Vakkundig werd er een mooie reis geheel naar onze wensen samengesteld. We werden van goede tips voorzien
Monique is nieuw voor ons bij Travel Service Best. Maar ze past perfect in het algehele beeld van de club: vriendelijk, klantgericht, professioneel en deskundig.
Aardige ontvangst met kop thee, goed geluisterd en vriendelijk!
Fijne medewerkster. Reis was zo geregeld. Duurde wel lang voordat tui akkoord gaf voor medische essentie maar de medewerkster bleef allert en informeerde ons tussentijds dus dat was fijn. Zo hebben we al zin in de zomervakantie
Goed geluisterd naar onze wensen.
Vriendelijk
Geweldige service, denken echt mee met de klant.
Karin heeft mij goed geholpen Nam de tijd voor mij. Ook wordt ik goed op de hoogte gehouden als het wat langer duurt Als ik bel en Karin is er niet belt ze altijd meteen terug. Heeft ook ervaring met reizen naar Ierland wat erg plezierig is.
Onlangs hebben we 2 maal voor mij en mijn echtgenoot retourtickets geboekt van Amsterdam naar Chicago. Er is deskundig en zeer dienstverlenend gehandeld door Judith. De tweede keer hadden we geen afspraak maar heeft ze ons goed geholpen.
Ze heeft alles nagekeken om een goede locatie met hotel te zoeken voor een zo'n goed mogelijke prijs. Helemaal top.
We worden altijd geholpen door enthousiaste en ervaren adviseurs. Helaas afgelopen jaar 2 keer moeten annuleren en dan besef je nog maar eens extra hoe fijn het is dat je direct wordt ontzorgt. Ook dan wordt alles snel en vakkundig afgehandeld, heel erg fijn . Deze week weer een reis geboekt en meteen ook weer werd alles uitgezocht , besproken en superfijn geregeld, TOP !!
Een hotel/vlucht boeken is tegenwoordig met internet zó gedaan, maar de toegevoegde waarde van een deskundige die niet alleen adviseert, maar ook al het papierwerk overneemt is onbetaalbaar! Als elk jaar weer een tevreden reiziger...
Vanwege de drukte op het reisbureau dit keer geen afspraak gemaakt maar een e-mail gestuurd met de omschrijving wat wij wilden. Wat schets mijn verbazing? De volgende dag al een voorstel die we konden accepteren omdat het precies was wat wij zochten. Top! In alle jaren dat wij hier onze reizen boeken zijn we nog nooit teleurgesteld. De persoonlijke aandacht springt er bovenuit.
Zeer goed verlopen
Meteen meedenken voor de beste optie's en eventuele extra's. Heel erg vriendelijk en supersnelle reacties.
Wederom super fijn geholpen met het uitzoeken van onze vakantie naar Kos. Goed en eerlijk advies gekregen. Wij zijn weer erg tevreden.
snel duidelijk en met humor een vakantie boeken tot grote tevredenheid
Super goed meedenkend en communicatie is super
Monique heeft ons weer geweldig geholpen, nadat we haar kwijt waren, toen ze vertrok uit het WC Ehv. Nu weer hij haar terug en erg blij mee. Zeer behulpzaam, mee denkend en enthousiast. Jan haar iedereen aanbevelen..
Heel fijn door Linda geholpen voor onze reis naar Ibiza. We zaten zo op ons gemak en Linda voelt gewoon aan wat wij het liefste willen. Ze zoekt net zolang totdat ze het vindt voor onze keuze. Er hangt daar zon prettige sfeer je voelt je echt welkom!!! Gr Sjan en Jolanda .
Prettige sfeer, denken met je mee en zoeken naar de beste keuzes en oplossingen. Ze zorgen dat je door de bomen het bos weer ziet.
Vandaag weer ons jaarlijkse bezoekje gebracht en ja hoor we hebben weer geboekt
Ik heb een afspraak gemaakt, voor een vakantie maar we wisten nog niet waar na toe. Maar Monique Wijn heeft ons goed geholpen en we zijn tevreden en met een mooie vakantie weer naar huis gegaan.
Ik geef aan, hoe wij onze vakantie graag zouden willen vieren. Sonja zoekt het uit en bespreekt met ons de mogelijkheden en houdt rekening met de persoonlijke wensen, alvorens de reis wordt geboekt
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!