een professionele reisadviseur kan worden gevonden.
Goede persoonlijke hulp gehad bij het plannen van een vakantie voor ons gezin.
Very good service and very friendly and also very kindly and helpful
Prettige afhandeling van ons reisverzoek. Deskundig begeleid door alle ins en outs. We gaan met een gerust hart op vakantie.
Nataja heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Het was last minute en al veel volgeboekt. Ze heeft toch iets kunnen vinden wat volkomen aan onze wensen voldeed. We zijn heel prettig geholpen door haar. Een echte proffesional!
Luisterd goed naar de wensen, en heeft dan verschillende voorstellen, om een keuze uit te maken.
De reis is nog niet geweest, maar tot nu toe ben ik heel erg tevreden en enthousiast over hoe het allemaal geregeld wordt en de persoonlijke aandacht
Vriendelijke en duidelijke communicatie
Heel fijn, er wordt goed geluisterd wat de wensen zijn, en daar wordt alles aan gedaan om dat te verwezenlijken
Fijn dat je door iemand die zelf in het land van bestemming is geweest wordt geholpen. Wordt meegedacht, geluisterd naar je wensen en suggesties gedaan. Snel, deskundig de boeking verzorgd, wat best een puzzel was denk ik gezien het een reis betreft voor 6 personen die gedeeltelijk samen reizen.
Monique is al jaren de adviseur die ons telkens weer een mooie reis presenteert. Prettig en elegant onder her genot van een cappuccino dwalen we af naar onbekende gebieden en steden. Een aanrader! Theo en Trudi van Baalen
Open communicatie en medewerking, men denkt goed mee en biedt ideeën of alternatieven aan.
Iwij zijn goed en netjes geholpen door een zeer enthousiaste medewerkster. Kortom aanrader
Sonja heeft me netjes gebeld om voor haar collega een afspraak in te plannen. Vervolgens vroeg ze of we al wisten waar de reis naar toe ging en of ze al wat voorwerk kon doen. Fijn gesprek en gisteren hebben we bij haar collega Monique de reis geboekt.
Ze nemen de tijd om al je vragen en wensen te beantwoorden.
Zeer welkom geheten en nadat we onze wensen hadden omschreven, heeft mayke met ons meegekeken. Omdat we nog twijfelde hebben we de voor en nadelen van het land nog eens samen op een rijtje gezet. Dank je wel mayke en natuurlijk ook voor de tips om een hapje te gaan eten. Patricia van de ven
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!