Ik ben zeer goed, kundig en vriendelijk geholpen. Judith wist meteen goed in te schatten wat onze wensen waren!
helemaal super, vriendelijk, en tijd genoeg
Natasja heeft ons uitstekend geholpen met het uitzoeken van een vakantie naar Costa Rica. Ze heeft ons meegenomen door alle opties en hielp ons vergelijken. Daarnaast was ze erg vriendelijk en eerlijk.
Goede ontvangst. Na even verteld te hebben wat wij graag zouden willen. Ging Linda aan de slag. In een korte tijd realiseerde zij een prachtige rondreis in Puglia Italië. Al onze wensen waren hierin verwerkt. Fijn dat wij een vakkundige medewerkster met veel kennis ons heeft geholpen met het kiezen van een mooie reis. Dat wij een volgende keer terug gaan naar Travel Service Best staat al vast.
Anneke heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken van een verre reis. Door haat ervaring en kennis heeft ze voor ons een mooie reis naar Mexico samengesteld. Ze houdt rekening met onze wensen en reageert heel erg snel op mailtjes.
Weer heel erg goed geholpen door Sonja bij TSB. Met heel veel ideeën in ons hoofd binnen gekomen en uiteindelijk met een mooie rondreis voor de zomervakantie de deur uit!! Ze luistert goed naar wat er willen en komt daarna met leuke ideeën. Samen zijn we wat ideeën van bekijken en zo een mooie reis geboekt.
Al jaren zijn we klant bij Travel Service Best: voor, tijdens en na de Corona periode. Nog nooit enig ongemak ondervonden. De communicatie tussen de verschillende reisadviseuses is prima waardoor je nooit voor niets het reisbureau binnen stapt of opbelt als je plotseling nog vragen hebt. En wat een kennis hebben ze in huis om de klant de juiste adviezen te kunnen geven! Ondanks de energie en tijd die de reisadviseuses in een reis voor een klant moeten steken, blijven ze vriendelijk en correct. Mijn petje af voor dit fantastische team van Travelservice Best!
We hebben al jarenlang, een hele goede ervaring met travel service Best. Er wordt 100% geprobeerd om steeds alle wensen en dat zijn er vaak vele, in te willigen, is het niet linksom dan rechtsom! We maakten verre reizen privé, met grote en kleine kinderen en zakelijke reizen. Altijd werd er gezocht naar bij ons het best passend accomodaties, was het prijsbewust gericht en voor elk probleem(pje) was een oplossing. Wij hadden en hebben er het volste vertrouwen in als wij bij ze boeken, van boeking tot aan de boardingpassen, tot aan het einde van de reis wordt alles perfect geregeld. En Mayke van Lierop is onze absolute topper! Zij reisde met ons mee of wij met haar van het reisbureau waar ze eerste werkte !
Op zoek naar de juiste reis om samen met onze kinderen te maken in IJsland. Een afspraak online gemaakt, maar ik kon toch eerder terecht! Onze wensen hebben we voorgelegd aan Monique. Er was tijd, aandacht en goede service. Tijdens het gesprek meteen telefonisch nagevraagd wat wel en niet kon. Hieruit is een mooi voorstel gekomen. We kijken ernaar uit!
Het meedenken van Mayke en het begeleiden in het maken van keuzes t.a.v. excursies en het inboeken daarvan tijdens onze komende Noorwegen cruise,. Met zoveel vriendelijkheid en geduld!..
Beschreven wat we zochten voor een vakantie, waarna een advies wat er goed bij aansloot. En daarbij nog wat extra ideeën om te gaan doen.
word alles goed uit gelegt ruimte van tijd en vooral de vriendelijkheid
Goed advies, snelle afhandeling, vriendelijk
Bij Natasja aangeschoven en ze heeft supersnel onze reis uitgezocht. Alles waar we rekening mee willen houden zit er in! Ik ben echt tevreden en kom zeker weer terug voor de volgende vakantie!
Aangezien wij al vele jaren bij Travel Service Best onze vakanties boeken en nog veel langer bij Linda, komen wij hier iedere keer weer terug met de wetenschap dat we zonder zorgen aan de reis kunnen beginnen.
Als ik kom wordt er altijd tijd gemaakt voor mij. Ben niet de makkelijkste maar toch hebben ze alle tijd en geduld. Kom er graag . Ze zijn klant vriendelijk en zorgen dat ik een vakantie boek die ook echt naar mijn wens is. Alles tot in de puntjes verzorgd en ook overal aan gedacht. Top ervaring dus .
heel vriendelijk en behulpzaam bij uitzoeken van de vakantie en mogelijkheden rondom de boeking.
Wij waren een beetje laat met boeken van een groepsreis voor 18 personen naar Kreta in de meivakantie. Een vakantie met heel de familie, moeder, kinderen, kleinkinderen en aanhang. Monique heeft ons fijn te woord gestaan en direct een gekeken wat de mogelijkheden zijn. Ze wist goed onze vragen te beantwoorden en is erg accuraat! De aanvraag heeft ze uitgezet en na een vier dagen was het geregeld! We gaan met z'n alle op vakantie. Ook de afwikkeling, controle en hulp bij het vinden van vervoer naar het vliegveld wordt ook prettig opgepakt. Wij zijn erg blij met Travel Service Best, met Monique, maar ook alle andere medewerkers. Wij zullen jullie aan onze vrienden aanbevelen.
Wij zijn heel goed geholpen door Monique, mede door haar enthousiasme en kennis. We gaan weer een hele leuke reis maken en Monique heeft zo haar best gedaan om ons mee te nemen, dat we het liefste vandaag vertrekken.
Opnieuw wist Judith onze vakantiewensen om te zetten naar een mooie boeking. Ze weet met haar persoonlijke ervaringen en enthousiasme een goede indruk te geven van de bestemmingen en denkt goed met je mee. Resultaat een vakantie op maat en met een happy gevoel weer naar buiten.
Nu al voor het tweede jaar geboekt bij travel service best. Zeer vriendelijke gezellige medewerker! Altijd goed geregeld!! Zeer zeker aan te raden!! mvg Karin
Ik heb een stedentrip naar krakau geboekt met natasja . Zij heeft heel goed meegedacht over de excursies . Dat maakt het voor ons een stuk relaxter om op reis te gaan . Alle hotel en vlucht aanbiedingen werden keurig vergeleken zodat ik snel een keuze kon maken.
Ondanks drukte toch tijd gemaakt om terug te bellen en iets voor me uit te zoeken. Tot nu toe alles goed geregeld
Al tientallen jaren reis ik via Travel Service Best. Ze zijn niet alleen expert in reizen, maar ook in luisteren en meedenken. Ze snappen precies wat hun klanten zoeken en weten dat bijna altijd ook te realiseren.
zoeken samen iets uit wat wij willen doen
Boterhoek 83
5683 AX Best
Travel Service Best is sinds 1976 ReisXpert in Best! Persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en garantie voor de juiste prijs staan hierbij hoog in het vaandel. Graag horen wij van u wat u van ons vindt. Vertel het ons!